Potomkovia v horoskope...


23.10.2021 - 16:15
(Ryby) Mystika
Potomkovia v horoskope...
Ahojte :1:
Vedel by mi niekto poradiť ,z ktorej časti môjho horoskopu je možné vyčítať nejaké informácie o budúcich potomkoch ? Je niečo také v horoskope možné? Ďakujem.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
16.01.2022 - 15:35 | Filtr
(Býk) Artislove
Potomkovia by mali byť hlave v 5.dome...Tam sa treba motať. Viac ti ale nepoviem, lebo tam som sa ešte v štúdiu nedostala..
18.01.2022 - 09:27 | Filtr
(Panna) Frojlajn
Děti jsou pátý dům. Tomu u vás vládne Luna v Blížencích. Určitě nemáte problém se seznamovat a navazovat kontakty. O dětech píšete jako o budoucích. Takže počítám žádné ještě nemáte. Otázka je, jak moc je chcete. Silný první dům. A nakupené planety kolem MC dávají zájem spíš o kariéru, nějaké postavení, prosazovat spíš sám sebe. Skrze své schopnosti. A budovat si spíš než rodinné zázemí to kariérní a pracovní.
18.01.2022 - 09:39 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Sice je to téma založené už loni, ale třeba je ještě aktuální - 5. dům v Raku dává děti později. Vládnoucí Luna (celkově zajímavá, v Blížencích a ještě na hrotu 3. domu) není nějak poškozená, tak nevidím důvod, proč by neměly být. :17:
23.01.2022 - 12:35 | Filtr
(Ryby) Mystika » Artislove
Ďakujem za ochotu:)
23.01.2022 - 12:41 | Filtr
(Ryby) Mystika » Frojlajn
Ďakujem:)
Jedno dieťa mám ,zaujímalo ma či je možné vyčítať z horoskopu či osoba inklinuje k viacerým potomkom, prípadne k akému pohlaviu potomkov sú planéty matky naklonené...skrátka čo je danému človeku potenciálne dané v tejto oblasti :)
23.01.2022 - 12:46 | Filtr
(Ryby) Mystika » Mici Angóra
Ďakujem za odpoveď:)Ak môžem byť ešte trošku zvedavá,v čom je luna v blížencoch v 3.dome pre vás niečím zaujímavá ?
23.01.2022 - 17:48 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Mystika
No v tom, že ta témata 3. domu prostě zesiluje na maximum :3:
23.01.2022 - 19:39 | Filtr
(Ryby) Mystika » Mici Angóra
Vďaka:)
24.01.2022 - 13:46 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
5. dům zde již byl zodpovězen, sledovat vládce.
Každopádně bych si nikdy netroufal předpovědět, kolik dětí dotyčný bude mít. S 5. domem mohou být spojeny i osvojené děti, nejen vlastní. On je to často i vztah k dětem obecně (třeba pro učitelské povolání by se neměl rozhodovat člověk s problematickým 5. domem). A právě vztah k dětem (tentokrát svým, když na ně je dotaz) se z 5. domu dá vyčíst podle mého spolehlivěji, než jejich počet, protože zde máme i řekněme "svobodnou vůli, vlastní rozhodování, aktuální podmínky a v neposlední řadě i vliv otce, jehož radix neposuzujeme.

Svého času (a někde přežívá dodnes) se rádo tvrdilo, že určité postavení planet dává častěji děti toho či onoho pohlaví (plácnu - např. Luna v 5. domu - děvčata, Mars v 5. domu - chlapci), jenže pak se sejdou dva partneři, kteří to mají "protichůdně" a stejně je to 50 na 50.
Nakonec nás učili, že o pohlaví rozhoduje chromozom ze spermie, takže by se to muselo hledat v horoskopu otce a ne matky. Na druhou stranu teď se zase mluví, že ten chromozom možná nerozhoduje, že na počátku se každé oplodněné vajíčko začíná vyvíjet jako děvče a v určitém okamžiku se to buď změní, nebo ne...
Já si počkám tak 250 let, než se dohodnou a pak se taky rozhodnu. :4:
Tím spíše bych se zatím tedy klonil k tomu, že vše, co se dá vyčíst z našeho horoskopu o dětech, vypovídá především o našem vztahu k nim, nikoli o nich. Ale to je můj přístup, nikomu jej nevnucuji jako jediný možný. :3:
24.01.2022 - 15:43 | Filtr
(Ryby) Mystika » Sosna zvlčelý
Ďakujem a do istej miery súhlasím ,ale predsa nám horoskop aspoň z časti môže ukazovať k čomu inklinujeme viac a k čomu menej.
Potom sú tam tie ďalšie faktory, ktoré ste uviedli,a ktoré je potrebné zohľadniť. Ale ak sa chceme venovať len samotnému horoskopu bez týchto faktorov, zaujímalo ma miesto,prípadne postavenie domov,alebo planét ,ktoré môžu na niečo v tejto téme poukázať...A potom je už na každom, ako s tou svojou hviezdnou mapou naloží :)
25.01.2022 - 12:18 | Filtr
(Rak) Cole
zajímavé téma :17:

Sama jsem momentálně v očekávání a tak jsem sama pár věcí nedávno vyhledávala..
*Píšu ze směsi zkušenosti a vyhledávání, nejsem astrolog*

Nikdo tu úplně nezmínil (až na Sosnu :79: ) že tak jako jsou na dítě nutno dva, hrají stejně tak roli horoskopy obou rodičů, kteří potomka mají/čekají/plánují :1:
Jsou lidé, kteří spolu mají krásný vztah, no potomci jim nejsou souzeni... někdy za to mohou okolnosti, někdy to můžeme vyčíst právě z jejich horoskopu,
stejně tak jsou lidé, kteří se k sobě nehodí nebo mezi nimi není láska, no přesto mají nějakého společného potomka co je spojuje...

Nejčastěji se v horoskopu hledí na pátý dům a často hrají značnou roli planety jako Pluto, Saturn, Jupiter, Venuše, Měsíc v tranzitech/nativ) v tomto domě.

Mě během mého těhotenství tranzituje Saturn a Jupiter právě pátým domem, což bych rozhodně podpoře v těhotenství mohla přisuzovat, zatímco mému partnerovi prochází Saturn 9 domem, též může být náznak potomka v horoskopu muže (nemusí ale sám o sobě nic znamenat) + můj partner má Venuši v mém pátém domě...to je taková menší zelená vlaječka řekla bych, od vesmíru :17:

Co se tak obecně říká (zaznamenala jsem z různých článků/diskuzí/zkušeností) pátý dům:
znamení jako Blíženci/Ryby/Váhy na pátém domu mohou naznačovat dvojčata? vícečetná těhotenství?
Planety spojovány s ženskou energií jako Venuše, Luna - mohou značit dívku
Planety spojovány s mužskou energií jako Mars, Uran mohou značit chlapce
První dítě je zapsané v našem pátém domě, druhé v sedmém? *Už bylo zmíněno*

- Za mě osobně se klidně dá dívat na čtvrtý, pátý a sedmý dům pro představu.
(tradičně se v astrologii dívá na 1, 5, 7 a 10 dům)

- Znamení na pátém domě nám nemusí ukazovat znamení našeho potomka, spíš jako jeho "povahu" a planety zde postavené ještě více

- tranzit Marsu 4 či 5 domem může značit porod + tranzit slunce tímto domem či stellium

- tranzity planet: Saturn 5 dům: očekává se od nás jistá dávka zodpovědnosti (která může přijít s narozením dítěte), také může značit děti později či pozdější příchod dítěte na svět... u maminek které přenášejí bych to možná hledala/ náročný porod s potřebou přípravy taky možný

Pluto 5 dům: Téma transformace, změny, zrození a zánik... mě osobně přejde pluto do pátého domu na konci Února, můj termín je v březnu...já to čtu u sebe jako konec těhotenství a začátek mateřství, přestup z fáze dítěte do fáze rodiče (ale každý na to má svůj názor, může to znamenat xxx věcí :1: )

Jupiter 5 dům: Jupiter dává a rozšiřuje obzory, přeje dětem a početí (hojnost), obzvlášť v 5. domě, budou ale i případy, kdy když ještě není náš čas či vhodná doba, Jupiter může naší "životní zkoušku odložit" protože je to stejně tak i velký učitel a chce pro nás to nejlepší :17:

Měsíc zastupující matku může značit blížící se těhotenství nebo též hojnost, Venuše planeta lásky, hojnosti a financí...asi netřeba vysvětlovat

K tomu pohlaví - Já osobně mám Uran v 5. domě... předpokládala bych tedy narození chlapce, no jak doktorka naznačila, nejspíš tomu tak nebude...takže kdo ví :98: ... kdo ví, možná, že pohlaví dítěte vyčteme ještě lépe z horoskopu otce než matky :2:

Přeji hodně štěstí do budoucna, případně můžeš napsat :79:
25.01.2022 - 21:48 | Filtr
(Ryby) Mystika » Cole
Ďakujem veľmi pekne :)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »