POSELSTVÍ SLUNOVRATU 21.12.2020


20.12.2020 - 11:04
(Vodnář) tantristka
POSELSTVÍ SLUNOVRATU 21.12.2020
Dnes 20.11 v 11.03 hodin vstupujeme do vesmírného portálu a můžeme odevzdat, vše co by jsme rádi, aby odešlo. Jsou nejsilnější energie asi za posledních 2000 let
Zítra 21.12. můžeme přitáhnout přáním vše na co pomyslíme.
Tak nezapomeňte, jsou silné energie, DNA se mění těm, co ještě sedí a čekají, že za ně někdo něco udělá, těm co uvízli ve hmotě v druhé a třetí dimenzi
Vstupujeme do éry vodnáře a přibližujeme se do časoprostoru do 5 dimenze
Tak jsme se dočkali,18.12 začala doba temna, trvá asi 9 dní, tak jí ve zdraví překonejte, vše krásné na této planetě vám přeje vodnářka.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
20.12.2020 - 13:23 | Filtr
(Rak) aktigram
Nuž veru u mňa to začalo nesmiernym stuhnutím všetkých klbov a v noci 18 som sa zobudila na to že mi je na vracanie. Zo sna som si pamätala iba to že sa malo točiť 5x doprava a potom 5x doľava a tak som si povedala to nie je od jedla ale z toho točenia a zaspala som znovu.
Dnes ale v sebe cítim niečo neočakavané na čo sa neviem dočkať, akoby som bola malé dieťa.
20.12.2020 - 14:28 | Filtr
(Blíženci) cimi » aktigram
A u mě od 17.,18., konečně úleva : ) energie jsou opravdu silné už delší čas...teď už “stačí” jen integrovat x) :74:
20.12.2020 - 15:17 | Filtr
(Rak) aktigram » cimi
super :1:
21.12.2020 - 13:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AL8EX, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jj..udělal jsem k tomu nějakej obrázek a článek :97: :29: :74:

https://umenibyti.cz/prispevek/…
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
21.12.2020 - 14:28 | Filtr
(Blíženci) Lupi » cimi
Já záchvat paniky, pak záchvat euforie, pak znova. Teď noruju a nasávám, co bude.....
21.12.2020 - 14:37 | Filtr
(Blíženci) Lupi » AL8EX
To je docela zajímavý; kupodivu si taky dávno myslím, že technologie jsou věcí osy Ryby - Panna, (techné je vyloženě panenská parketa, přece), a že my si jen myslíme, že umíme myslet.
Noosféra, šup sem s ní!
Abych to dovysvětlila: nevím, nakolik jste si všimli, že idea věku Ryb se poslední čtvrtinu té doby realizuje způsobem Panny? Zpětně viděno se i idea věku Berana poslední čtvrtinu věku realizovala způsobem Vah (antika) Býk (Kréta)/štír už je na mě moc daleko.
Neboli, že se nejspíš účastní celá osa, ne jen jeden konec.Nijak podrobně se tím nezabývám - to mě neba - ale líbilo by se mi, kdyby se v tom někdo začal šťourat.
22.12.2020 - 21:28 | Filtr
(Vodnář) tantristka » AL8EX
Hezky zpracované, myslím, že půstování a zimní koupání je intuitivní trénink pro přežití, nebo trénink pro rozpuštění strachů, když zjistíme, že nemusíme jíst a že nezmrzneme, až nebudou zdroje, tím je vyřešen strach ze smrti. Chodí nám to podvědomě, protože moc dobře víme ... .
24.12.2020 - 08:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lupi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AL8EX, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jj v budoucnu nebude takovej propastnej "rozpor" mezi vědou a náboženstvím...dojde k sjednocení...zániku církví atd.

Máš recht - protože se jako lidstvo momentálně doslova brodíme od pangejtu k pangejtu...Tedy chybí nám rovnováha a proto se v jednotlivých obdobích vždy projeví i naprostý protipól.. :94:
24.12.2020 - 08:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tantristka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AL8EX, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a co má půstování společného s platónským rokem? :97: :4:

Ale strach ze smrti je opravdu "základ" pro ledasjaké vydřiduchy, pseudonáboženství, ideologie atd..Třeba dnes právě tahle covidshow tlačí a zneužívá především náš strach ze smrti..

A při tom je právě přechod (smrt) spíše "uvolňující" a "povznášející"..Možná kdyby b ylo lidstvo trochu vyspělejší, tak by pandemie spíše chtělo a těšilo se na "přechod":75: :14: :74:
24.12.2020 - 10:44 | Filtr
(Vodnář) tantristka » AL8EX
Přecházíme do jiné dimenze, přestane existovat čas i pro naši hlavu, všeude mi stojí hodiny, nejdou, ani nové, jsem tady a teď,půstováním se dosáhne rovnováha v těle, pak začne silně působit magnetismus, dá se doslova čarovat s energiemi. O slunovratu jsem si cinkla flexou o prst do kosti a když jsem nepřijala realitu a ani bolest, zatáhlo se a za pár hodin jsem masírovala, měla jsem zlomeninu na ruce na bruslích o letním slunovratu, ucítila jsem jak mi v tom běhá jaká si energie a za pár minut ta ruka byla v pořádku, přitom kost praskla, slyšela to i dcera. Ještě pár takových věcí se mi stalo, když to neprojde mozkem, tělo to nepřijme. Možná stav osvícení, kdy jsme v rovnováze v hlavě a v srdce, ale určitě to bude mít co dočinění s pátou dimenzí, zastavíš čas, roztáhneš čas dáš prostor jestli realitu přijmeš, či ne. Je to super, baví mě žít, zkoušela jsem ještě jiné věci, šetří to čas i finance, auto jezdí 3 roky bez oprav, je to super ohledně kvantování. Tak jak myslíme, tak žijeme. Eliminuje to problémy. Jsem v úplně jiné realitě, občas se dá číst v lidské auře. Inspiroval mě Nikola Tesla. Vím, že jsem nesmrtelná, lékař se divil, že mi mládne buňka a po půstu mé buňky v těle odpovídali tříletému dítěti. Dá se také velkým tahem a prací se sexuální energií dojít k nesmrtelnosti, taoistický prvek v Egyptě misterijní učení Hora Oka. Klienti mi říkají, že také uvěřili na nesmrtelnost
v roce 2012 jsem potkala jednoho člověka co pracoval s energiemi, ptal se mě, zda chci změnit DNA, já že ano, uvěřila jsem tomu, přijala a začala posouvat mantinely strachu, teleportovala psa při dopravní nechodě, prošla 40 dní půstem, celoročně koupu, náhodně bez otužování a příprav, tělo je totálně adaptabilní, cokoliv s nacítěním srdce mu nabídnu, to zvládne, co potřebuji, to si poléčí magnetismem, tak vypadá vstup do plátonského roku, protože ten vstup do 5 dimenze přijde pro všechny asi do konce příštího roku. Musíme mít vyčištěnou první čakru, energie bude velice silná když prostoupí tělo, aby mohla projít.
Můžeš co chceš, jsi strůjce svého štěstí, když teorii spojíš s praxí, když pomyslný kříž propojí tvé energie do rovnováhy, můžeš mít na zemi ráj. Jen hlava musí uvěřit, pak jde vše samo. Pracovala jsem na strachu ze smrti od smrti mé sestry, jen pro zajímavost umřela na 3 šestky 16.6.1996, satanovo číslo, není špatné, ale ta energi vstupuje pod zem. Celý vesmír je z čísel a ty když se dobře uchopí a vnímají, pak začneme chápat co se kolem nás děje. Posvátná geometrie.
Promin, trošku jsem se rozepsala, ale věštšinu už asi také vnímáš a znáš ... . At se
daří.
PS asi znáš Sollfegio frekvence, jsou super https://www.youtube.com/watch/….
YouTube
24.12.2020 - 11:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tantristka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AL8EX, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je všechno hezký, ale chybí mi tam to "prosté Bytí"...kejkle a všelisjaký máry a čáry nejsou až tak důležitý - pokud to má přijít, tak to přijde :74:

Ale jedno jsem měl rád.."lítání"..to mi zatím dost chybí :45: :29:
27.12.2020 - 07:09 | Filtr
(Beran) pimon » tantristka
Tak to celoroční koupání provozuji také. Není nad vířivku Little Wave PLUS kterou tínto doporučuji. Tříletá celoroční zkušenost bez poruch.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »