Čo znamená "sexuálne zúčtovanie"??


24.10.2021 - 07:03
(Rak) Saly
Čo znamená "sexuálne zúčtovanie"??
Ahojte.

V synstrii, pri konjukcii Pluta u jedného partnera s Uránom druhého partnera sa uvádza slovné spojenie "sexuálne zúčtovanie" (obtiažne sexuálne zúčtovanie).

Čo všetko by to mohlo znamenať, čo si pod tým predstavujete? Máte nejaké nápady, príklady k lepšiemu vysvetleniu tohto pojmu pre lepšie pochopenie? Z celého popisu aspektu mi to nie je úplne jasné, ako je to myslené :63:

Tu je celý popis aspektu:

"V dobrém či špatném smyslu se u této interakce setkávají - anebo střetávají - velmi mocné a často nevědomé dimenze vašich životů a osobností. Do velké míry záleží na tom, jak moc Uran ovládá svou radikální anebo vzpurnou povahu - chce jen vzrušení a šokovat, anebo mu jde spíše o konstruktivní a tvořivou změnu? A podobně - projevuje se Plutův smysl pro moc a hluboký vhled jako nutkání, anebo hluboké přesvědčení? Kvůli této podmíněnosti se může váš vliv jednoho na druhého projevit jakkoli - od pozitivní proměny k totální katastrofě (která se nakonec bude tak či onak rovnat proměně nějakého druhu). Jestliže je váš vztah sexuální, je pravděpodobné, že se Uran naladí na Plutovy nejhlubší touhy a fobie ohledně jeho sexuality, zatímco Pluto se soustředí na Uranovy sexuální zvláštnosti. Když budete mít dostatek harmonie odjinud, může být váš vztah mimořádně uspokojivý, a také léčivý. Ovšem tyto dvě planety často naznačují oblasti, kde můžeme být na hranici, pokud ne za hranicí sexuální „přijatelnosti". Takže ať je to ve vašem individuálním případě jakkoli, měli byste si mnohem lépe uvědomit, jak fungujete sexuálně. Ale protože hybnou sílou této interakce je změna a proměna, přivede jednoho z vás anebo oba až k určitému sexuálnímu zúčtování, které může být velmi obtížné. V ideálním případě byste si měli oba uvědomit existenci tohoto mocného procesu, jehož jste účastníky, a měli byste se z něj poučit, místo abyste jeden druhého soudili. Jinou oblastí, skrze kterou se tato interakce může projevit, je okultní a esoterické studium a aktivity. V pozitivním případě můžete hlouběji proniknout do pochopení sil nevědomí, které vládnou vašimi životy i životy ostatních, a pak toto pochopení nějakým způsobem ztvárnit."

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
24.10.2021 - 13:13 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Faktura za striptéra/striptérku ? :4:

Ne, vážně :1:. Já to chápu spíš tak, že zjistíš co jsi za zvíře, teprve až poznáš někoho, kdo ho v tobě dokáže probudit :21:
24.10.2021 - 16:25 | Filtr
(Vodnář) Lia82
Neviem čo to môže znamenať ale asi niečo s mocou alebo čo podla toho pluta.V synastrii z duše neznášam pluto.Ja mám zas s jednou dotyčnou ososbou pluto mars aj v konjukcii a v kompozite kváder.A je mi to také až moc silné ani to neviem nejak vyjadriť.Mám to tiež aj s maminou to mám zas opoziciu v kompozite a je to teda silné puto aspoň u nás
25.10.2021 - 09:37 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Jedná se o neosobní planety, které se pomalu pohybují, takže tento aspekt budeš mít podle síly počítaného orbisu se všemi v rozmezí několika let. Takže vytrhnout z kontextu celého radixu/synastrie a něco vyvozovat jen z tohoto je podle mě nesmysl.
27.10.2021 - 00:11 | Filtr
(Býk) player » Buddha/2
Hezký...moc hezký...

Ale já to věděl už v tří letech...zůčtovávám tak nějak celoživotně.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »