Tranzit uranu přes lunu


26.05.2021 - 14:13
(Ryby) thééé
Tranzit uranu přes lunu
Máte zkušenosti? Mám povýšenou lunu v býku, dobré aspekty, jen ve 12. domě.
Uran mám v 5. domě, MC ve vodnáři.
V létě nastane první konjunkce. Jinak mám letos v soláru a progresích spíše luna pluto..
Luna vládne 2.,3. domu.
Co bych tak asi mohla čekat :25:

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2
Řazení:
26.05.2021 - 14:22 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Mně to přijde nejvíc na nějakou změnu ve financích v souvislosti s prací a nevím, jestli bude úplně pozitivní...a neopomíjela bych ten Saturn, který na ni bude v jednu chvíli paralelně dělat kvadrát. EDIT: I když ne, ony se rozlezou, tak to bude po sobě...
26.05.2021 - 14:28 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
:-/ hmm to mě taky napadlo, že bych zbohatla :75: protože níž už to až tolik nejde ... :61:
26.05.2021 - 14:29 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » thééé
Ta konjunkce může být i pozitivní, mě si nevšímej, já jsem negativista :4: Zkus si vsadit.
26.05.2021 - 14:50 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
no já jsem právě taky negativista..
vsadit, jako vůbec bych mohla začít sázet ne? uran v 5. domě.. :61:
26.05.2021 - 15:15 | Filtr
(Rak) aktigram
Tak ja si to pamätám veľmi dobre, Uran mi išiel cez asc a potom Lunu - zmena vzťahu k financiam bola nesmierne silná. Jednoducho som sa postavila ako rebel a povedala si dosť. zmenila som vzťah k svojej tvorbe, povedala som si budem robiť to čo sa mne páči a nebudem robiť veci podľa požiadaviek - mne sa nesmierne zle robí vec a je jedno či je to náhrdelník alebo deka ak mám vyhovieť zákazníkovi- viem že sa to tam veľmi bije a nepomáha to majiteľke a to ma stálo nesmierne veľa úsilia aby som také veci dokončila a nikdy som si nebola istá či som sa skutočne do toho trafila.
Potom bolo obdobie stabilizácie mojich zámerov a odrazu je pár rokov ktoré ma prekvapujú z hľadiska toho že predsa predám viac ako dovtedy a vlastne nikde predávať nechodím.
Odrazu sa mi deje to že nie som bohatá ale odrazu mám stále niečo v peňženke, jednoznačne sa mi to zlepšilo.
No moja Luna v Rybách Neptún je silny v mojom horoskope takže určite to môže byť iné. Luna mi hádže trigon na Merkúr a Jupiter a to sa zrejme aj ukazalo v tejto spojitosti.
Prerod myslenia a pohľad na seba - to bolo to najhlavnejšie.
26.05.2021 - 15:53 | Filtr
(Ryby) thééé » aktigram
:15: ano, to jsem asi taky už trochu zacítila v těch prvních záchvěvech..
že víc risknu (po finanční stránce), jen abych byla spokojená a sama sebou.
A Ty máš navíc v nativu uran se sluncem, takže máš silné uranské dispozice.
26.05.2021 - 17:30 | Filtr
(Rak) aktigram » thééé
áno ten Uran bude vždy silno zasahovať u mňa nech je kdekoľvek.
citujem ....jen abych byla spokojená a sama sebou - toto presne urán od Luny chce ten prerod

Pomýlila som si to teda roky - začal veľmi dobre, zlepšilo sa mi zdravie konečne som už nebola večne v nemocnici a rozhodli sme sa ísť bývať na dedinu kde som mohla dýchať. Takže spojenie s prírodou až potreba, realizácia seba samej u mňa cez tvorbu, skúšky a pády a potom zmena k lepšiemu a tak dookola. No dalo mi to hodne.
Dalo mi to seba.
26.05.2021 - 20:49 | Filtr
(Blíženci) tajga
Dívala jsem se, je to už celkem dávno, takže na úplné podrobnosti si nevzpomínám. V tu dobu jsem začala jezdit na kurz tvůrčí fotografie, což mě obrovsky obohatilo, zbavilo všelijakého balastu, jakoby správně nasměrovalo co se uměleckého vyjádření týče. Protože můj pocit štěstí ze života je závislý na tom, jestli něco tvořím, tak to všechno bylo hodně významné.
V tu dobu jsem taky přestala chodit na dlouhodobou terapii k člověku, který pro mě znamenal moc, byl to byl to první krok ke zbavení se závislosti na něm, i když vnitřně to trvalo ještě dlouho.
Mám domy podobně jako Ty, ve financích nic zásadního určitě nebylo. Sebehodnota mi v té době značně povyrostla, protože jsem byla oceňovaná za něco, co je pro mě samotnou důležité, od někoho, kdo tomu rozumí...to se mi v životě před tím mockrát nestalo.
Takže si představuju, že s Tvou krásně aspektovanou Lunou to může být něco nečekaného, co se vynoří z nevědomí, co Tě obohatí, přinese svěží vítr do Tvého prožívání.
26.05.2021 - 21:07 | Filtr
(Ryby) thééé » aktigram
To zní moc hezky, i to zdraví ...
napadá mě, že určitě záleží i na tom, jak člověk tyhle archetypy v životě nějak poznal a respektoval..nebo taky, jak se je snažil přijmout do života.
26.05.2021 - 21:16 | Filtr
(Ryby) thééé » tajga
Ani nevíš, jakou mi děláte radost :62:..protože se mi začal startovat jakýsi strach, že se mi do života uransky vlomí zase něco nečekaného :41:
Tvořit nic pořádně neumím, to je takové od každého troška - to mě nehrozí.
Jen se mi nabízí, jestli nezůstanu doma a nebudu pečovat o mamku (Ty víš, jak jsme to měly, nebyl by to žádný med) ..ta moje luna prostě pečovatelka je určitě víc, než tvořivá..
tak si říkám, jestli to Uran rozhodne za mě :6:
27.05.2021 - 07:25 | Filtr
(Rak) aktigram » thééé
No mne sa to presne prelínalo začiatok konjunkcie Urana s Lunou a tých 49 rokov od toho zatmenia Slnka, ja som zmenila celý imidž a bola som v tom čase dosť výstredná, červené vlasy a mnoho iného, Bez pričínenia som schudla 14 kíl ktoré som nabrala pred rokmi od liekov a tak som si mohla dovoliť obliecť všetko. Ta sebahodnota? to bolo na tom to najúžasnejšie.
27.05.2021 - 08:04 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » thééé
No však právě a vládne 10., takže směřování k životu rentiéra? :4:
27.05.2021 - 09:31 | Filtr
(Ryby) thééé » aktigram
To se mi líbí, taky chci shodit kila :4: :62:
Asi vůbec to vnitřní vyživování by mohlo začít fungovat jinak :25:
27.05.2021 - 09:32 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
:4: :75: nebo invalidní důchodce :61:
27.05.2021 - 09:43 | Filtr
(Rak) aktigram » thééé
Ono to chudnutie naštartoval ten môj a to tym že na mňa nakričal asi prvý krát v živote. Stala som pred zrkadlom a hovorila som - je to hrozné nech si oblečiem čokoľvek tak je to všetko zlé, vyzerám hrozne a takto mám niekde ísť? - no a odrazu on na mňa - prečo nás týmto tyranizuješ, v prvom rade by to malo vadiť mne ak to nevadí mne tak prečo to vadí tebe? - a ja som začala chudnúť.
Potom som mu vytýkala prečo mi to nepovedal pred tými piatimi rokmi ako som pribrala. :4:
27.05.2021 - 12:21 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Když mě šel Uran přes Lunu, rozpadl se mi po devíti letech vztah. A jak to bylo uranské, tak ze dne na den (spíše z hodiny na hodinu, jak sama bývalá tvrdila, prý si najednou uvědomila, že miluje někoho jiného).
Odehrálo se ve 4. domu a je fakt, že jsem se tenkrát nejvíce strachoval o domov, protože velmi krátkou dobu před tím jsem se "uvolil" investovat do nějakých rekonstrukcí v bytě, jež chtěla hlavně ona, aby se tam cítila lépe, na což mi i poskytla peníze. A když bylo vše v běhu a zaplaceno, tak v jediném okamžiku odešla a chtěla peníze zpět. Tenkrát jsem to fakt málem prodal (dnes si libuji, že ne), protože vedle hypotéky jsem neměl na její vyplacení. Ale pomohla rodina. Jenže tím mi zase na druhé straně vznikl závazek a já závazky tohoto druhu cítím jako opravdu tíživá břemena a nemám je rád.

Tolik k mé zkušenosti s Uranem přes Lunu)
27.05.2021 - 12:30 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Sosna zvlčelý
Ještě doplním, že s třetím přechodem Uranu přes Lunu došla má progresní Luna na desc. do opozice s nat. Uranem. Do toho okamžiku spadá ohromná úleva, tam někde jsem se s tím rozchodem nejen vyrovnal, ale také jsem zjistil, že se mi dýchá mnohem lépe a volněji, než v tom vztahu. Tam jsem si to ani neuvědomoval, jak jsem byl přidušený. Dokonce jsem se ve spoustě věcí "vrátil" jakoby před ten vztah, znovu oprášil staré záliby (astrologie byla jednou z nich).
V tom březnu/dubnu 2010 jsem započal nový život. Lepší.
27.05.2021 - 13:01 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Sosna zvlčelý
To je ta s těma okurkama? :63: :4:
27.05.2021 - 13:06 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Jinak já mám konjunkci Luna/Uran v nativu, takže můžu poreferovat až při návratu na starý kolena (kdybych se náhodou dožila), během kvadrátu se nestalo nic zajímavého a opozice je za rohem, tak můžu dát vědět, když bude zájem :5:
27.05.2021 - 13:13 | Filtr
(Ryby) thééé » Sosna zvlčelý
Díky za zkušenosti, :15: volně dýchat - já myslím, že tohle přesně k tomu uranu později patří.
A tohle si od něj nakonec slibuju, že nějak rozhýbe tu ne moc pohyblivou, býčí, stabilní, zaprděnou energii.
Vztah jsem naštěstí ukončila už vloni já - právě si při čtení uvědomuju, že kdybych to neudělala já, asi by zaúřadoval uran letos :-)
domov, ano...já se ještě trochu bojím kolem dětí..že by mohla proběhnout nějaká nepříjemná změna. :43:

Vrátit se ke starým zálibám...to zní taky dobře, jakoby ten uranský vichra rozmetal všechno nashromážděné...až na ten základ..z minula..to beru :45:
27.05.2021 - 13:16 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
ano, paní uranistko..chápu, že je to Tvůj denní chléb..možná sama funguješ ve svém okolí jako uranské síly :22:
Uranská opozice, no u mě byla drsná (asi jak uran kvadratura mars) - a je možné, že se u ní budeš nudit :46: :4:
27.05.2021 - 13:23 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » thééé
No, já si právě myslím, že by to měla být docela bouře, když to kopíruje tu konstelaci z nativu, ale uvidíme :4: Možná právě bude stačit sama o sobě ta uranovská opozice. Už teď se v některých věcech cítím nesvobodně a klidně to může rupnout :6: Ale mám ještě starší ženské příbuzné, které v té době ještě mohou být mezi námi...vlastně v tom kvadrátu tehdy asi onemocněla babička, ale zemřela až když už to nebylo, tak nevím (koukám, že to byl nulový kvadrát Jupiter-Luna/Uran). :63:
27.05.2021 - 13:33 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
Nedávno jsem zjistila, že je to hlavně tím, jak člověk toho transsaturna žije - pokud ho má ve spojení s osobní planetou.
Měla jsem ten uran docela potlačený - asi jak ho pan kozorožský mars utlačoval, a potlačoval..A jeden chtěl všechno pěkně pod kontrolou, a uran zase pořád něco nového..a teď jak je oba uspokojit :61:
Tak nějak to říká astropsychologie - když si dopřejeme dostatek změn, nemusí uran bourat a revoltit.
Tak asi si prostě dostatek změn dopřáváš..
No moje býčí luna teda v tom 12. domě změny nechceeee :23: to je furt něco nečekaného :42:
27.05.2021 - 13:39 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » thééé
Jo, je to fakt, že lidi, kteří žijou uranicky to asi tolik nepocítí. Změny a svobodu hlavně :1: Ale tak ho nech tu tvoji Lunu trošku nakopnout, ne? :4: U mě je s Lunou problém, že ničemu nevládne, takže je taková plonková, nemít toho Urana u sebe, byla by to nuda :61:
27.05.2021 - 13:46 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
Je fakt, že jsem docela unavená a vyhořelá..od urana si slibuju svěží vítr :76:
...
nudu neznám - já ráda pohoda klídek :48:
Příspěvky: 1-25 26-38
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »