umrtie matky v horoskope


25.05.2021 - 22:23
(Lev) nickname2
umrtie matky v horoskope
dobry den, chcela by som sa opytat, ci v mojom horoskope su naznacene aspekty o umrti mojej mamy...pretoze ako pozeram, tak nic take neviem najst...jedine pluto opozicia na jupiter do 8.domu, ale ten aspekt mam uz dlho a viem ze ho pocitujem skor inak, nie takto...celkovo obdobie od februara 21-doteraz je pre mna priserne, ale tranzity to nejako neukazuju...Na co sa pri vysvetleni sustredit? 24.7.1990 15:33 Olomouc. :9:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
26.05.2021 - 06:21 | Filtr
(Střelec) verka96
Můžu se zeptat na datum úmrtí? Tam by měl hrát roli Merkur jako vládce 8.domu a také Luna představující matku a lidské tělo, take 10.dum,pokud ve tvém životě hrála typickou roli... Diky. :68:
26.05.2021 - 07:39 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
To mě mrzí, ale moc nerozumím, jestli jde o to, že máš mít v radixu dispozici k předčasné smrti matky (ty nevidím) nebo se ptáš jen na tranzity, progrese, solár. Čas narození je určitě dobře? Kdy se to stalo, v tom únoru nebo teď někdy? Matka je v obecném smyslu symbolizována Lunou, tam by se nabízela nyní tranzitní opozice od Jupitera (typicky při úmrtí na rakovinu), ale počítám, že se to stalo dřív. V soláru pro letošní rok (ale až od 24.7.) je Luna se Saturnem v 8. domě, možná jako téma, které budeš řešit. Jinak záleží, jestli maminku vyjadřuje vládce IC Neptun nebo vládce MC Merkur. Na toho tam pár věcí bylo. Původní vládce Ryb Jupiter, na kterého dlouhodobě pere to Pluto, jak píšeš, by to taky mohl být, ale to už mi přijde jako že to fakt musím hledat, mělo by to být vidět víc. Bylo by dobře uvést datum úmrtí a také jestli šlo o nemoc (protože víc může být vidět to, kdy začala než samotné úmrtí) nebo to bylo náhlé. Samotné úmrtí pak už může být vidět jen u samotné maminky, případně u někoho jiného blízkého z rodiny. :17:
26.05.2021 - 08:57 | Filtr
(Blíženci) cimi
Upřímnou soustrast... :74:
Když jsem se podívala na transity tak už od konce ledna je tam docela výrazná konstelace která zasáhla tvou dračí hlavu ve vodnáři a mars v Býkovi 6.domě...a právě tady ten mars máš v trigonu na lunu v panně, která představuje matku...obzvláště saturn a chiron tam zůstávají i k tomu datu 21.2. Máš tam také otevřené plutonsko saturnské téma které se týká smrti. Ale skrz ten uran a Vodnáře bych spíš řekla, že tě něco silně tlačí k osvobození se a současně k přijetí větší odpovědnosti sama za sebe... pokud bych to interpretovala správně, tak jelikož je mars v 6. domě navázaný na tvou lunu v 9.domě, pak by to mohlo znamenat, že matka naplňovala tvoji každodennost a současně naplňovala nějaký smysl...asi bude toto plnit i dál...jen bude potřeba se od toho nyní trochu osvobodit, abys dál mohla fungovat i ty jako samostatná jednotka... saturn je stále ve vodnáři a dohlíží na to z obou stran...
26.05.2021 - 09:07 | Filtr
(Lev) nickname2 » Mici Angóra
stalo sa to teraz 23.5, ano, umrtie bolo na rakovinu...dg.v konecnom stadiu vo februari a bolo to ako blesk z jasneho neba, nic take este v decembri nenaznacovalo ze je chora, az po novom roku... tiez som pracovala s tym osmym domom solarom a saturnom v 8.dome, ale ano, mam to az od najblizsich narodenin, cize toto nie , jedine, ze ma to asi bude matat nasledujuci rok este....aj v maminom horoskope som hladala cosi, tam viem len priblizny cas narodenia, ale vyzeralo ze problemy zacalali kratko po tom ako jej saturn nabehol do 12.domu /plus aj jupiter/...

pisem viac menej len preto, ze vzdy ked sa mam zle, pozeram si tranzity, direkcie, solare, ale nie som v tom taka zbehla , a mohlo mi nieco uniknut...aj tak tym samozrejme nic nevyriesim , ale zaujimalo ma to z astrologickeho hladiska.
26.05.2021 - 09:17 | Filtr
(Lev) nickname2 » cimi
v tomto to velmi nesedi, ja praveze som samostatna az velmi...uz vyse 10 rokov zijem sama ,najprv klasicky pocas studia na VS a potom som dlhu dobu byvala aj v inom meste, ale pravidelne sme si volali, minulu jesen som potom zmenila pracu a prisla blizsie k nej...Ona bola viac menej moja jedina blizka pribuzna, surodencov nemam a uz mam len takeho jedneho nepodareneho otca no...vzdialenych bratrancov sesternice atd neratam ako blizkych...Ja mam obcas pocit, ze mam uplne netypicky osud, nejde to u mna tak klasicky ako u znamych a hlavne to mam kazdodenne pred ocami...Kazdopadne mam aj iny zmysel zivota, a tou je praca :D Ten uran sa u mna prejavuje nespokojnostou v tej novej praci, nie platovo, ale citim, ze som neurobila dobre a sla som do horsieho..ale pracujem na tom, toto mam uz premyslene ako vyriesim...
26.05.2021 - 09:31 | Filtr
(Blíženci) cimi » nickname2
Děkuji za zpětnou vazbu x) tak nakonec úplně mimo x))
A jaký jsi měla vztah k mámě?

Ještě když jsem koukala na tvůj horoskop, tak mi nedalo nevšimnout si (vedle v diskuzi to totiž rozebíráme) že ses narodila dva dny po úplném zatmění slunce x) tak možná i to krom jiného může být ten netypický osud...
26.05.2021 - 11:10 | Filtr
(Střelec) verka96
dodatečně upřímnou soustrast... :74:
26.05.2021 - 12:28 | Filtr
(Býk) Artislove
Úprimnú sústrasť :74: :24:
ja sa síce nevenujem západnej astrológii, ale védickej áno, iba sa učím, ale ak chceš mohla by som mrknúť tvoj horoskop, či sa tam niečo neukáže..

Ak máš záujem daj vedieť..
26.05.2021 - 12:35 | Filtr
(Ryby) thééé
s lítostí :68:

popravdě nevím, a ani nechci umět smrt v horoskopu číst. Ale určitě se musíš mrknout i na solární horoskop, a direkce.
V profekcích máš přesnou opozici saturnu na merkur, jako vládce 8. domu, dále je to symbol matky - protože luna v panně, a MC v panně.
Ten solár je taky drsný, protože se Ti sešlo pluto se saturnem v opozici k Tvému 8. domu. Uran je v opozici na pluto, vládce asc.
a Pluto je v kvinkunxu k tomu merkuru.
Takže velké změny jdou vidět.

Protože máš uzavřeného raka v 8.domě, je tu cheiron, i slunce, venuše,
celý ten drak je v ose 8.-2. dům, řekla bych, že matka a rodina vůbec bude takový ring, zkoušená oblast, kde si procházíš krizemi a proměnami celý život.
Je možné, že jsi si račí témata trošku vytěsnila...? hádám..

ať je brzy proboleno :79:

Přikládám smrt mojeho otce, taky to tam nevidím. Vidím spíš úřadující uzly
https://astrologie.najdise.cz/tranz…
26.05.2021 - 12:50 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » thééé
Já to vidím, je to ta uranovská kvadratura...ne? A i vstup Marse do 4. domu stačí.
26.05.2021 - 12:57 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
fakt ? :25: vždyť ten mars je tam jednou ročně ..ještě že nemám víc otců..
:4:
já to radši ani nechci vědět..už tak vím ažaž :61:
(ještě edit, všimla jsem si u úmrtí rodičů - kolem mě - že často tam úřaduje uran k venuši..i když jde o dlouhodobé nemoci, ne nečekané úmrtí)
26.05.2021 - 13:05 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » thééé
Spíš jednou za 2 roky, ale to je jedno...No ten samozřejmě musí podpořit nějakou tvrdší konstelaci :3: Ale i tak se během jeho pobytu ve 4. domě a (zejména pokud někam pere) mohou objevit v rodině konflikty, hádky, úrazy...Venuše může být paušálně brána jako milovaná osoba, pokud má někdo v radixu napětí Venuše-Saturn a jakákoli těžká planeta to aktivuje, mám vypozorováno, že mohou být ohroženy různé blízké osoby, rodiče, partneři, děti, ano.
26.05.2021 - 14:07 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
:15:
ano, a vždy ta smrt nenávratně zasáhne do hodnot


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »