Magie - rituál odehnání člověka


25.04.2021 - 23:51
(Panna) Diviška
Magie - rituál odehnání člověka
Dobrý večer. Vy, kdo v magii věříte, neznáte někdo rituál na odehnání člověka od sebe? Zpřetrhání energetických vazeb? Nechci, aby zemřel, ale aby odešel za jednou svojí kamarádkou, se kterou si rozumí podobně jako se mnou. Chtěla bych žít zas jako dřív, aby mě nikdo neovládal a neubližoval mi. Už mi zničil život výrazně. Děkuji, jsem vážně zoufalá.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
20.05.2021 - 07:53 | Filtr
(Štír) Nabi*
Magie není sranda. To jak jsi napsala celý příspěvek mi přijde fakt alarmující. Nasnadě je zamyslet se jak to máš s hranicemi, o co ve skutečnosti jde.
Můžeš zkusit tohle. Je to vysvětlovací video k meditaci, na kterou je link pod videem. Jsi ročník, který by snad angličtinu nějak mohl ovládat, tak snad ti k něčemu bude. Sice se na to neptáš, ale podle mě by bylo dobré se začít dívat do sebe a začít pracovat nad starýma vzorcema, pochopit rodinné zápletky a pouta. Tohleto není jen na něm (co on dělá, jak ubližuje a podobně). Ty mu to dovoluješ. Z nějakého důvodu. Což nemyslím špatně, protože vím jaké je to být v podobné situaci a mít pocit, že se z toho nejde dostat. A taky si myslím, že to není na jednorázový pokus se odpoutat, ale na mnoho mnoho dalších pokusů, kdy se pokaždé posuneš o krok dál. Hlavně mu přestaneš určovat co by on měl dělat, za kým jít a sama si určíš, co chceš ty a kde chceš v tomto vztahu stát. A postupně se to bude uvolňovat. Pokud jsem totiž odhadla správně tvou situaci (přičemž vím, že se můžu mýlit) tak zřejmě nedokážeš ho rázně odseknout tím, že mu řekneš ne a odejdeš, takže se nabízí ta varianta popsaná výše. O hodně pomalejší, ale je to taky cesta, u které se navíc můžeš o sobě dozvědět takové věci, že budeš koukat. Věci, o kterých jsi ani netušila... Takže hodně štěstí a tu magii fakt nedoporučuju.
https://www.youtube.com/watch/…
YouTube
20.05.2021 - 07:58 | Filtr
(Rak) aktigram
Prečo chceš rituál? Chápem ťa ale to sú nie dobre veci a vrátia sa ti, ale napíšem ti ako som sa ja oslobodila z ezoterického zajatia jedného pána.
Pricucol sa na mňa a nech som robila čokoľvek nevedela som sa ho zbaviť, nedvihala som telefony, neotvorila dvere a predsa išla som do mesta a stretla som ho aj 2x a stále, čím viac som sa mu chcela vyhnuť tým viac som ho stretala a on bežal ku mne a hned ma stiskal a vždy hovoril ale koho to nevidím.... No a raz som sa nahnevala a ako ma tak stískal a hovoril som mu povedala ale ja nikoho nevidím a odišla som, už som ho viac nestretla - žiadne náhody, nič - tým chcem povedať že sa čakalo na to kedy to poviem naostro že mi na ňom nezáleží a nechcem ho vidieť.
20.05.2021 - 10:03 | Filtr
(Štír) Freja » aktigram
:15:
20.05.2021 - 10:05 | Filtr
(Štír) Freja » Nabi*
Přesně....až to opravdu bude chtít pustit, tak to udělá a tečka.
20.05.2021 - 12:03 | Filtr
(Blíženci) cimi
Včera jsem se zrovna dívali na film Čistá duše. To je úplně úžasný film a teď po letech jak už jsem zase uzrálejší tak bych ho klidně nazvala učební pomůckou, jak pracovat se svými myšlenkami, vzorci, návyky atd x)
Koukni na to...
Jinak neznám celý příběh, tak nevím jak moc radit...ale co by ti nemuselo uškodit, mohla bys zkusit každý večer si udělat pěknou atmosféru pro sebe, něco vždycky udělat stejně, buď stejnou hudbu, nebo svíčku nebo vůni, květinu...vzít si třeba tužku a papír a prostě si jen ujasňovat co vlastně v životě chceš, loučit se s tím co ti už neslouží a nacházet zpátky ten vztah k sobě...
Ten rituál je jen taková podpora...skutečné odehnání člověka je jak už tu bylo psáno, vyslovit, vyjádřit jasné NE (hlavně v sobě)...dokud tě tam něco v tobě drží, tak se to nepustí...může to být prostě nedostatek něčeho, dosaď si sama...tam bude asi odpověd...
20.05.2021 - 15:31 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
No a nechceš náhodou udělat to samé co se Ti nelíbí - tím myslím zasahovat do života jemu i kamarádce ?
Holky mají pravdu v tom, že bys měla řešit sebe. Protože energie, která vás drží pohromadě je jen myšlenková a emocionální. Chceš-li na někoho zapomenout, nemůžeš mu tuhle energii věnovat. A jestli chceš nějaký rituál, který by v tom mohl pomoci, zbav se všech věcí které jsi od něj dostala, příp. spal/vymaž společné fotky, s tím, že je to pro Tebe ukončení. Mohla bys taky "vyčistit prostor"- třeba rozprašovačem s vodou a nějakou vůní. A nakonec sebe, sprchou, saunou - to už je na Tobě. Jemu popřej ať se má dobře (stačí v duchu) a tím skonči. Víc magie nepotřebuješ :5:
20.05.2021 - 16:43 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Myslim, ze magie netreba. Staci proste nastavit hranice.
Pokud mas dojem, ze ti nekdo znicil zivot, bejva to o tom, ze tys sama to dovolila. Takze bych spis promluvila s nekym, kdo te nauci abys to dal nedovolovala :15:
20.05.2021 - 17:12 | Filtr
(Střelec) Lokii
Zkusila si mu třeba říct aby tě nechal na pokoji? :6:
20.05.2021 - 18:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nemusíš se nechat ovládat. Pokud je to vážné, nahlas to policii, sice to kolikrát neřeší, ale opakované nahlášení budou asi muset, pokud je důvod...

Každopádně to snad jde řešit bez magie, která ti rozhodně nic dobrého nepřinese.
Ptala ses té kamarádky, jestli by ho chtěla? Nemáš v úmyslu udělat něco podobného , co se děje tobě, přenechat jí ho, aby obtěžoval jí?
Tudíž, že třeba nestojí o jeho přítomnost nebo on nestojí o její?

Pokud chceš vyléčit svojí situaci, nemůžeš mít takové myšlenky.
20.05.2021 - 19:42 | Filtr
(Ryby) thééé
Tyto typy lidí nás většinou učí se pořádně nasjat, použít tento motor, a vymezit se, umět je slovně zastavit.
K magii se sahá kvůli bezmoci a nebo až nakonec jako završení vnitřního procesu (v tom vymezení se). Ale to k magickému rituálu.

Dobré jsou rituály toho typu, kdy je ve vizualizaci voda - třeba moře a oheň - třeba táborák.
Můžeš si na břehu kolem sebe vykreslit v písku kruh a to, co Ti tam od toho hajzlíka ( :6: ) zasahuje - přetneš, zpřetrháš světelným mečem.
Když se na to necítíš, požádej si jakoby nějakou vyšší bytost, ve kterou věříš, se kterou se cítíš v bezpečí.
Co přetneš (pupečníky, větve, chapadla apod.) odhoďte do ohně a požádejte o pročistění vztahu, o spálení vazeb.
Poděkujte si za lekci, rozlučte se, utvrďte se o ukončení vztahu.
Nebo se ho zeptej, co po tobě ještě chce.

Pokud to něco nemáte doopravdy dořešené, stejně to nepůjde. Ale když to budeš dělat víckrát po sobě, něco se stopro uděje..

A výborné na zaměření nedořešeného je třeba Hoponopono :12: či jak se to píše.
Protože říkat někomu, že ho miluji a děkuji mu a ať mi odpustí..když ho nesnáším..to s člověkem zaručeně pohne.

02.06.2021 - 11:36 | Filtr
(Vodnář) tantristka
Ten kdo nám cestu životní kříží s negací, ten nám zrcadlý co nemáme zpracované, jeho chování může být chování např tvého otce, bratra, autority aj, zkus zapátrat a vyřešit odpuštěním, vyhledat regresního terapeuta, práci s vnitřním dítětem aj.
Hodně štěstí. :1:
03.06.2021 - 12:11 | Filtr
(Blíženci) Lupi » thééé
Jj. Můj muž tomu říká "zdravě se nasrat" a má pravdu.
To s tím přetínáním je taky dobrý, ale mám vyzkoušeno, že to vždycky nefunguje - někdy je to jako trhat liány akébie. Mně tam trochu pomohla představa ostrých nůžek.
06.06.2021 - 07:19 | Filtr
(Beran) Háňa*
Chtěla bych žít zas jako dřív, aby mě nikdo neovládal a neubližoval mi.

To je zajímavé - a snažit se ovládnout (ovlivnit chování) druhého, to vám přijde normální - to je něco jiného, jako, než co dělá on ?

Radila bych spíš zbavit se svých vlastních pout, které jste si nasadila vy, sama. Až to uděláte, už nebude nikdo, kdo vás dokáže ovládat.
06.06.2021 - 07:58 | Filtr
(Ryby) thééé » Lupi
jj někdy i motorovou pilu :61:
ale stejně tam pořád jsou..
asi protože tam nejsou jen tak
07.06.2021 - 14:36 | Filtr
(Blíženci) Lupi » thééé
No prosím, ta mě nenapadla :61: No jsou, ale ony pak chšadnou, až uchšadnou.
05.11.2021 - 08:53 | Filtr
(Kozoroh) marus74
No napíš prosím ťa časom, ako to dopadlo.
Skvelá učebná pomôcka manipulácie karmy... rada si to pozriem :-D


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »