Ako ďalej?


01.02.2021 - 21:57
(Beran) Mařenka Trinity Kukátková
Ako ďalej?
Ahoj, úprimne pochybujem, že tu niekto taký je, alebo že dostanem odpoveď, ale neviem už ako ďalej a budem dúfať , že aspoň raz v živote sa na mňa usmeje šťastie a za vyskúšanie nič nedám . Chcela by som sa spýtať či náhodou sa tu nenachádza niekto, kto sa venuje vešteniu a podobne. Či sa nenájde nejaká dobrá duša, ktorá vie veštiť napríklad aj cez internet. Alebo niekto kto sa venuje horoskopom, či mi vie povedať z môjho horoskopu prečo celý môj život smeruje niekam do pekla a či to niekedy skončí a ak, tak kedy by to mohlo prísť. To že každý je si strojcom svojho šťastia a že to teda záleží len odo mňa - nie je to tak, na to som už prišla. Potrebujem len vedieť či ešte má vobec zmysel sa snažiť, pretože, všetko o čo som sa snažila, napriek snahe stroskotalo ... A nechcem sa znova a zas len zbytočne tešiť, aby som potom znova a zas bola sklamaná. Chcela by som vedieť v čom spočíva moj strach, celoživotná depresia, úzkosť a mizéria, či to je niekde v mojom horoskope a čo by sa s tým prípadne dalo robiť, pretože ja už som skúšala všetko a akékoľvek snahy boli korunované vždy len totálnym fiaskom.
Ďakujem.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
01.02.2021 - 22:47 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Zkus si najít nějakého profi astrologa se kterým to osobně rozebereš. Na fórech získáš takové všelijaké informace ze kterých ti půjde akorát tak hlava kolem.
Nebo to nemusí být profi hlavně aby ti sednul.
Potřebuješ rozebrat kde a v čem si šlapeš po štěstí.
02.02.2021 - 07:26 | Filtr
(Ryby) MG34
Vykašli se na astrologii, věštění atd. Člověk tak jako tak musí vycházet z toho, co "má". Když to v životě "nejde", tak to nejde.

Tak od pasu vidím nějaké předsudky (v důsledku to znamená např. neschopnost rozpoznat problém od příležitosti).

A pak taky nezdravé očekávání - to je teda kapitální a asi základní problém všeho. Viz věta "A nechcem sa znova a zas len zbytočne tešiť, aby som potom znova a zas bola sklamaná."

Jinak astrologický rozbor se tu (zadarmo a automaticky) dělá tak, že na svém profilu až úplně dole klikneš na "Vypočti horoskop" a pak už jenom dlouze čteš.
02.02.2021 - 09:13 | Filtr
(Blíženci) fanik
Já bych dalej nechodil, potlačíš to jen bolestně dál.. bud odbočit vlevo nebo vpravo, ale spíš zpátky někam, kde a proč se ta deprese a úzkost objevila.
Promluvil bych si s tím, sebral se a zvolil lepší směr. Obvykle člověka tíží úplná pitomost a zbytečně mu kazí a otravuje život. Asi bych vynechal psychologa a kdyby to nešlo vůbec tak spíš psychiatr, to je vlastně taky cílený krok zpět :29:
02.02.2021 - 12:37 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Mařenko, já si myslím, že jsi dost mladá na to, abys vedla takové řeči. Dle radixu jen tak na první pohled soudím, že jsi prostě moc velká cíťa a máš např. málo vzdušného živlu na to, aby sis dokázala od problémů udržet dostatečný odstup. Jsi sice Beran, ale celkově toho ohně moc není, takže můžeš pociťovat nedostatek energie k zvládání problémů. Taky bych řekla, že máš asi trošku sklon k emočnímu i myšlenkovému hrocení. Já bych tohle období neviděla tak černě, přežila jsi teď několikaletý zátěžový tranzit planet Kozorohem, ty se teď přesunuly do Vodnáře (Pluto ještě ne, ale to je za pár) a mělo by se ti postupně ulevit. Tvůj horoskop ukazuje, že máš prostě všechno později, tak na nic netlač (hlavně ve vztahové oblasti), řekla bych, že transformační proces, který je nutné podstoupit, aby ses někam posunula ještě není u konce. Příští rok tě čeká návrat Saturna, to je kolem 29. roku života takové období bilancování a šance změnit nějaké vzorce chování, které jsou už nevyhovující. Na tvém místě bych zkusila psychologa, například kognitivně behaviorální terapie může pomoct. Astrologa pro podrobnější rozbor asi taky kontaktovat můžeš, to není nic proti ničemu. Obecně si myslím, že se ti blýská na lepší časy, ale neupínala bych se na KDY, ale zaměřila bych se na postupné každodenní drobné krůčky. Držím palce! :17:
02.02.2021 - 13:32 | Filtr
(Štír) Nabi*
Ono se dost často stává, že depky, vyčerpanost, negativita je z toho, když člověk dělá spoustu věcí, které ho vyčerpávají. Mě se změnila úroveň energie i pocitu ze života, když jsem začala dělat vše, co mě vyživuje a naplňuje. V tom není žádná věda (ale já si to kdysi myslela, takže jsem pochopila až nedávno). I za cenu nelibosti ostatních, i za cenu, že pár lidí ze života odpadne. Zkus si přeogranizovat život tak, abys měla každý den něco (i kdyby na 5 minut) co bude JEN PRO TEBE, ať už je to tanec, četba, procházka, nebo jen zavření očí na chvilku a prodýchání.
Tyhle tlaky a pocity ve valné většině vznikají, že děláme furt něco pro druhé a není nám to opláceno, nebo děláme věci, které nás nebaví atd atd.
Zkus si srovnat co všechno děláš a zařaď tam prostě pro tebe léčivé věci, lidi, situace. Píšeš, že nesouhlasíš s tvrzením každý strůjcem svého štěstí. Samozřejmě, že všichni jsme nějak závislí na okolí, jenže s okolím nic neuděláme ani mu moc nemůžeme diktovat. Jediné, co můžeme nasměrovat jinam, jsme my. Někdy to jde skvěle, někdy se to posouvá jen trochu a trvá to dýl a někdy se to neposune vůbec. Nicméně jedině my jsme ti, se kterými můžeme něco dělat. Někdy nám věci nevycházejí prostě proto, že to děláme blbě. Bez obalu. A možná je třeba zkusit jiný způsob, kterým to půjde. Věř mi, že vím co to jsou pocity zoufalství, kdy má člověk pocit, že neví jak s něčím hnout, že to nemá smysl a že je lepší na na to vykašlat... Smutek a zoufalství jsou nízké vibrace. Lepší je být nasraná, to je aspoň nějaká hybná síla :4:
Dělej hezké věci pro sebe a život se ti změní. Vtipné je, že když mi to kdysi někdo říkal, tak jsem nevěřila, že to může být tak jednoduché. A ačkoliv můj život není zdaleka něco, co bych mohla dávat jako příklad, tak můžu říct, že mě to zachránilo. Vyber si denně SEBE (ne na truc, ale z lásky k sobě) a uvidíš co se bude dít.
Držím palce :27: :17:
02.02.2021 - 16:18 | Filtr
(Kozoroh) LubkaLubinkA
https://www.anima-noira.cz/noira

https://www.horoskopodastrologa.cz

Ahoj odporúčam vešticu Noiru ona ti odpovie na tvoje otázky pozrie sa na tvoj problém cez karty a mágiu...mám aj skvelého astrológa, ktorý ti cez tranzity vysvetlí prečo si v tejto fázy života ako dlho to potrvá a čo pekné ťa čaká...prajem ti,aby tvoj život bol lepším a bola si šťastná ahoj
02.02.2021 - 18:59 | Filtr
(Beran) Mařenka Trinity Kukátková » MG34
Čítala som, len môj problém je, že ja si to proste neviem poskladať nejako dokopy a som z toho potom ešte pomotanejšia ako predtým :D
02.02.2021 - 19:09 | Filtr
(Beran) Mařenka Trinity Kukátková » Mici Angóra
Ďakujem, u mňa je teda naozaj všetko pozde. Mám pocit, že som celá opozdená :D Hlavne čo sa týka zrelosti, dospelosť mi moc nejde a čím som staršia, tým mám s tým väčší problém. Mám problém so zodpovednosťou ale snažím sa a myslím, že som dosť pokročila čo sa týka triezveho uvažovania, lebo kedysi som bola úplne vo fantazijnom romantickom svete a realita išla úplne mimo mňa. Najhoršie je, že neviem, kde všetky tie moje očakávania začali, kde a prečo začalo to, že som taká precitlivená, vystrašená, utiahnutá do seba, lebo ja som bola uzlík úzkosti už ako úplne malé dieťa. Takže ťažko mi je niečo s tým robiť. Keby som predtým bola veselá a šťastná tak by som aspoň vedela aké to je a skúsila by som byť taká ako vtedy , lenže ja som sa asi už takáto narodila.
A jediné čo na mňa sedí zo znamenia Barana je, že som dosť výbušná. Ale viem, že mesiac a mars mám vo vodných znameniach a tým to asi bude, sú asi v nejakej prevahe, že na mňa viac pôsobia, ktovie prečo :1:
02.02.2021 - 19:18 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Mařenka Trinity Kukátková
Výbušnost nebude jen o Beranovi, ale o té kvadratuře Slunce-Luna-Uran, řekla bych. No ty vodní prvky jednak převažují a jednak Merkur v Rybách je vládce celého horoskopu, tak ho dost dobře nelze ignorovat :3:
02.02.2021 - 20:21 | Filtr
(Beran) Mařenka Trinity Kukátková » Mici Angóra
Ďakujem, to som napríklad nevedela, že Merkur v rybách je vládca môjho horoskopu :1:
03.02.2021 - 06:56 | Filtr
(Ryby) MG34 » Mařenka Trinity Kukátková
"môj problém" nebo příležitost?

O tom to celé je - předsudky - a na to pak navazující nezdravá očekávání, protože příležitost ještě neznamená "automatický úspěch".
03.02.2021 - 18:56 | Filtr
(Panna) mg
V tomto horoskope je málo planét vzdušného živlu, môže to spôsobovať, že pri prekonávaní problémov chýba taká ľahkosť, odľahčenie. Ak stretnete osobu, ktorá má vzdušného živlu dosť, tak by to mohla doplniť svojím prístupom.
05.02.2021 - 00:13 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Mařenka Trinity Kukátková
Musel bych toho napsat moc a nemám pocit, že bys to chtěla číst :20:. Takže zkusím jinak a budu chvilku za romantika :46:.
Můžeš zkusit celkem jednoduchou věc. Vlez si do horké vany s nějakou voňavou pěnou,dej si kolem svíčky a pak relax. Ale opravdicky, jakoby ses v té vodě rozpustila i se všemi myšlenkami cos tu vypsala. No a až se Ti to povede a rozhodneš se vytáhnout špunt, nech to odplavat a vylez jako nový (čistý) člověk. A hlavně: snaž se si to udržet :68:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »