Prosba o nazretie do partnerskeho vzťahu


25.11.2020 - 00:09
(Kozoroh) Auriella
Prosba o nazretie do partnerskeho vzťahu
Prajem krásny, dobrý večer všetkým priaznivcom astrologie.
Tak ako vela vzťahov v tejto naročnej dobe tak aj ten náš prechádza akousi" krizou" zo strany partnera. Sme spolu 6 rokov, priatelia sme 18 rokov, nemali sme doteraz nejaké zavažne problémy, rozumeli sme si. Priateľ začal pociťovať akúsi nespokojnosť, nechce sa rozísť, ale je nejaký zmätený a ja by som sa chcela spýtať, že či sa dá na tom pracovať, či to má šancu do budúcnost byť dobré.
Veľmi pekne dakujem za akýkoľvek postreh.S pozdravom Monika.

Monika:30.12.1983 čas: 23:45,Bratislava
Martin: 13.7.1981 čas: 15 až 15:30( neviem presne),Bratislava.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
25.11.2020 - 09:43 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Krize tam je vidět, planety v Kozorohu ti perou na vládce 7. domu (dlouhodobě) a Pluto ještě sílí. Přítel pro změnu asi přehodnocuje, kam by chtěl v životě směřovat (u Raka je kritický 37. rok života a může tam docházet ke zlomu). S udaným přibližným časem narození to vypadá, že se mu chystá Uran do 7. domu a to je konstelace, ve které dochází v řadě vztahů na lámání chleba a ustojí to jen pevné vztahy. Bohužel pokud je zmatený a nejistý, tak ten Uran tomu nepřidá. Být tebou, připravila bych se spíš na to horší. Jinak ty máš předpoklad pro vzdušně-ohnivého chlapa, on není ani jedno z toho :76:
25.11.2020 - 14:07 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Váš vztah mi z pohledu astrologie nepřijde vysloveně partnerský. Je zde spolupráce, učení se, dost významných spojení, ale takové... Jako by tomu chyběla jiskra, vášeň. Prostě jste se domluvili. Protože jako kamarádství to klapalo. Jenže partnerský vztah, no... To je jiné.
Bohužel domluvy platí pouze tak dlouho, dokud ji oba chtějí dodržovat. Takové vyjádření, jakože "začal pociťovať akúsi nespokojnosť, nechce sa rozísť, ale je nejaký zmätený", to je co? Odpověď, která neprozradí nic. Kdo se nechce rozejít a chce budovat vztah, se v tomto vyjádří jasně. Ovšem, nemusí vědět, jakým způsobem vztah budovat, jak řešit problém, ale je vidět, že hledá cestu. Tohle mi však přijde jen jako získání času. Nebo jako kdyby řekl (netvrdím, že o to v jeho případě jde): "Objevila se jiná žena, chci si to s ní zkusit na měsíc, dva. A když ona bude horší než ty, tak se k tobě vrátím, protože budu vědět, že jinde to není lepší." Prostě utíká ze vztahu, ale nechává si otevřená zadní vrátka.

Někdy může být těžké říkat pravdu. Ale vztah je o důvěře. Když v něm není důvěra, přestává nám ve vztahu být dobře a vztah přestává být hezký. Přestane být pro nás výhodný.
Lze asi doporučit jen přímý rozhovor a chtít slyšet nějaké další kroky. Určit si nějaké společné směřování. Asi jen tak se asi s tím dá pracovat. Nebo počítat s tím, že vztah došel ke svému konci. Protože vztah je jako oheň. Může přerůst v požár, spálit, nebo úplně vyhasnout a přestat hřát, když se nepřikládá.



P.S.
Docela mi chyběla nějaká informace o vašich vazbách, zda máte společné bydlení, majetek, děti, nebo vlastní děti z předchozích vztahů...?
25.11.2020 - 22:30 | Filtr
(Kozoroh) Auriella » Mici Angóra
Prajem krásny, dobrý večer.Dakujem za Vašu reakciu, čas. Tak som prezistila tú hodinu a je to práveže niečo po 15:30- 15:45. Prechod uránu 7. domom velice poznám, ten som mala práve v času nášho vzťahu s týmto priatelom ale už je dávnejšie po ňom :)Ono bolo naročne obdobie z dovodu celkovej situácie čo sa deje momentálne. Zaťaž na financie, city, všetko, dlhšie sme sa aj nevideli kvoli karanténe, teraz sa nejak snažíme na tom pracovať preto som chcela vedieť že či je šanca. Dakujem veľmi pekne♥Prajem všetko dobré.
25.11.2020 - 22:38 | Filtr
(Kozoroh) Auriella » Sosna zvlčelý
Prajem krásny, dobrý večer. Dakujem za Váš čas :)Priatel mal vždy o mna záujem ešte ked sme boli kamaráti bol do mňa zamilovaný.
Práve prišlo to ako blesk z čistého neba najmä na mojej strane.( o dlhých rokoch kamarátstva)
Praveže s nedostatkom vášne sme nikdy nemali problém, je tam laska, ale jasne že po nejakom čase každý vzťah prechádza rôznymi fázami a zrejme nam neprospela táto korona kriza nakolko sme sa aj z dovodu karantény dlhšie nevideli
Máte pravdu v tom že :

Kdo se nechce rozejít a chce budovat vztah, se v tomto vyjádří jasně. Ovšem, nemusí vědět, jakým způsobem vztah budovat, jak řešit problém, ale je vidět, že hledá cestu.

Nevie ako riešiť problém a áno cestu určite hladá, inu nemá to ma napadlo ako samozrejme tiež, dakujem vám za vaše dedukcie.:)
Obaja sme slobodní, bezdetní.S pozdravom Monika.
26.11.2020 - 21:16 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Vetšinou je lepší aby tam nikdo nenazíral, ne?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »