Svobodní lidé


31.03.2022 - 09:31
(Beran) nutelina
Svobodní lidé
Měli jste někdy pocit že nejste nebo se necítíte svobodní v této zemi? Odpověď bude mít asi každý za sebe troch jinak však každý se potkal s nesvobodou, s Úřady, s policii atd.

Jsem rád že můžu oznamovat že jsem konečně našel skupinu lidí které ví že nejsou fyzické osoby, je to podvod.

Skupina je na Telegramu.

Matrika založí vaše děti jako FO. Je to přímo §14 https://www.zakonyprolidi.cz/cs/…

Díl 2
Zápisy narození, uzavření manželství, vzniku partnerství a úmrtí
Kniha narození

§ 14

(1) Do knihy narození se zapisuje

a) jméno, popřípadě jména a příjmení dítěte,

b) den, měsíc a rok narození dítěte,

c) rodné číslo, místo narození a pohlaví dítěte,

d) jméno, popřípadě jména, příjmení, popřípadě rodná příjmení, data a místa narození, rodná čísla, státní občanství a místo trvalého pobytu rodičů,

e) datum zápisu a podpis matrikáře.

(2) Údaje uvedené v odstavci 1 písm. d) se do knihy narození nezapisují v případě, že matka dítěte požádala o utajení své osoby v souvislosti s porodem.4a)

(3) Zápis do knihy narození se provede

a) na základě písemného hlášení o narození živého nebo mrtvého dítěte, nebo

b) na základě ústního oznámení o narození dítěte mimo zdravotnické zařízení, nebyly-li jeho matce ani následně poskytnuty zdravotní služby; o tomto oznámení sepíše matrikář s oznamovatelem zápis.

(4) Písemné hlášení o narození dítěte, jehož matka požádala o utajení své osoby v souvislosti s porodem, obsahuje informaci, že se jedná o takový případ.

(5) Při ústním oznámení je oznamovatel povinen prokázat svoji totožnost.

(6) Je-li oznamovatel neslyšící, nebo němý, popřípadě učiní-li oznámení v jiném než českém, nebo slovenském jazyce, je nutná přítomnost tlumočníka.6)

https://t.me/CeskaOvcePokec

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
31.03.2022 - 14:08 | Filtr
(Býk) player
Já jednou. Byla to prdel.

Byl jsem ve třeťáku na gymplu. Bolševickej ředitel - on musel. Přišla k nám pedagožka vyprávět o přijímačkách na VŠ. Já měl na Moravě mladšího bratrance , kterej si dodělával učňák a zvažoval přidělat si maturu a podat přihlášku do Olomouce na bohoslovectví.(nakonec se tak stalo a dnes je z něj kanovník Litoměřické diecéze).I když měl tudíž dva roky čas , tak já jen tak ze zvědavosti zvedl ruku a podal dotaz , z čeho se tam dělaj příjmačky. Kočka byla vyděšená , že to ani nevěděla a prachala to říct říďovi. Ten se zděsil , mohlo ho to stát flek. Tak si pozval mýho papá do školy a řekl mu , že jestli podám přihlášku na bohosloveckou fakultu , že nedostuduju (přiznávám , nebyl jsem zrovna jedničkovej student). Tak tehdy - i když se mě to netýkalo.

Jo - a na Portě nám jednou vyřadili písničku , protože jsem složil text , kde se zpívalo , že KTO byl pro mě vzor. Jenže ono to bylo půl roku po emigraci Matušky. To soudruzi nerozdejchali.


Ale jinak? NE! Duše má je nezotročena. Nemám vůbec pocit nesvobody. Spíš si myslím , že nad lidma by ta knuta měla občas zasvištět víc. Jsme jak hovádka boží , která suverénně s ůsměvem zahrnuti harampádím vedou planetu k ekologickému kolapsu a k vymření druhů.
31.03.2022 - 14:11 | Filtr
(Býk) player
Vůbec- svoboda je krásná věc , ale nevím , zda pro lidský druh v této fázi vývoje není až přílišný luxus.
31.03.2022 - 20:21 | Filtr
(Rak) aktigram
No tak ja som sa sneslobodou strtla pri mojom rozvode a to zo strany sudcu, ktorému ex robil chatu.
Prečlo a prebolelo a už to vo mne nič nevyvoláva.
Mala by som sa cítiť neslobodná v čase covidu, rúška a ešte horšie respirátory mi spôsobujú naozaj des, ale jednoducho dám dole ak nevládzem.
Ja som človek vo svojom vnútri slobodný, mám nesmierne rada rozhovory s ľudmi ale aj byť sama, dokonca ak som s nimi stále trpím bolesťami oveľa viac.
Z pozície vedomia a teda rozumu sme totálne neslobodní všetci bez výnimky,no to ide ponad mňa.
01.04.2022 - 14:53 | Filtr
(Blíženci) Lupi » player
A svoboda bez hranic je naopak věc zhoubná. Změní se v pěknej fujtajbl. Pořád a pořád jde jen o to, jak najít rovnováhu, jako ve všem.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »