Vztah Šťíra a Vodnáře


28.01.2021 - 01:24
(Vodnář) Arri
Vztah Šťíra a Vodnáře
Musím říct páni to je jízda, ale vzrušující, výbušná, intenzivní, vášnivá, hádavá, krásná, odhalujicí, svazující, bojovná, bezcitná, obohacující, objevující, něžná, láskyplná, zničující s pocitem beznaděje, ale v tom vykvete cosi, co nás tlačí jít dál a nevzdávat to...
Přicházím čím dal víc na chuť energii štírovi :12:
Přišla mi do života štíří kamarádka a musím říct, že ji zbožňuji...
Šťíři jsou úžasní...
Devět let se štírem je škola, hlavně pro vodnáře, ale vím, že ani on by se beze mne neposunul dál.Je úžasný vidět kvality vztahu po mnoha letech.... :12:

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2
Řazení:
29.01.2021 - 09:32 | Filtr
(Rak) Cole
Bylo by fajn, sem dát váš partnerský horoskop, pokud chceš nějaké hlubší nahlédnutí.

Každopádně za mě neobvyklá ale krásná kombinace. Můj učitel angličtiny má za manželku Vodnářku a je Štír. Vidím to jako spojení dvou nesmírně inteligentních znamení, která se rozhodně mohou doplňovat, plus co jsem si všimla si Vodnář vždy hodně váží Štírovi věrnosti a vytrvalosti.

(také velmi nevšední spojení) :5:

Přeji hodně štěstí :17:
29.01.2021 - 21:16 | Filtr
(Vodnář) Arri » Arri
Mě se zase moc nezdá, že by to bylo až tak nevšední.I kamarádka, říká, že ví o vztazích této kombinace.
Někteří jsou spolu, někteří ne.
Ale to je asi u všech.
Já jsem se o partnerskou astrologii nikdy nezajímala, až mi začal tento vztah.Protože už na začátku jsem cítila, že to bude něco jiného, vztah do kterého musím jít.A hlavně to byla výzva, kterou já miluji :3:
30.01.2021 - 09:18 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená
Klasicky: Štír s Vodnářem jsou dle tradiční astrologie v kvadrátu, takže špatně. Záleží ovšem na orbisu, tudíž tomu tak vždy nemusí být :3:.
Jsem Vodnářka a mám kolem sebe několik štírů a učím se s nimi vycházet. Není štír jako štír. :3:
V rodině jsme nikdy žádného štíra neměli, až před dvěma lety se narodil malý štírek, můj vnuk a je to zlatíčko milované. :12: (mám Venuši v jeho sedmém domě :79:)
30.01.2021 - 11:23 | Filtr
(Rak) Cole
Já mám kolem sebe štírů zase naopak velkou hromadu... v listopadu mi vždycky nestačí peněženka na všechny ty dárky... :1:

A docela rozumím, že tě přitahují. Mají své kouzlo. Hodně mě překvapuje že se tak málo v horoskopech zmiňuje, jak moc jsou inteligentní...protože já osobně bych rozhodně štíry řadila hodně vysoko, co se inteligence týká.

Nejčastěji vidím se Štíry Panny, další Raky (asi nejčastěji) a Ryby či jiné štíry.... potom ještě občas Býky... ale Vodnáře moc ne.

Ne že bych takové vztahy neznala, spíš jsem neznala moc takových, kterým by to vydrželo, ale to se nedá takto soudit.

Já sama jsem Rak a jeden astrolog mi řekl, že si jako svého životního partnera nejspíš vyberu ryby...no a já si Nejspíš vybrala Střelce, když už jsem teda zasnoubená)

To jsi mi připomněla že můj první přítel byl štír s lunou ve vodnáři :4: skvělá kombinace, intimní, vášnivý, kouzelný, mohla jsem s ním mluvit hodiny o všem možném, ale jakmile jsem začala o emocích nebo pocitech...Ne, jdeme se bavit o něčem jiném :4: :4:

Je možný, že tě milují až za hrob, což je jim velmi blízké...ale neřeknou ti to ani za mák, to máš vědět, to ti má docházet
30.01.2021 - 13:15 | Filtr
(Štír) Freja » Znovuzrozená
:34: :4: :4:

a co taková kvadratura mužskýho Marse ve Vodnáři a ženský Venuše ve štíru...mě to přijde jako slušnej masakr :5:
30.01.2021 - 13:27 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Cole
Tak jo, při první zmínce o inteligentních znameních jsem jenom zvedla obočí, ale teď už reagovat budu: to jako že jsou inteligentní a méně inteligentní znamení? Jako podle Slunce? To je přece úplná blbost :43:
30.01.2021 - 13:30 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Freja
To je přitažlivost vycházející z odlišnosti. Podle mě každý vyjadřuje lásku naprosto jiným způsobem, Venuše chce být co nejblíž a Mars co nejdál. Pokud by měl Venuši chlap a žena Mars, tak to bude fungovat asi ještě míň, protože ona bude potřebovat chlapa, co jí dá svobodu a on ji bude chtít vlastnit.
30.01.2021 - 13:40 | Filtr
(Rak) Cole » Mici Angóra
Tak to bychom se nechápali. Nemyslela jsem to vůbec špatně, spíš jsem chtěla nadnést, že se o tom nikde nezmiňuje žádný horoskop v obecné charakteristice. To že jsou temní, sexuální a zastrašující, to je všude. Chtěla jsem to nadnést, každé znamení má něco, kdybych chtěla nějaké shodit, udělám to přímo a já nemám ani tu moc ani právo někoho soudit nebo posuzovat inteligenci. Ale obecně jsem si všimla, že štíři jsou chytří a nikdo se o tom až tak nezmiňuje jako u jiných znamení :1: (vzdušná a ohnivá často)
30.01.2021 - 14:04 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Cole
Kde se píše o tom, že vzdušná a ohnivá znamení jsou chytrá? Podle Slunce právě nejde soudit o inteligenci nic, tedy ani u Štírů. To, že ti, které znáš, jsou chytří, je možné, ale nebude to Sluncem.
30.01.2021 - 18:47 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Freja
No ale to je děsně sexy, erotické jiskření. :12: :122: :4:
30.01.2021 - 21:37 | Filtr
(Ryby) bojka-new
Moc se omlouvám za vkládání do téhle diskuze.Jen přikládám svůj pohled se Štirem. Na počátku vás chce ohromit, získat ale nakonec zjistíte že to byl velký omyl. Lež. Jen vám někdo stál neustále za zády a sledoval vaše kroky. Štír je vypočítavý a ví kdy zasáhnout a ublížit.
Promiň jen má zkušenost.
30.01.2021 - 22:38 | Filtr
(Vodnář) Arri » bojka-new
Možná špatná zkušenost...Já jsem s ním devět let.A mohla bych vyprávět, nicméně ani ja nejsem svatá, a vím, že až do teď jsme ušli dost dlouhou cestu a nejspíš je i dost dlouha cesta pred námi, ale jsem ráda za to.
Hodně jsme se spolu naučili...objevili... :1:
30.01.2021 - 23:10 | Filtr
(Vodnář) Arri
Jsou prý dva typy Šťírú, hodný a zlý....(vyzrálý, nevyzrálý)Někde jsem o tom četla.
Nicméně jsem taky četla, že dokáže očima odhadnout človeka.Že očima vidí a dokáže číst v očích jiných dokud nenarazí na vodnáře...v těchto očích nepřečte nic a toho fascinuje.Že máme spoustu stejných vlastností.Ale na jiné straně barikády a proto je pro nás těžké spolu vyjít...Mě tohle začalo zajímat, když jsem zjistila, že vlastně mluvíme stejně, ale jinou řečí :61:
Je to divný, ale za tu dobu co jsme spolu, můžu říct, že to tak je...A aby jeden přiznal, že ten druhý měl pravdu, no to už vůbec ne...Nicméně my dva spolu se nenudíme, což je pro mě priorita, v sexu, ve vztahu, v rodině.Nemám ráda rutinu a stereotyp.
On taky ne, potřebujeme pohyb.Ale milujeme Krkonošské hřebeny, kde si sedneme a spolu rozjímáme...V klidu obklopeni přírodou... :12:
31.01.2021 - 01:45 | Filtr
(Vodnář) Arri
V hodně horoskopech jsem se dočetla, že Vodnář není citliví.
Není to pravda...tak jak píše Cole prostě to dáváme najevo jinak a v tom nechápu proč by na tom měl stát vztah...Já se to vedle štíra akorat naučila říkat nahlas, toť vše.Ale nemení to na věci, že bych to tak necítila.On moc dobře ví a vždy věděl, jak a co cítím.A nemluvě o emocích.
Krásný článek jsem četla, že Vodnáři jsou citliví a emotivní lidi...A že,
Vodnáři oplívají jedinečnou schopností a to skrotit divokého Šťíra a najít tak společnou cestu v harmonii.
Proč to píšu asi proto, že se pořád dávají dohromady znamení podle horoskopů, nebo kompatibility.Ale třeba nikde články o tom, že Vodnář a Šťír nejsou tak špatná spojení, jen je to bouřlivé nicméně krásné spojení normálně nedočtu.Spiš naopak...Který jsou naopak optimistická k tomu to spojení, tak proč né :12: :37:
31.01.2021 - 22:46 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Cole
Jak tu píšeš o svém prvním příteli (Štír s Lunou ve Vodnáři), který odmítal mluvit o emocích a pocitech, tak je dobré si uvědomit, že za emoce je zodpovědná Luna. To není popis Slunce ve Štíru, ale Luny ve Vodnáři. :3:
Samozřejmě je zde možno najít typy, kteří jsou uvolnění a není to pro ně problém, ale i typy, kteří se od toho snaží ulétnout, oprostit se, což byl asi dle Tvého popisu tento případ.

P.S.
Bylo by možno sdělit jméno "astrologa", který tvrdil, že si nejspíše vybereš za životního partnera Ryby?
31.01.2021 - 23:06 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Arri
"Nicméně jsem taky četla, že dokáže očima odhadnout človeka. Že očima vidí a dokáže číst v očích jiných dokud nenarazí na vodnáře... V těchto očích nepřečte nic a to ho fascinuje."


A pohled Štíra na sklonku života:
"Vždy jsem dokázal číst v očích druhých lidí. Dokázal jsem poznat, na co myslí, jak uvažují. Tedy skoro všech. Jednoho dne jsem však narazil na Vodnáře. Podíval jsem se mu do očí a nic. Podíval jsem se pronikavěji a pořád nic. Podíval jsem se nejpronikavěji, jak umím... Nic! To mne fascinovalo.
Snažil jsem se den.
Snažil jsem se týden.
Snažil jsem se měsíc.
Snažil jsem se rok.
Deset let.
Po padesáti letech jsem zjistil, že dotyčný vůbec nemyslel."
:21:


(Se omlouvám, asi šťouravá Luna v Panně a stagnující Merkur... ve Vodnáři. :20: Neberte to jako objektivní analýzu, je to spíše na literární koutek. :4:)
01.02.2021 - 00:01 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Sosna zvlčelý
:61: :61: :75:
Zabils tímto.
01.02.2021 - 07:18 | Filtr
(Blíženci) cimi » Arri
No ono je to asi tím že astrologie je komplexnější :4: a podle znamení se dávají tak akorát cvoci x))

Já myslím že bys měla být ráda že vám to klape, že funguje napnelismus a tolik se nedivit spojení vodnář/štír protože bůhví co vás tam astrologicky spojuje : ) a popravdě někdy ani v tom není astrologie samospásná.
Tím chci říct že záleží na více věcech : ) ne jen na tom, jestli ty jsi vodnář a ten druhý štír : )
01.02.2021 - 08:51 | Filtr
(Panna) funky » Sosna zvlčelý
Po padesáti letech jsem zjistil, že dotyčný vůbec nemyslel *tak, jak jedině jsem čekal. Totiž nemyslel jen za sebe, nýbrž za celý svět.

"And what do I risk to tell you this, which is all I know? Love yourself. Then forget it. Then, love the world."
-- poetka Mary Oliver, Panna s vodnářskou lunou
01.02.2021 - 09:17 | Filtr
(Rak) Cole » Sosna zvlčelý
Moc ráda bych pomohla, ale jediné, co si ohledně toho astrologa pamatuji je, že tady měl profil, dával sem svá videa a měl slunce v kozorohu a asc. v raku... je to záležitost stará tak 5 let :1:

Jinak ano, proto jsem záměrně zmínila i tu lunu, kterou by to mohlo být.
Na druhou stranu můj dědeček z otcovy strany má Slunce, Měsíc, Merkur, Venuši i Mars ve štíru a má taktéž velké problémy s vyjadřováním emocí... v tomto případě bych ale sama sebe opravila - vyjadřování emocí vůči ostatním. Své si buď kryje a já to tak nějak od štíra očekávám, nebo je projevuje až při úplném pádu na dno.

příklad prvního přítele: https://osobni-horoskop.najdise.cz/…

Má kamarádka je štíř, ale má asi 3x planety ve střelci a myslím více než dvě planety v 11 domě, to je zase potom taky jiný štír)

Řekla bych ale, ještě zpětně...že ta luna byla pořád ve fixním znamení, to tolik na té štírovosti nemusí ubírat, jen se jinak projevuje. S emocemi souhlasím.
02.02.2021 - 01:58 | Filtr
(Vodnář) Arri » Sosna zvlčelý
:4: Zasmála jsem se...
Ale musím, říct, že takhle to vůbec nemusí být.
Já chápu, že astrologie z něčeho vychází, ale to z nás Vodnáře nemusí přece dělat nemyslící se do prázdnoty se dívající ledoborce :4:
Jako znám totální ledové může ve Vodnáři, ale tak stejně znám ledovou Beranici.
Chtela jsem tím akorát napsat, že je spouta článku, kde krásně píší o tom, že když Vodnářka roztaje, tak rozkvete jak poupatko :61: Akorát holt musí být ten pravý, no.... :4: :76:
02.02.2021 - 02:00 | Filtr
(Vodnář) Arri » MIKULAS
Výstižné a krásná to slova :12: Děkuji :68:
02.02.2021 - 02:05 | Filtr
(Vodnář) Arri » cimi
No někdy si taky říkám, co nás dva tak asi spojuje :61:
Dinamika v tomto vztahu je dost silná, nudit se nedokážu a neumím.
Děti máme tři :12:
No super manšaft :37:
02.02.2021 - 05:34 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Stir ma v zivote jizdu sam o sobe...i bez asistence Vodnare :2:
Příspěvky: 1-25 26-32
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »