Orličtí vrazi


05.02.2022 - 13:39
(Panna) Mici Angóra
Orličtí vrazi
Když teď v TV frčí ty různé Devadesátky a Polosvěty, není bez zajímavosti nahlédnout do hvězd členů gangu "orlických vrahů". Narodili se v rozmezí pouhých pěti (resp. šesti) let a dvou slunečních znamení (Blíženců a Raka), takže tranzity pomalých planet ke Slunci a pomalým planetám jsou postupně dost podobné. Pokud by se ale Kuna narodil před 10. ranní, má Slunce taky ještě v Blížencích. Vzhledem k tomu, že v době, kdy nechal zavraždit svoji matku, stálo tranzitní Pluto na necelých 23 stupních Štíra a tranzit přes Lunu by byl plus mínus přesný, lze ale předpokládat čas narození spíš odpoledne. Zajímavý je u Černého, Kuny a Chodounského nativní T-kvadrát, složený ovšem u každého z nich z jiných planet-u Chodounského je napětí menší a je to opravdu spíše horoskop podvodníka než "vykonavatele" zla (narozdíl od Černého, Kopáče a Kuny, kteří mají společnou vazbu Mars-Saturn, u Černého navíc zesílenou o konjunkci Marsu v Panně s Uranem a Plutem). Nikdo z nich nemá dobře postaveného Jupitera. V letech 1995-96, kdy se nad nimi postupně stahovala mračna, stojí za povšimnutí hlavně postupný tranzit Jupitera Střelcem/Kozorohem, Saturna Rybami/Beranem a Pluta začátkem Střelce (například v době procesu začátkem roku 1997 má Černý těsnou tranzitní opozici na nativní Slunce a Jupitera).

Zde radixy bez času s místem narození na Prahu:

Černý

https://horoscopes.astro-seek.com/c…;

Kopáč

https://horoscopes.astro-seek.com/c…;

Kuna

https://horoscopes.astro-seek.com/c…;

Chodounský

https://horoscopes.astro-seek.com/c…;

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2 3
Řazení:
05.02.2022 - 13:45 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená
Zrovna včera večer jsme se o tom bavili, zda jsou někde radixy těch lidí, že to museli být psychopati a bylo by zajímavé vidět jejich kolečka.
Tak dík, ušetřila jsi nám práci s hledáním. :74:
05.02.2022 - 13:47 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Znovuzrozená
Není zač, je to když tak přímo na wikipedii a jsou tam i data některých těch skutků a pak soudu, kdyby si chtěl někdo točit kolečkem.

https://cs.wikipedia.org/wiki/…
05.02.2022 - 13:50 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Mici Angóra
Ten negativní aspekt mezi Saturnem a Marsem u nich asi bude hrát velkou roli no a to Pluto samozřejmě taky. Překvapilo mne, že jsou to Blíženci a Raci, dle mého názoru taková mírumilovná znamení. :4:
05.02.2022 - 14:07 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Znovuzrozená
No, právě je to spíš o tom zbytku radixu. Jinak ten Mars-Saturn se často vyskytuje u sportovců (hlavně silových nebo vytrvalostních), takže ani to seznámení v posilce není od věci, akorát pak se to zvrhlo a rozhodli se ventilovat přebytečnou energii jinak...
05.02.2022 - 14:09 | Filtr
(Panna) Frojlajn
Dívala jsem se Kopáčovi v týdnu na tranzity, které mu šly v den té nehody, kdy se málem zabil v autě a zůstal pak teda na vozíku. A je to masoooo...
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
05.02.2022 - 14:18 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Mici Angóra
Jj, pamatuji si jak dnes, jak nám v astro kurzu říkali, Saturn kvádr Mars je tvrdý aspekt, který se často vyskytuje třeba u karatistů.
A v rodině mám člověka s tímto aspektem taky, tvrdý a náročný nejen ke druhým, ale i k sobě. Celý život velmi těžce fyzicky pracující, ale jako by tam chyběla schopnost projevení citů a empatie ke druhým...
05.02.2022 - 14:26 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Frojlajn
Luna ve štíru kvadrát uran ve lvu může iniciovat změnu kterou naznačuje probíhající úrazový aspekt.
05.02.2022 - 14:39 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Frojlajn
Jojo, to stélko z Kozy na Mars-Saturn...je ale zajímavé, že u té sebevraždy není kdovíco vidět, tam by asi bylo třeba znát čas a postavení 8. domu. Nebo to potvrzuje tezi, že je to vidět spíš u blízkých lidí-např. těžké planety u partnerky ke Slunci atd.
05.02.2022 - 15:37 | Filtr
(Ryby) thééé
Díky Mici :17:
kolikrát jsem nad těmito tématy v souvislosti s astro přemýšlela, ale nepoznala bych to.
Ty záměry se u jednotlivců liší. Hodně zajímavé by to bylo s hodinou narození.
Všimla jsem si, že u lidí, co si dokáží pro sebe urvat cokoliv, je zvýrazněný 2. dům apod...nejen.
Pak si všímám i toho saturnu v rybách. Kdo téma nedokáže zpracovat, tak se to podepíše i na nedostatku vyšších emocí, soucitu a spojení s druhýma lidma.
Já vím, že ty ryby ee, ale divej :2: :4:

Pak by byl hodně zajímavý i mars - co se týká domu.
Třeba z 8., 2., 12. domu se může pak vlamovat nějak nevědomě, nebo velmi agresivně apod.
Tady to saturn pěkně propracoval v plánovitost.

A ty 2 luny ke konci ryb -tam leží stálice, tak kdo ví, jestli ta luna není třeba na na ní. Považuje se za zlověstnou.


Jupiter v býku podporuje hamty hamty..blíženci dokáží vše brát s lehkostí, však o nic nejde..a u raka to může být emoční zkratovost, kompenzace nějakého strádání, nějakého bebíčka.

To jen tak do placu.

Mě právě příjde, že nejvíc zla dělá pluto (u marsu, slunce apod.), ale to spíše skrytě .. a jak tak koukám, když se přidá ještě ten uran, tak je z toho velká věc :41: :24:
05.02.2022 - 17:08 | Filtr
(Panna) Frojlajn » Bosch
Luna jako tranzitor tudy leze každý měsíc, to je nevýznamné.
05.02.2022 - 19:02 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » thééé
Časy bohužel asi nezjistíme, u Černého bych skoro tipla spíš Lunu v Beranu, podle toho zkratovitého jednání-může to být i ten Mars-Uran, ale že by neměl vůbec žádný oheň...možná tedy ještě ascendent-což nevíme. Kdybychom věděli aspoň znamení té manželky, to by napovědělo. Nebo něco o rodičích, archetyp Luny v Rybách coby osamocené trpící matky bývá většinou znát.

V podstatě všichni škůdci k Marsu dělají zle...každý jiným způsobem, aspekt Mars-Pluto podle mého pozorování přináší sklon ovládat, ale někdy taky být ovládán, hodně záleží, v jakém je znamení a domě.

Jinak co se týče toho, že já Ryby ee-to není nic osobního, spíš nějak nedávám ty neptunovské energie, u mě, jako osoby se silným Merkurem, která se snaží všechno uchopit rozumově, je to pochopitelné.

Jinak hážu do placu dalšího magora se Saturnem v Rybách (v opozici na Mars), s takovým radixem to asi není sranda a o to hůř, že musel navenek působit dost nenápadně:

https://osobnosti.najdise.cz/zivoto…

A jako ukázkový radix vraha, který byl sám zavražděn (ve smyslu aspektu Mars-Pluto) lze použít třeba Bostonského škrtiče:

https://osobnosti.najdise.cz/zivoto…
05.02.2022 - 19:45 | Filtr
(Panna) mg
Pri takýchto ľuďoch, ktorí dokážu páchať závažnú trestnú činnosť a opakovane je obyčajne okrem aspektov Saturn-Pluto,Urán aj nejaký aspekt, ktorý ovplyvňuje hlavne ich Merkur a aj títo - jeden má Merkur opozícia Neptún, jeden Merkur kvadratúra Neptún, ďalší Merkur opozícia Jupiter a ten Kuna má Luna blízko Neptúna opozícia Jupiter, Mohlo to začínať nesprávnym myslením, ovlyvniteľnosťou, preháňaním, nepoznať mieru (u toho, čo má Merkur opozícia Jupiter). Majú tam dosť červených čiar kvadratúr a pozícii.
05.02.2022 - 20:05 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » mg
Přesně tak, Merkur-Jupiter chce často pořád víc a nikdy nemá dost, Merkur v napětí s Neptunem většinou značí nějaké nereálné představy nebo plány (v tomto případě na zbohatnutí nebo možná i, že je nechytnou, což se moc nepovedlo). V krajním případě může jít i o duševní chorobu. Ony i příznivé aspekty mezi Merkurem a Neptunem mohou značit nebezpečný idealismus, zejména pokud tam současně není nic, co by dotyčného trochu vracelo do reality. Viz to, čemu se dneska říká "sluníčkáři"-tam je vždycky minimálně jeden silný neptunovský aspekt a často se týká právě Merkura.
05.02.2022 - 21:42 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
Čikatilo, no tak to je extra psychouš :28:

Na mě ten Černý z fotky působí úplné neviňátko, takový chlapeček..
Tady u těch Orlických je to takové specifické, že je to promyšlené, chladnokrevné a motivované majetkem. Tady mi ten saturn-mars sedí jako vodítko, i merkur, ten blíženecký a býk, 2. dům.
(jj teď čtu ,že se o merkuru bavíte)
05.02.2022 - 21:54 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » thééé
Však měl taky přezdívku Mimísek, byl údajně vzorný otec rodiny a dokonce se prý v base obrátil na víru...Trochu jako hezoun Bundy, ten taky vypadal jako když neumí do pěti počítat a jeho styl vraždění byl (narozdíl od Černého) značně kontaktní. Na samostatnou diskuzi by byly ženy, které se do těchhle psychoušů přes mříže zamilovávají a berou si je za muže. Tam bych taky předpokládala silné neptunovské vlivy...
05.02.2022 - 22:04 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
tak Mimísek, asi klamal právě takto tělem..
Zažila jsem, kdy slunce konj. jupiter může být docela velké ego, sebestřednost, povýšenost až narcismus. Ale on toho tam má víc, coby spouštěče.
(venuše saturn - to může přesně to poškozené býčí téma).
05.02.2022 - 22:25 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » thééé
Právě v kontextu té doby (myslím teď devadesátky) bylo finančně motivovaných hodně lidí, kteří se dali na dráhu zločinu. Období ekonomické transformace nebylo snadné. Je zajímavé, že se žádná pomalá planeta nepohybovala Býkem. Ale např. 92-93 se sešly Pluto ve Štíru a Saturn ve Vodnáři a ten odraz do Býka asi funguje taky...
06.02.2022 - 11:33 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
No po revoluci to byla hodně divná doba.
Jsem se včera na téma napojila tak, že se mi zdálo o policejním zátahu :4:
Připadala jsem si naprosto nevinná, přitom jsem měla přesně to, co hledali.
Asi myšlení těchto vrahounů :61:

Taky děti, které se rodí lidem narozeným po revoluci, jsou takové osobnostně bezprizorní. Chybí jím naprosto nějaká struktura života, chybí jím téma, zodpovědnost.
To je tak se začátkem svobody.

"Ale např. 92-93 se sešly Pluto ve Štíru a Saturn ve Vodnáři a ten odraz do Býka asi funguje taky..."
hm a uran neptun v kozorohu - asi nové lákadla a bezrozměrné možnosti u témat postavení a moci.. utopie atak. :25:
já jsem se vlastně astrologicky nikdy na tu revoluci nedívala
07.02.2022 - 08:25 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » thééé
Takže tě zavřeli? :4:

"Chybí jím naprosto nějaká struktura života, chybí jím téma, zodpovědnost."

To jsou docela malé děti zatím, ne? Můj uranista tvrdí, že děti narozené 2000 plus jsou lepší než my, tak uvidíme, až budou mít děti oni.

Mám pocit, že přímo 17.11.89 byly planety jen ve vodě a zemi :63:
07.02.2022 - 09:07 | Filtr
(Střelec) verka96
Díky za téma Mici,
je to zajímavé pozorovat horoskopy takových individuí, aspoň jaké napěťové aspekty a postavení planet mají v horoskopu. Sama k tomu nemůžu ničím přispět, ale ten seriál se mi moc líbí, stejně jako případy 1. oddělení. Přece jen je to založené na reálu a jsou tam pěkně vidět ty překážky v procesu, nebo alespoň já to tak vnímám, protože podobně jsem to taky trochu zažívala v práci.
Zajímal by mě také horoskop Jiřího Kájínka, ale tuším, že se to jeden astrolog snažil od něj zjistit hodinu narození, ale neuspěl.
07.02.2022 - 10:12 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » verka96
Jj je to pěkně realisticky natočené ...

Kajínek je tady uložen s ASC ve Lvu, řekla bych, že je to jen rektifikovaný horoskop, ale vzhledem k jeho sebestředné sebeprezentaci např. na youtube bych tomu docela věřila :1:

https://osobnosti.najdise.cz/zivoto…

Je otázka, jestli u někoho, kdo strávil tolik let v base by neměl být víc obsazený 12. dům...
07.02.2022 - 10:31 | Filtr
(Střelec) verka96 » Mici Angóra
Díky,
no zajímavé... Ale to bych asi neřekla z toho horoskopu na první dobrou, že by to byl vrah, ale spíš nějaký ... týpek Uranského typu, s Plutem v 1. domě se severním uzlem:39:, jak to vyjádřit, nemám slov... :27:
Velmi neobyčejný, řekla velmi silný (odolný to vše vydržet), ale ta obsence nějaké té izolace fakt chybí. Řekla bych, trochu na první pohled "exot", na druhé straně sympaťák... :39: :27: Ale v noci v parku bych ho potkat nechtěla... :27:
07.02.2022 - 10:35 | Filtr
(Blíženci) cimi
Asi si to začnu brát osobně :61: sama mám nativní téčko blíženci panna....a doma mám saturn v rybách s dalšíma lahůdkama, kterej míří opozicí na můj mars :61:
———————-

Přemýšlela jsem i nad souvislostí pokud má dotyčný nějak poškozenou venuši. Protože ta často hovoří o tom, jestli nemá nějaké zvrhlé choutky. Podobně s jupiterem, který zase může představovat kterým směrem bude duše expandovat. No a pak i ty ostatní osobní planety, pokud jsou poškozeny + kombinace dál s vnějšími vlivy v dětství, které se podepíšou většinou nejvíc...

Souhlasím, že vrah může klidně vypadat jako “neviňátko”, nebo alespoň, že hází určité charisma...např Tedyho Bundyho jsem prolustrovala mnohokrát...vlastně bych řekla, že to může být i pravidlem...
Za takovou dvojznačnost můžou i ty pohyblivá znamení. Mají většinou víc tváří...
07.02.2022 - 11:25 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » verka96
Jako na jednu stranu by mohla stačit i ta Lilith ve 12., ale stačí, aby ten Uran nebyl přímo na ASC a je to tam taky...Třeba už jen vládce 7. by byl ve 12.-potkal partnerku v base :4:

Odolný a silný musel být psychicky i fyzicky-přece jen Kozoroh-Lev a odkud dokázal utéct, to by jen tak někdo nezvládl. A bez ohledu na to, kde je přesně Luna, má pěknýho draka...

Něco k tématu :4:

https://www.expres.cz/zpravy/…
07.02.2022 - 11:34 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » cimi
Ale tak ne každý, kdo má téčko, je kriminálník (že, Nalani?), to jsem nikdy netvrdila :4: A kor jedinci narození za úplňku, víš, kolik by jich muselo být? :4: Pravděpodobnost se podle mě zvyšuje třeba u téček typu Mars-Saturn-Pluto, v kardinálních nebo fixních znameních. To špatné rodinné zázemí je často pravda-i když třeba Černý se prý chlubil, jak ho rodiče dobře vychovali :4: :14:

Poškozený Jupiter by měl být u soudně trestaných vcelku pravidlo (snad mě to nepotká) :43:.

Jinak co se Bundyho týče, tak ten musel mít nějaké charisma, když se dokázal v base oženit (a není zdaleka jediný-jestli něco nechápu, tak tohle).

https://osobnosti.najdise.cz/zivoto…

Ale nenávist k ženám bych u něj předpokládala a kriminálnický radix má.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-56
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »