Prymula diletant a psychopat


25.10.2020 - 20:30
(Kozoroh) kocour_mivik
Prymula diletant a psychopat
Vážení spolunajdisáci,
nevím jak to vidíde vy, ale ja stale více nabývám
přesvědčení, že pan profesor improvizuje a nevi
která bije. Stanoví opatření, nepočká na jeho účinek a do
dvou dní vyhlásí další. Tak jedná diletant ne profesionál.
Obávám se, že je to nebezpečný hazardér.
Co vy na to?

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2
Řazení:
25.10.2020 - 20:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AL8EX, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No tak mě pobavil článek, kde Prymula sdělil, že odstoupí až se za něj někdo najde..a co když už takovýho psychopata nenajdou?


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/…



jinak ty vládní opatření jsou salámovou metodou...pomalu ale jistě okrajují naši svobodu...jinej cíl nemají :44:
25.10.2020 - 22:20 | Filtr
(Býk) player
Už nás nezachrtání ani Izraelskej model. Nebo takhle - zachrání , ale po té , co vymaže lidí zhruba tak počtu Chomutova. Ale bude to tak všude. Prožíváme to samé , co se dělo přesně před sto lety. Prostě - na čuňátka přišla bída.

A Prymula? Chtěl bejt moc hodnej na lidi. Zrovna tak , jako premiér , ale on by málokterej jinačí politik byl tvrdej. Je to složitý. Vzpomínám na Margarteu Tatcherovou. Ta by zavřela stát 10. září a s nikým by se nepárala. Hazardér byl , ale co měl dělat , když půl národa řve , že se nic neděje a že je to podvod?

Víte - svoboda je krásná věc. Ale jsou momenty , kdy se zamění snadno za anarchii. Když si občas čtu některý příspěvky na fejsku , tak vrtím hlavou , měl jsem o Češích valně lepší mínění.
26.10.2020 - 06:56 | Filtr
(Rak) aktigram » player
Nuž, u nás to máme s tou vládou ešte horšie a to že silou mocou chcú politici ukázať ako im ide o národ tak to všetko ide, viete kam.
Stotožňujem sa čo povedal vo videu Ondrej Habr - ak by to bolo v nejakých 80 rokoch tak by nám vyhlasili že je chrípka a ľudia sa majú chrániť, nechodiť nikde ak nemusia, majú jesť veľa vitamínov a aj malý príznak vyležať doma a bolo by vymaľovano.
No teraz treba s ľudmi manipulovať, lebo nemôžem to povedať tak a pod. a tiež treba štát zodrať aj z peňazí ktoré už dávno nemá na hlúpe testy ktoré nič neriešia. U nás za pozitívneho testovač dostane 20 eur - čo myslite koľko krát si prilepší ked ma takú možnosť?
26.10.2020 - 08:12 | Filtr
(Blíženci) fanik
Stanovit opatření a počkat na účinek? Na to nebyl čas ani čísla. Šíření nákazy bylo natolik dynamické,
že se muselo jednat ze dne na den.
Se souč. vládou nesympatizuju, ale tohle jsme si pos.ali sami, opatření jsme prostě nerespektovali,
zřejmě tomu všemu rozumíme lépe než vláda a její odborníci.
26.10.2020 - 08:37 | Filtr
(Štír) Svá štírka » player
Ačkoliv jsem se zařekla, že se k tématům koronaviru už nebudu vyjadřovat a nebudu číst, nemohu jinak, než s tímto souhlasit a podepsala bych to hned. Ještě že ti, co nedodržují opatření a nařízení vlády, mohou ty oběti pak svést třeba na Prymulu a nebo si vyhlédnou někoho jiného......Oni nic, oni to přeci mysleli taky dobře a upřímně..... :21: :28: Je mi z toho úzko a na blití, vážení. :8:
26.10.2020 - 13:34 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » fanik
Argument že nebyl čas ani čísla je dost pochybný relevantních dat měli dost z jarní vlny a mohly míto toho aby spali na vavřínech spočítat a namodelovat nejrůznější scénáře, což neudělali. Teď jen trapně inprovizují a ukazují svou neschopnost a nekompetentnost, tzv odoborníci jsou
jen pro srandu králíků, což bude mít tragické následky.
26.10.2020 - 14:01 | Filtr
(Lev) Tuvalu
Hazardér určitě není, on dělá vše cílevědomě, pro vlastní uspokojení, to je taky vlastnost psychopatů, takovej hodnej páprda, zdraví sousedy atd.
26.10.2020 - 15:11 | Filtr
(Býk) player » kocour_mivik
Já bych tu jarní vlnu nechal bejt. On nás oblafnul. V létě se tvářil , jako že slábne , nechal lidem se nadechnout a pak se jal promořovat ve velkým. Jsme na tom sice nejhůř , ale tři kontinenty nás budou následovat , jenom před nima máme nějakej tejdeB náskok. Lidstvo občas musí asi potkat tragédie a my už jsme odvykli. berem komfortní zónu coby samozřejmost a žijem zhýčkaně , jak prasata.

Můj kámoš (45) nyní ležel s těžkým průběhem. Pomalu se nedokázal zvednout s postele. A psal mi: asi to musí bejt.

Já mám teda průběh lehčí , ale už 14 dní nemám čich. Kdybych si namazal hovno na chleba , tak to vydá za tatarák. A to přitom jsem byl za celý poslední rok nafedrovanej d vitaminem a imunitu mám nadprůměrnou.

Prymula byl moc hodnej.

Víte , co mě napadlo. Jedinej politik , kterej by s tím zatočil by byla Margaret Teatcherová. Ta by za bouchla krám , řekla by: nějak to přežijte , ukažte odolnost a za pět týdnů nashledanou.
27.10.2020 - 05:20 | Filtr
(Býk) Ase
Ahoj, u vlády si vždy uvedom, že to nieje iba jeho rozhodnutie. On v podstate má nejaké info a vláda rokuje, on môže napr vyhlásiť len výsledky. Nieje to vždy že sa len on rozhoduje. Bývalý minister mal obrovský potlesk keď odišiel. Bohužiaľ ľudia ho obvinili, že je len podrž taška Babiša, plní jeho nariadenia, ale to predsa nieje pravda. Vzhľadom na ten potlesk asi naozaj chápal, že sa musí radiť a správne riešenie nieje iba jedno.

Prymula po nástupe prehlásil že ten úrad je ťažší než si myslel. To znamená, že on musí dospieť k dohodám, a to nieje jednoduché, lebo si musí svoje rozhodnutie obhájiť. Jedna vec je byť profesor, druhá vec prakticky riadiť osud 10 miliónov ľudí. Myslím si že tá pozícia človekom proste zamáva. To že má nečitateľnú tvár, nemusí byť znakom tvrdosti, všimol som si to nejak u ľudí ktorí akoby mali "zmrazený výraz", vnútorne akoby nevedeli reagovať na svet, to sa prejavilo navonok aj v mimike, ktorá drží stále tú istú fasádu. On to nemusí byť zlý človek ktorý by nutne chcel zlo.
27.10.2020 - 05:53 | Filtr
(Býk) Ase
Mimochodom, ak sa to tak vezmeme, čo vlastne ponúknuť tým ľuďom ako riešenie? Reálne. Čo im ponúknuť okrem tých rúšok.

Sú tu brutálne medzinárodné tlaky, že oni MUSIA tie opatrenia prijať. Do toho si chcú prísť na svoje nadnárodné korporácie, zarobiť, ČR a SR zlatá baňa...

Druhá vec, mám za to, že ten covid, divadlo okolo je ok. Praha už potrebovala vydýchnuť, je fajn že sa to vyludnilo. Ja som tam vnímal posledné roky akoby obrovské hýrenie (aj v Brne), ale to bolo nastavené vysokými cenami služieb, to si človek povie že keď už míňa tak poriadne a nehľadí na ceny.
Príklad, len v Brne otvorili hotel ktorý berie 4 - 5 tisíc za noc, miestnosť, len na jednu miestnosť to hodí asi milión za rok (!!!!!), miestnosti tam bolo že za rok si milionár. No ktorý normálny človek toto ubytovanie kúpi, a mali termíny stále plné. Majiteľ otvoril krčmu, priamo na námestí na Zelenom trhu má židle, kšeft, a ľudia mu tam chodia, no biznis vo veľkom, za málo muziky veľa peňazí, podnikov otvoril niekoľko. Takže obrovské bohatnutie jedných na úkor iných, financovali im to od bohatých až po tých "normálnych", študentov, bežných pracujúcich ktorí si chceli dopriať trocha oddychu. Bolo treba to zastaviť toto šialené tempo.
Korona je trocha aj obranou pred prisťahovalcami, ti sa tu dva roky neukážu. :-)

Pozrite sa na obchody. Koľko nahodí cenu majiteľ za tovar, keď si kúpiš bundu, košeľu, mikinu. Je normálne dať za ponožky 60 korún, jeden pár? Nič sa nedeje, ale je normálne aby si kúpil obuv z výrobnými nákladmi cca do 10 korún a kupoval to za 1500 až 4tis? (botasky) Atď, strašný nepomer. To sa bude postupne meniť. Len nech ti ľudia skrachujú. Načo je tu Adidas, ktorý rozprávkovo bohatne každým dňom. Coka kola dnes strašne eko, bola to ona čo zaviedla pet a má priamu podiel na plastovej katastrofe. Ďalšie obory, je nutné obnoviť lokálnu výrobu, priemysel. Veľa vecí bolo z dlhodobého hľadiska neudrzateľných.
Zbohatlíci ak majú rozum, tak to podržia. (A majú záujem pomôcť.) Ľudia musia prežiť, riešenie sa nájde.
27.10.2020 - 06:50 | Filtr
(Býk) Ase
Ten Prymula bude donútený k určitým krokom, nie všetko je z jeho hlavy. Koľko ľudí si uvedomuje, že nasadol do rozbehnutého vlaku a bude asi len ako hromozvod. On je v tom len malé koliesko. Ľudia o peniaze v ČR prídu tak či onak, lebo sa správajú nerozumne, dôsledky ich nezaujímajú. Tak im tie peniaze nadnárodné riadenie proste vezme.

To tu už bolo po revolúcii ale ľudia to poctivou prácu opäť zbohatli a hodnoty znova vytvorili. Lenže si ich nevážia, nechápu hodnotu peňazí, hodnotu šťastia a hodnotu slobody, svoje peniaze znova odovzdali bankám, tak budú chudnúť. Asi sú nepoučiteľní. Týka sa to všetkých štátov.

Z dlhodobého hľadiska tam Prymula až tak nehrá rolu, je to dlhodobý proces, kde väčšina národa len pasívne prijíma svoju rolu. Keby nebol Prymula,bol by tam niekto iný.
27.10.2020 - 06:58 | Filtr
(Lev) Tuvalu » Ase
Hlavně čumět druhému do talíř, a přát jim aby zkrachovali, to je hnus, a vynu dávat někam do anonymní ciziny.

Samy prodáváte
Svoji vlast! A sami jí huntujete, a volíte si mafii.

Maličký Příklad,: na vlastní oči východní Slovensk, 2010 chlap, zakladatel
Spolku ochrany přírody kde je logo. Členem, plundruje okolní lesy takovým způsobem! měl doma asi 30 - 40 obrovských okurkových sklenic naplněných sušenyýma houbama
Jeho žena: on jezdí v autě do les s kontejnerama a všecko pozbera, ale on možné je ochrancom!!! A ten jelen taky vždy nestačí utéct! :28:

Tyhle problémy se řeší při volbach Pokuď k ním chodíte, Měli jste na to 30 let času,

Neštěstí je že to vše odskáčou nevini lidé.
27.10.2020 - 07:06 | Filtr
(Býk) Ase » player
Tie nemocnice budú kolabovať, z iného dôvodu, nie kvôli korona. WHO má medzinárodný systém monitorovania. Už zverejnili štatistiky, je to na ústupe, nemyslím si že by mali potrebu klamať. Problém je niekde inde.

V prvom rade by si občania mali vynútiť trestné stíhanie mediálnych firiem za šírenie poplašných správ a zverejňovanie falošných štatistík. Ministerstvo nikdy nepovedalo, že zverejňuje všetky dostupné dáta, tie grafy sú vyrobené na základe iniciatívy pár jedincov u nás. Vidieť samotné číslo nič neznamená, človek vidí len rozdiel nejakých hodnôt. V prvom rade rozdielu pripísali katastrofický význam médiá. Ono sa dobre desí červenou farbou na mapách. Ale ak človek nieje vysokoškolák oboznámený zo štatistikou, a vyhodnotením chyby merania a konkrétnymi postupmi, sám nebude rozumieť zo štatistiky nič, a už vôbec nie z rozdielu nejakých troch čísel ako ukážkovo to má napr seznam.
27.10.2020 - 08:02 | Filtr
(Býk) Ase » Tuvalu
Čumeť druhému na tanier? To si mal príklad, ako sa hospodári s peniazmi, rozhadzovanie peňazí má svoj dôvod a je tu strašný nepomer. Proti podnikateľovi nič nemám, ak mu ľudia peniaze za to dajú, nech sa páči. Ten bohatý majiteľ rozbehol niekoľko obchodov, vytvoril pracovné miesta, to je druhá vec. No len neviem či vytvárať podmienky pre chlastanie je to pravé orechové...
Problém sú práve tí nevinní ľudia, ktorí si myslia ako za nič nemôžu. No jasné, čo ich nepáli, to nehasia...
27.10.2020 - 10:32 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » player
Prymula a Babiš jsou andělé spásy kteří nás, hříšníky chtějí převést na vyšší úroveň. :98:
27.10.2020 - 10:36 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Tuvalu
Volby nevolby vždy tam kandidují lidé chtiví moci protože ty druhé kteří chtějí změnu k lepšímu ti první ihned zdiskreditují a sami si rozdělí sféry vlivu.
Takže je to marný, je to marný, je to marný.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
27.10.2020 - 11:22 | Filtr
(Blíženci) fanik » kocour_mivik
Nojo. Podle Flégra je to kvuli bodům do voleb a tuposti Babiše.. Chřipčičkáři a antirouškaři se prý ještě víc zatvrdí, aby sami před sebou nevypadali tak hloupě, ale o to víc pak narazí, oproti těm už ted racionálně smýšlejícím.

https://www.youtube.com/watch/…
YouTube
27.10.2020 - 11:39 | Filtr
(Lev) Tuvalu » Bosch
vtipu jsem se fajn zasmál :4: ale chudák had i žába. jestli mají Twitter pošli jim to

tvoji volbu, 3x je to marný, no proč né, důležité je že jsi spokojený a že se to nesnažíš skrývat.
27.10.2020 - 11:40 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » fanik
Čéče, já když semtam kouknu na nějaké to video, tak bych si radši ani netipoval na které straně je těch racionálně smýšlejících víc. Celkově to dělá dojem, že jedna strana dělá z komára velblouda a druhá z velblouda komára :4:
27.10.2020 - 11:56 | Filtr
(Blíženci) fanik » Buddha/2
No oni budou mít fakt nakonec oba tábory pravdu.
Pro někoho je ten virus opravdu komár a pro jiného velbloud :29:
27.10.2020 - 13:09 | Filtr
(Býk) player » Ase
Nemocnice kolabují , protože se tam na plicních ventilátorech dusí lidé. Kdo si myslí cokoli jiného , tak je prostě ignorant. Na ústupu? Na třech kontinentech ano , zbylé tři prožívají apokalypsu v přímém přenosu.

I když - vakcína je za rohem , takže nakonec to snad nějak dopadne.

Mimochodem - já s tou nemocí momentálně bojuju. Naštěstí s lehkým průběhem. Můj soused - 45 let je na tom o parník hůř a to je přitom lesák. Za celej život měl chřipku 3 x.
27.10.2020 - 14:10 | Filtr
(Střelec) verka96 » fanik
Ta nějak... ?
27.10.2020 - 18:45 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Tuvalu
Důležité je mít v nativu dost ohně a pak si děláš věci po svém a nejsi závislý na okolí a těch druhých. Ale vše má své limity.
Tohle je slzavé údolí a mejdan pro mnohé končí. Pro jiné skončí později. Čas je však relativní.
A jednou vznikne zase další cyklus a vše jde znova.
27.10.2020 - 19:14 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Tuvalu
Jestli si myslíš že volby jsou řešením tvé spokojenosti, pak ti není pomoci. :4:
28.10.2020 - 11:03 | Filtr
(Blíženci) cimi
Být na postu ministra zdravotnictví je v této době jako připoutat se ke sloupu, kde se pálí čarodějnice, obzvlášt v této době. Kdyby nebylo koronaviru, tak by se tu dál spalo v domnění “že je o nás postaráno”.
To je jeden z důvodů proč ani ty lidi nehodnotím.
A vzhledem k tomu, že už bude zřejmě jmenován třetí ministr, tak jsem velmi zvědavá s jakými výroky přijdou lidi tentokrát :49:
Příspěvky: 1-25 26-29
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »