Orgonity - jak na vás působí?


08.01.2022 - 13:55
(Vodnář) Indilwen
Orgonity - jak na vás působí?
Krásný den,
zajímá mě vaše osobní zkušenost či pohled na věc, neboť na internetu se dočtu jen, jak jsou orgonity skvělé a co všechno umí s energií.. :2:

Maminka mého přítele je jimi, mírně řečeno, posedlá. Sama jich má doma několik, zároveň nosí jeden na krku, nosí ho i její dcera.. My od ní k různým příležitostem dostali už tři a očividně nebyly poslední :32: Aktuálně jsme dostali kužel, který je celý zbarvený do červena a řeknu vám, to je teda síla.. (v nedobrém smyslu).

Na mě orgonity nepůsobí vůbec dobře. Jsem hodně citlivý jedinec a už jen jejich stavba a vzhled mi jsou protivné. Mohla bych jednoduše říct, že se mi nelíbí, ale zároveň mám i pocit, že nevyzařují "tu dobrou energii", kterou by podle výrobců měly, spíše naopak.

Zajímá mě tedy, jestli na někoho působí podobně negativně? Samozřejmě je to jako se vším - každý v životě a pro svou situaci potřebuje jiné energie nebo pomocníky, berličky.. zatímco na jiného to může působit úplně opačně. Ale jsem zkrátka zvědavá, jak to máte vy :3:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
08.01.2022 - 15:43 | Filtr
(Rak) aktigram
Tak na mňa pôsobia ako tento článok, ktorý sa mi ukazal až na tretíkrát.
Dostala som prvý orgonit a odišlo všetko elektrické čo mohlo, počnúc žiarovkami a končiac práčkou.
Po rokoch som dostala druhý orgonit od človeka ktorý ich priam vyrába a bác hned na druhý deň odišiel počítač, o týždeň začala horieť mikrovlnka, potom chladnička či vysávač odišiel a vtedy som to už spojila s orgonitom.
Niekde sú obidva - za mňa nie.
10.01.2022 - 13:23 | Filtr
(Střelec) MAGDA
jeden doma mám, ve tvaru pyramidy, ale já na to moc nevěřim. Takže mi to podle mýho nedělá nic, jen to tu překáží :)
asi ho vyhodim
11.01.2022 - 00:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám dva, pyramidu a na krk anděla. Oba jsem si vybrala sama. Několik let dobrý pocit, ovšem tak cca čtyři roky jsem si vzala večer při únavě pyramidu se zeleným kamenem na solár a stal se mně pěkný fičák, vytáhlo mně to vírem skoro ven. Od té doby ho vlastně nepoužívám.
Velmi záleží, co do toho kdo vloží za myšlenky. Já ho koupila na ezo festivalu. Prostě bych si to musela udělat už jedině sama, ale člověk ty pomůcky v podstatě nepotřebuje. Aspoň já už se k tomu neuchyluju. Mám nějaké kameny na misce, že se mně líbí.
11.01.2022 - 03:55 | Filtr
(Rak) aktigram » :):):)
Presne si to napísala - človek ich nepotrebuje a vždy tam bude to čo do toho niekto dal aj led je presvedčený že koná len dobro vždy to bude iba dobro z jeho pohľadu.
Aj ja mám kamienky ktoré milujem lebo sa mi páčia, občas niektorý vezmem do ruky ale nerobím s nimi žiadne rituály a až teraz vidím že mi slúžia takto oveľa viac.
11.01.2022 - 09:57 | Filtr
(Blíženci) il*ča
Tak jak mě oslovily kdysi kameny, tak mě neoslovily orgonity. Zalévat kameny do pryskyřice, navíc ještě s nějakým bincem a tvrdit, že se znásobuje jejich energie - no nevím. Mám pocit, že je to zas jen příležitost vydělat peníze.

To si raději na minerální burze koupím pořadný šutr :4:
13.01.2022 - 19:51 | Filtr
(Blíženci) Lupi » aktigram
No asi jste se vzájemně pořádně vyštengrovali :61: teda ty a orgonit.
14.01.2022 - 12:30 | Filtr
(Rak) aktigram » Lupi
Hej do takej miery že ničilo všetko elektrické :4:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »