Datum nástupu do nového zaměstnání


24.08.2021 - 14:28
(Ryby) MG34
Datum nástupu do nového zaměstnání
Tak rok se s rokem sešel a já po té bouračce poprvé začnu pracovat.

Nastoupit mám 20.9.2021 v Brně. Výběrové řízení bylo celkem náročné, chtělo to hodně přemýšlet (což vzhledem k mému poškozenému mozku nebylo pro mne úplně snadné), ale obě kola jsem asi zvládl docela dobře a je rozhodnuto - vzali mne i když dobře věděli, čím jsem si prošel (nic jsem před nimi nezamlčel).

S datumem nástupu se už nedá hýbat, přesto mne ale zajímá astrologický pohled na věc - hlavně s ohledem na nejbližší roky, protože bych tam rád vydržel hodně dlouho.. :1:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
24.08.2021 - 16:53 | Filtr
(Kozoroh) ES
astrologicky by som napoly klamala,ale súčet dňa je 7 to je skôr o poslaní ako o peniazoch ak nájdem skúsim pozrieť Váš dátum narodenia v akom roku ste momentálne vie to Tiež čosi načrtnúť
24.08.2021 - 16:59 | Filtr
(Kozoroh) ES » ES
pozrela som ste v roku kde sa skôr veci ukončujú,zároveň je však živý a dobrý na vzdelávanie,komunikáciu aj cestovanie na kratšie vzdialenosti,neviem o čo sa presne jedná musela by som vedieť trochu viac ....ak by som mala po ruke fakty čo mám na prvý pohľad by som nečakala zázraky,ale tam je viac faktorov aby som bola objektívna
24.08.2021 - 18:48 | Filtr
(Ryby) MG34 » ES
"to je skôr o poslaní ako o peniazoch"
- tohle celkem sedí - bylo mi skoro úplně jedno, kolik mi dají peněz, protože mám příjmy z invalidního důchodu, z povinného ručení viníka nehody a nemám žádné dluhy, mám nenáročný životní styl a na nic nepotřebuju šetřit, všechno už mám koupené - pro mne je důležité, že budu pro někoho užitečný a moje schopnosti nezůstanou nevyužité..

a je to řekněme oblast "vědy a výzkumu" (výzkumný ústav jedné univerzity)
24.08.2021 - 19:09 | Filtr
(Kozoroh) ES » MG34
to by mohlo dopadnúť dobre celkom to korešponduje s dňom nástupu
24.08.2021 - 22:16 | Filtr
(Kozoroh) vandalka
Nie som úplný astroexpert, ale súdim, že to bude dobrá zmena :1:
Vládca 10.domu (kariéra) - Slnko - je v dobrom svetle Uránu (zmeny), rovnako ako Mars, čo je vládca 6.domu práce (v zmysle dennej rutiny).
V sek.direkciách robí Luna trigón na desc, kt (okrem vzťahov) predstavuje aj zmluvy, bus.partnerov (tu zamestnávateľa). Slnko je sice v kvadratúre s MC, ale to v progresiách môže znamenať významný zlom v kariére. A v progresiách je navyše Saturn v konjunkcii s MC, rozhodne významný kariérny míľník :3: A je tam aj Venuša presne na desc, to by som tipovala na nejaký vzťah, ale možno to tiež bude súvisieť s touto prácou :75:
Držím moc palce :37:
25.08.2021 - 07:38 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
To MC máš jistě ve Lvu? Ono je to teda u tebe vcelku jedno, protože ses narodil za novoluní, takže ten Mars a Uran dobře aspektuje Slunce i Lunu. V den nástupu přes ně jde zase Luna. Ten kvadrát od progresivního Slunce na osu MC/IC už ustupuje, podle mě to bylo právě to, žes byl jakoby nuceně doma. Zajímavá je ta progresivní Luna na hrotu 3. domu, jako by tě vytáhla z nory a nutila víc komunikovat. Koncem roku pozor na progresivní kvadrát od ní na Merkura, může to být náročnější, ale zas to je hned pryč. Ale myslím, že celkově by to mohlo být dobré :15:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »