Admine!!!haloooo!! volám tě brácho!!! haló!!si tam?


27.06.2021 - 13:31
(Ryby) teonanacatl
Admine!!!haloooo!! volám tě brácho!!! haló!!si tam?
Dovol prosím tě ať sem můžou nový lidi,,,sem jen zrníčko na těchhle stránkách ale moc tě prosím!!! otevři zátku,,,jmenuj radu deseti,,a ty budou mít po dohodě moc,vyhodit někoho kdo to bude kazit,,,i kdybych to měl být já, páč sem sprostej a drzej,,,dej tomu prosím šanci :64: :49: :64:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
27.06.2021 - 13:34 | Filtr
(Ryby) teonanacatl
Co se stalo? zeptám se za ostatní,,,, už tě neba to tu nak spravovat??tak nám všem napiš co tě sere,,,pak uděláme rozlučku a ukončis to jako pravej samuraj,,,nebo sem zase mimo mísu a nic nechápu?tak prosím pisni jak to vidíš,,,,s pozdravem tvůj teonanacatl :49:
27.06.2021 - 13:35 | Filtr
(Ryby) teonanacatl » teonanacatl
A co si vo tom myslíte vy ostatní?jestli vám teda vaše tlustá prdel dovolí se obtěžovat reagovat na otázku rozervanyho hlupáka,,, :49:
28.06.2021 - 13:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » teonanacatl
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím, že jsme sociální experiment. Bezzásahová zóna. Zákaz vstupu těch venku. Možnost odejít (poslední zhasne). Možnost pozorovat zvenčí. Jak jinak by ti zvenčí mohli vidět, jaká jsme tu snůška trotlů? :4:
A nejlepší je, že jsme si to z toho udělali z největší míry sami. Ale ne každý si to dokáže přiznat. Někteří raději, to není mířeno na tebe, teo, obviňují admina z kde čeho. A když se ukáže, že se mýlili, myslíš, že se mu omluví? Nebo v tichosti za sebou zametou stopy?

Víš, teo, vlastně už to tu taky opouštím. Jinak. Změnilo se v mém životě vše. Jsem tu deset let, ale podstatné se odehrálo za poslední rok. A mohu jen říct, že kdykoliv jsem se tu nad něčím snad rozčílila, kdykoliv jsem nějaké pitomině věnovala byť vteřinu, byla to ztráta času.
Naopak nebylo ztrátou času nikdy, bylo-li možno někomu nějak pomoci. A nebylo ztrátou času nikdy, když jsem se zde upřímě zasmála. Čemukoliv. Ale je rozdíl "smát se" a "posmívat se".

Tolik má tlustá prdel k tvé otázce. Pokud tu admin něco změní, jak píšeš, pro mě to nebude. Nepotřebuji. Jdu dál.
Ať to dělá sám pro sebe a jak to sám cítí. Na mě i na tebe sere pes. :20:
28.06.2021 - 14:14 | Filtr
(Ryby) teonanacatl » Žihadlo
Moc děkuju za názor!!! rozhodně sem nikdy admina z ničeho nevynil a dělat to nehodlám,,,,beru to tu jako vztah a ten se nak odehrává,,, někdy nudí někdy nemá co nabídnout,,,a někdy se v intervalech mění horší za skvělý a naopak,,,,nikdy sem nepůsobil jinde,, žádnej fejsbuk a podobný,tak nevím jak to chodí jinde,,,ale občas čtu naky čety o tématech a je to dost hrubý urážení a agresivní přeni i názory,,, anonymní urážky a plno egosexualu,,,,tady mám pocit že se lidi nak hrubě nechovají,,,,ale fakt sme asi už každej jinde než před 10ti léty,,,, osobně sem se zasek v duševním vývoji někde ve 14ti letech tak to i jako dítě vnímám,, všichni ste už dospělý a já tu nakonec zůstanu sám,,,ale umím si psát sám se sebou,,tak to nak zvládnu ještě pár let,,, díky za názor a za serepesa,,, :49:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »