Dědí se znamení od předků?


10.01.2021 - 16:00
(Panna) monca11
Dědí se znamení od předků?
Zajímalo by mě zda se znamení či ascendenty opakuji naschval v rámci rodiny/děti, rodiče, prarodiče.
My jsme totiž v rodině a to i z priženěné rodiny hodně v panne, tak me napadlo zda to má nějakou symboliku.
Například já, mama, dědeček jsme ve stejném týdnu, rodinná příbuzná ve stejný den co já, zetak taky panna atd.
Dědeček a babička umřeli dokonce tři dny od sebe (po 5 letech) ale zaujalo mě to na hrobě.


Děkuji :75:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
10.01.2021 - 17:01 | Filtr
(Rak) Tralalala100
já bych řekla, že jo. Myslím, že se to týká i jednotlivých aspektů. Už jsem si dělala takovou analýzu v rámci své rodiny a všechny své aspekty jsem našla i u nich.
10.01.2021 - 17:20 | Filtr
(Blíženci) Lupi
Nezkoumala jsem to, ale u nás bude ten rytmus složitější. Žijící část rodiny je dost různorodá - jedině se nám tam namnožily Býčice :4: ty jsou tři. Jinak každý pes jiná ves - v generaci rodičů vlastně taky.
I když? Můj táta Štír a tchán taky - moje matka Lev a tchýně Beran.
Zajímavé rytmicky jsou moje děti: starší voda/voda/země - a její nejstarší dcerka je země/země/voda. Mladší je země/země/oheň a její starší dcerka je voda/voda/oheň.....asi je vám jasný, jak pěkně si rozumějí s tetičkama :4:
10.01.2021 - 17:38 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená
Ano, myslím si, že dědí. Já mám asc. Kozoroha a má ho po mně i můj syn. Moje babička a děda z otcovy strany byli oba Kozorozi, jejich syn, můj otec nezná čas narození,ale podle způsobu celého života a jednání mám podezření taky na Kozoroží ascendent. A ještě, já mám Lunu v Blížencích, můj otec tam má Slunce a matka Ascendent. Moje matka je Lev, babička, její matka, taky Lev, moje sestra asc. ve Lvu. atd.atd.
10.01.2021 - 23:15 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Pokud jde o ascendent a Lunu, tak by se možná daly vysledovat nějaké souvislosti. Ale ne u všech. Takže odpověď je nejistá.
Pokud jde o Slunce, tak rozhodně ne! To není dědičnost ve znameních, ale dědičnost v něčem úplně jiném. Poukazuje totiž na dobu, kdy mnozí předkové rodů ztráceli zábrany a sexuální démon jim přikázal běsnit. Zatímco někteří běsnili neustále, tak někteří pouze v určitém období roku, proto v jejich rodech výrazně převládá jedno znamení. :3:
14.01.2021 - 23:17 | Filtr
(Střelec) verka96
Podobnosti v horoskopu určitě, ale nevim zda přímo ascendent. nedávno jsem si všimla, že u mě je to tak, že mám Marse ve Lvu, můj otec má Marse ve Lvu, otcova sestra měla několik planet včetně slunce ve Lvu, děda z otcovy strany měl slunce ve Lvu, babička z otcovy strany měla Marse ve Lvu a taky Venuši ve Strelci jako já... :5:
Ascendenty pribuzenstva bohužel neznám.
Ještě se chystám prozkoumat otcovu větev dal do minulosti. Kdo ví, co je všechno možné.... :16:
15.01.2021 - 10:09 | Filtr
(Rak) aktigram
V poslednom čase som sa tým hodne zaoberala . povedala by som že dedia nejaké veci podľa mojich skúsenosti oveľa viac ob generáciu teda väčšie hlavne konjunkcie sú spoločné medzi vnukmi a starými rodičmi. Myslím že sa nedá povedať že ASC či Slnko - moja staršia dcéra ma oveľa viac so mnou spoločného v natívu, počnuc slnečným znamením a predsa je úplne iná aj výzorom aj povahou, mladšia dcéra je skôr oheň a vzduch a predsa ma veľmi zo mňa . aj výzorom aj povahou - možno preto sme vždy išli do roztržiek, lebo sme videli jedna druhú.
No za to Urán pred Slnkom mám ja v Rakovi a vnuk v Rybách a tam je v prístupu k životu veľmi veľa spoločného. Aj on nemá rád zmenu, bojí sa jej ale akonáhle príde tak ju okamžite prijme a vžije sa do novej situácie, tak ako ja pociťuje že je iný ako ostatné deti, nemá rád hlúpe vtipy či naschvály a tiež nerozumie tomu prečo by sa na tom mal smiať že niekto urobí niekomu niečo zlé a mnoho iného. Takže preto si myslím že v tomto prípade aj Slnko hrá svoju rolu
15.01.2021 - 11:57 | Filtr
(Štír) Nabi*
Podle mě to není pravidlem. U mě v rodině se to nepotvrdilo, protože ohledně znamení každý pes jiná ves :D. Když jsem to zkoumala hlouběji, tak jsem ale zjistila, že některé aspekty se v naší rodině opakují.
15.01.2021 - 21:13 | Filtr
(Beran) nutelina
Moje matka má ascendent v raku, stejně jako já a moje dcera. Brácha naopak má ascendent ve lvu a moje druhá dcera taky. Jsou si i dost podobné!

Jinak my tři máme měsíc v býku, panně a kozorohu. Ex má v Bližencích, jeji sestra má měsíc ve Střelci, takže opak, zase má matka a otec taky měsíc ve Střelci, ascendent ex taky Střelec ale zase ten měsíc v Blížencích, má matka slunce v Bližencích. Takže setry mají opačné měsíce jako já a brácha. Zajímavé!
16.01.2021 - 09:50 | Filtr
(Ryby) MG34
Docela hledím na ty bláboly - jak dotaz, tak reakce na něj.. Jak se dá klesnout tak hluboko? I když ten "dotaz" vlastně beru zpět - tam o dědičnosti není ani slovo. Odpověď na něj směřuje spíše k podobným "návykům" v rámci širší rodiny - hlavně sex a rození dětí, ale je to totálně na vodě.

Ke zbytku blábolů (a k nejistotě, zrcadlící se v tom, že si dotyční ten dotaz vůbec vážně připouští a vykládají si ho jako dotaz na DNA) - pokud se něco dědí, tak by existoval konkrétní gen v DNA za to zodpovědný. Pokud vím, tak třeba půlka Mongolců má za předka Čingischána - mají pak všichni stejný ascendent? :61:
19.01.2021 - 00:31 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Emgeton 34 se nám porouchal, anebo už porouchaný byl. :25:
19.01.2021 - 00:37 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Dědí se určité znaky které lze vysledovat.
Nebývají to vždy stejné prvky, ale bývají to častěji souvislosti.
Například člověk s planetama pod obzorem může mít potomka s hustě obsazeným 12.domem. Přenáší se určitá skrytost, uzavřenost, neviditelnost..
Vždy to co subjekt sám v životě nevyřešil přenáší na svého potomka.
Prakticky vždy zdědí nějaký kus karmy kterou je celá nativita a tam v ní se dá najít.
Dokonalí už potomky neplodí.
19.01.2021 - 11:33 | Filtr
(Střelec) verka96
Nedávno jsem studovala stálice a některé horoskopy královské rodiny - ty mě opravdu zaujaly. Nejde si nevšimnout, že v horoskopu prince Charlese Luna v Býku v 10. domě na stálici Mirach v trigonu se Saturnem. Jeho matka královna Alžběta(představuje Lunu) má slunce v Býku na stálici Mirach, asc. Kozoroh se Saturnem na MC... :27:
Jinak má Charles pěkný horoskop... :16:
19.01.2021 - 11:34 | Filtr
(Střelec) verka96 » Bosch
:4: :15: :46:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »