Uran konjukcia Mars a cierna luna


25.12.2020 - 22:25
(Panna) Rachelinka 5
Uran konjukcia Mars a cierna luna
Bude to rychlejsie nez saturn, Pluto zato mozno sokove,ma to kazdy v polke ledna 2021?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
28.12.2020 - 09:54 | Filtr
(Blíženci) cimi
Ano v půlce ledna zhruba.
Tohle docela sleduju bo v mém 4. domě a v trigonu na můj mars v 8.domě x)
Se mnou teda hýbe už tady ta lilith uran konjunkce. A vím jak mnou zamávala konj mars lilith. Ale to bylo v opo na moje pluto.

Na kolektivní rovině by “konečně” už lidem mohla bouchnout trpělivost. Mně už totiž bouchá a není to nic pěknýho :122: :94:
28.12.2020 - 15:15 | Filtr
(Ryby) thééé » cimi
No ty máš ten 8. dům docela namačkaný :62:, on je takový záhadný, mám tam jen mars a stačí nad hlavu :39:
Asi Ti to rozbouří "poklidné vody", mars ti vládne 3. domu, panna je rozumová, tak to můžou být slovní očistné "bitvy"? :1: ale máš tam i aspekt na lunu v 11.
(já myslím, že Tě to konečném důsledku povede víc k Tobě, k Tvým vlastním hlubokým nastavením, k intenzitě, že se zbavíš nadbytečných ideálů) :15:

mě ta konjunkce mars uran jde v kvadratuře na jupiter v 9...tož to by mohla být revoluce v tom, co mě ve vztazích vždy štvalo (jup vládne 7. domu) a mohla bych nabrat nový směr a smysl.. :75:
28.12.2020 - 17:33 | Filtr
(Blíženci) cimi » thééé
Jj ten 8.dům to je hutná potrava x)) :74:

Já mám toho beránka ve 3.domě uzavřeného, ale máš pravdu že slovní potyčky se ozvaly v podstatě až teď :43:

“ já myslím, že Tě to konečném důsledku povede víc k Tobě, k Tvým vlastním hlubokým nastavením, k intenzitě, že se zbavíš nadbytečných ideálů”
To by mohlo sedět...hlavně ty ideály : )) to mě rozesmálo, protože já jsem vlastně asi děsný idealista x))

Jinak tobě by to mohlo přinést úplně nový vítr do plachet, ještě když tam máš přímo na Jupiteru toho jupitera a saturna : ) v dobrým...tam to úplně cítím jak to sviští : ))

Btw...jak jsi vnímala přechod pluta 8.domem?
29.12.2020 - 18:32 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » cimi
Moja susedka ma tu konjunkciu vo 8.dome, rozchadza sa po 8.rokoch s priatel om, kt.robi v praci dlhy a pozastavuje dom, kt. nedavo zacali stavat, stahuje sa naspat k rodicom.

Moja dalsia kamoska ma uran,Mars, cierna Luna v dome 7.,uz konecne chce odist byvat spolocne k svojmu priatelovi, ale jemu nedala banka prachy na dom, su tam ted stale hadky, lebo nevie, nacom je. Tak som zvedava, ci sa to prave pod touto konstelaciou posunie do ciela alebo to utne medzi nimi.

Na kolektivnej urovni- boj za nasu slobodu,nielen od obmedzenia Covidom, ale to, co nas dlho utlaca. (zavisi od domu posobenia.)
29.12.2020 - 18:36 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » thééé
Tak z toho vytaz maximum a hlavne vedome ciny. :4:
29.12.2020 - 19:44 | Filtr
(Ryby) thééé » cimi
No představ si, že mám taky osu beran váhy uzavřenou :-) ale u mě je to 5.,11. dům.

Pluto, 8. dům - se dívám, že Tobě už pluto v trigonu přes ten mars přešlo..
No, u mě , bylo to asi celé takové delší období, snad 13ti let, kdy pluto přecházelo 7., 8. domem a pak konkrétně ten mars.
Bylo to těžké, a jakoby nezůstal kámen na kameni. Taková komplet překopávka ve vztazích, zpřetrhala jsem tehdy úplně všechny vztahy, bylo to o totálně bezmoci třeba přes nemoci moje a dětí..nikdo mi neumřel, ale v podstatě umřel jeden zásadní vztah, vevnitř..
ale přes všechno to obrovské omezení, co přinesl, to vnímám jako archeologické vykopávky nějakých psychických vlastní sil :4:. /asi si to jde představit u handycapovaných lidí, když nemají ruce, nohy, zrak, sluch..musí zapojit jakési jiné smysly..ale nejdříve se to musí naučit/ . Takto já vnímám 8. dům, jako hloubku ve vztazích, jako psychické schopnosti a taky vztah k nevědomí a temnotě. Jsem si nad tím ale dlouho lámala hlavu, když mi tradiční astro furt vnucuje to dědictví a peníze druhých apod. :4:
Naštěstí Tobě pluto tím 8. domem neprojde, tak Tě nepostraším, ale 1. dům asi taky není žádná lahůdka (a dívám se, i kozoroh rak máš uzavřený).

K Tobě - idealismus :1: nojo znám, asi ideálů není nikdy moc..ale zase ony moc nechtějí na zem a do reality..a já myslím, že jak se víc spojíš se zemí - 8.,4. a 1. , že Tě to celou promění, a řekla bych, že to budou dobré změny :78: :15:

jupiter saturn, svištění..no bylo to fajn :75:, ale spíš to vnímám jako vítr do plachet u lodi zaražené do útesu :4: :42:
29.12.2020 - 19:48 | Filtr
(Ryby) thééé » Rachelinka 5
myslíš z těch dvou na mém jupiteru?
tož nevím, zatím mi to přineslo zánět zubu a všeho kolem..spuštěno přesně 21.12.
:75:
...
jinak ten uran konj. mars a černá luna, to by mohla být i vakcína proti covid, která , jak se zdá, hodně lidí osvobodí od strachu z nemoci..
píšu podle toho, co sleduju kolem..
a pak by to mohlo nabrat rychlý spád
29.12.2020 - 20:55 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » thééé
To s tym ockovanim moze tiez byt/ niekto vidi slobodu v ockovani,nasledne marsovske uzivanie si, ini vidia ockovanie ako zasah do ich vnut.slobody,kam patrim aj ja) ,ale ja pocitam aj s odporom, vzburami, 2 tabory a celkovo boj medzi vodnarskymi archetypami a diktatorskymi vladami.Hodne ludi bude mat kvadraturu Saturn, Mars.

Do mna drbne blesk a mam vakcinu na 100 rokov. :1:
30.12.2020 - 11:38 | Filtr
(Blíženci) cimi » Rachelinka 5
Zajímavé, že se to děje hodně skrz to bydlení. Možná protože ta konjunkce je v býku ^^
Pro mě je ten 4. dům vůbec téma, protože tam mám i chiron (kam nakráčí ta trojička posléze) takže jsem taky zvědavá jak se to vyostří. Připadne mi, že mi nezbývá než stále rozpouštět to bolavé ego a pokoušet se rozšiřovat vědomí, jak vidět svět jinak, přijde mi, že mi to jde až do základu celkového vnímání světa, úplně drasticky odhaluje jaký vztah já mám ke světu a životu...k sobě..a jak se tak do toho prohlubuju, tak se ukazují věci lol :43:
Jako člověk má tendenci z takových intenzivních vhledů utéct, ale na druhou stranu, když se v tom nebudu prožívat jako oběť, ale konečně se chopím tvořivosti a své vůle, tak mohu fakt od základů změnit vše....jenže... :4: :94:
Jo je to o svobodě... :15:
30.12.2020 - 11:48 | Filtr
(Blíženci) cimi » thééé
Taky nemám moc ráda, že nám vnucují to dědictví a peníze druhých x)), ale i na tom něco bude asi ^^ tolik prozkoumáno to nemám, nicméně přijde mi, že ten 8. dům ani nějak o takových věcech přemýšlet nechce, natož si je připouštět :4:
jj tomu přechodu přes mars rozumím...pro mě to bylo jedno z nejtěžších období...ale jak píšeš komplet překopávka, nebo alespoň její odstartování to byl mohutné...
"asi si to jde představit u handicapovaných lidí, když nemají ruce, nohy, zrak, sluch..musí zapojit jakési jiné smysly..ale nejdříve se to musí naučit" ---tak takto přesně si připadám teď...že mám jako používat schopnosti které mi ale nikdo nemůže předat...je to jako takové energetické ohmatávání prostoru...a taky skenování toho svého prostoru...nic co se učí, nic co by mi někdo mohl říct, předat...takového něco jako napůl víra, napůl šestý smysl...

Jak víš, že se pokouším intenzivně spojit se zemí? :75: :32: :56: :4:
Já až teprve teď zjišťuju jak moc mi to nejde :61:
30.12.2020 - 12:00 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » cimi
Myslím si, že člověk má nejdřív pochopit, až pak případně měnit.

I když někdy je nutné něco změnit a pochopení přijde až pak (protože stereotyp...) ... tak teď nevím jestli Ti to k něčemu bude :25: :20: :4:
30.12.2020 - 16:13 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Korzárka
Tak mně tohle naprosto uniklo - myslím názor, že 8.dům = majetek a připadá mi tedy úplně nelogický. Když uvážíme, že je ekvivalentem Štíra. 2.dům by případně mohl být majetek, už proto, že je to dům talentu (a talentos je jednotka peněz)
Já mám 8. na Beranu a obsazen Venuší a vždycky působil osudově - takový to "buď, anebo". a vnímala jsem to osudově.
Ale utajený/nečekaný zdroje, to se se Štírem rýmuje docela hezky, žejo?
Jinak to seskupení, o kterém tu začla řeč, na to jsem zvědavá, ale jelikož mám Býka prázdnýho a vyvětranýho, tak to nejspíš ani nezaregistruju.
Mmch osmidomáci nevím - rozhodně je to tady líheň stelliáků :4:, a to ve velkým!
30.12.2020 - 16:14 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Lupi
Nebo ještě lépe čtyřstelliáků......už jsem se tu nad tím pozastavovala, co nás tu je prdele tři lidí, co mají čtyřstellium - včetně tebe, jak koukám.
30.12.2020 - 20:33 | Filtr
(Blíženci) cimi » Buddha/2
No...a některé věci je potřeba změnit i bez pochopení, protože jsou kontraindikací k životu x))
Já pochybuji...ba co skoro až na stoprocent vím, že na tyhle otázky mi nikdo nedá odpověď (kromě mě, pokud se zadaří), takže si z toho vůbec nic nedělej x))
30.12.2020 - 20:40 | Filtr
(Blíženci) cimi » Korzárka
Pro mě je význam toho "majetku, peněz" 8. domu v partnerství (pokud nějaké je x))) ) o tom, že peníze jdou druhé polovičce (peníze druhých)...dědictví jednoho dne taky skončí : ) a pak už zbyde jen to duchovní :15:
Možná je tam spíš ten zakopaný pes, že 8. dům spojuje pár v "nedělitelný" svazek a to nutně znamená promísení obsahů a energie (peníze)...
Jen úvaha : ) :74: :29:
30.12.2020 - 23:20 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » cimi
Já věděl že se pouštím na tenký led :4:.
Taky se na to dá koukat jako na časovou smyčku a hrozně krátká smyčka vypadá že se nehýbeš z místa - např. Tvůj výrok
"No...a některé věci je potřeba změnit i bez pochopení, protože jsou kontraindikací k životu x))" - nejdřív přece chápeš že jsou kontraindikací, jenže "nejdřív" není to správné slovo, protože nejdřív musíš prožít že to není k životu (další kotrmelec :4:)

PS: nikdy neříkej nikdy - viz Einsteinův blbec :5:
11.01.2021 - 12:15 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Lupi
On je problém v tom, že pro lidi dnes pojem "hodnota" je spojován pouze s něčím hmotným (hmotné statky). Že by se hodnotový žebříček mohl vztahovat na něco jiného takoví lidé jen těžko přijdou.
Takže 8. dům jako majetek, dědictví? Ano, ale zdaleka nejde jen o pole, louky, dům a konto. Něco zdědíme už při narození, výchovou, místem (zde míněno i dědictví nejen rodu, ale i národů atd.)...
25.02.2021 - 12:22 | Filtr
(Blíženci) cimi
Halo halo....zajímá mě jak vnímáte zpětně i současně to obdobíčko lilith mars uran v býku?? Nějaké nové postřehy?

Mně se teď blíží lilith mému chironu ve 4.domě, mars už mám v 5.domě...narozdíl od doby posledního přechodu lilith přes chiron se cítím docela fajn, i když to co leze na povrch není mnohdy vůbec příjemné a bolí to, tak jsem se nějak naučila přijímat i tu "divokou" stránku v sobě a pochopila důležitou věc, že k tomu abych ji přijala, se s ní nutně nemusím ztotožňovat...no a souhlasí že nevíc lekcí se děje opravdu přes tělo (býk)......na druhou stranu nevím jak se se mnou cítí a jak mě vnímají druzí :41: :4:
25.02.2021 - 14:15 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Sosna zvlčelý
Pokud nehmotný, tak to by mi i sedělo - ale jenom ten.
25.02.2021 - 14:23 | Filtr
(Blíženci) Lupi » cimi
Hele děsně - a to tam mám nulanula prd. Ale ono to bude i těma kvadraturama, jinak bych to tak asi nevnímala. Hlavně moje vlková zlobí jak ďáblík, pořád dělá vylomeniny a jak já jsem neklidná, tak to tomu nepomůže.
Tranzitní Neptun mi teda kvadratizuje nativní Mars, tak jsem si myslela, jestli to ne - ale to už bych musela být našponovaná mnohem dýl, a to zas nejsem.
Asi to fakt bude tahle trojka plus kvadráty - anebo ještě spíš že tomu vyhlížím konec :4:
25.02.2021 - 14:29 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » cimi
Já to vnímám tak, že dokud planety krouží, budou tu konjukce i kvadratury - můžeš se s tím ztotožnit nebo ne, ale to je asi tak všechno co se s tím dá dělat :20: :4: (volná parafráze :5:)

a) se s Tebou cítí
b) s Tebou cítí :4:
c) nevidím jinou možnost než a) a b), z logiky výše napsaného ale plyne, že to bude na střídačku (prostě proto, že c je správně :5:)
25.02.2021 - 20:19 | Filtr
(Blíženci) cimi » Buddha/2
Nojo...jenže my narození za úplňku jsme jak ti vlci víš? :61:

A C je rozhodně právně x))
25.02.2021 - 20:20 | Filtr
(Blíženci) cimi » Lupi
Vlka jsem si vždycky přála :12:

Souhlasím...ten kvadrát dře jak ...drát :4:
25.02.2021 - 23:18 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » cimi
Aha :4:
No, koukám, že jsem se radši narodil o fous dřív. Ale bylo to fakt těsně :5:
25.02.2021 - 23:30 | Filtr
(Kozoroh) Sky
8.dom znamená majetky "cez" iných ľudí. Nie vlastnou prácou, nie vlastným pričinením. Čiže dedičstvo, manželstvo, dary etc. Priaznivá aspektácia je nevyhnutná.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »