Plodnost/Zdraví


05.10.2020 - 10:45
(Panna) monca11
Plodnost/Zdraví
Ahoj všem,

mám krásné a harmonické manželství,je mi 27, tedy jsme spíše raritou s 11 letým vztahem. Určitě je to i díky toleranci a sexuálnímu souladu a prostě, že jsme jak jeden člověk. Začali jsme se minulý měsíc snažit o miminko a mě hned napal se na to podívat z pohledu astrologie, kde jsem začátečník. Mám podle mě pozitivní to, že je Jupiter v 5. domě. Otázky mi dělá Luna v Kozorohu, ale je tam trigon na Slunce, což by to mělo obrátit k dobrému ne? a Pluto mám v 6.domě, což mi dělá starosti s ohledem na zdraví, jinak žiju zdravě, a neměla jsem zdravotní potíže. Největší starosti jsem měla v dětstvé s umrtím dědeka a že mám psychicky nemocnou maminku.

Neuměl byste to prosím někdo zhodnotit vzhledem k dalším aspektům? Pomohlo by mi to k tomu, abych se nad tím zamyslela, případně určité věci zlepšila a psychicky se věřím i uklidnila.

Jsem narozena 27.8.1993 v O:35 v noci, Praha.

Každému zkušenému, kdo si na mne udělá čas ze srdce děkuji i v tom, že mi budete učitelem přitom jak hledět na můj horoskop. :79:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
07.10.2020 - 15:25 | Filtr
(Štír) Nabi*
Možná by bylo dobré přidat i data manžela. Přeci jen jste to vy dva, co budete mít dítě ;-)
07.10.2020 - 15:27 | Filtr
(Panna) monca11 » Nabi*
5.4.1993 Český Brod,

:1:ale čas neví :/ porodnice jeho už neexistuje a tak komplikovaně sháníme archivní údaje.
07.10.2020 - 18:24 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Sklon k tomu dělat si starosti značí ta opozice Merkur-Saturn. Merkur je současně vládce 5. domu v Panně, plus ta řízlá Luna v Kozorohu trochu naznačuje, že nějaké problémy v souvislosti s dětmi můžou být, ale nemusí to být žádná tragédie. Tak se zkus nestresovat a do toho :17:
07.10.2020 - 20:13 | Filtr
(Ryby) thééé
jejda, to se nikdy neptej, na zdraví, a děti :62:
nebo Ti strach zablokuje touhu a otevřenost...
:15: hodně štěstí
07.10.2020 - 23:41 | Filtr
(Panna) monca11 » Mici Angóra
V 5 domě mám mars ne merkur nebo se pletu? Děkuji ? nevíte zda je mars dobře ozářen :1:
08.10.2020 - 08:03 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » monca11
Merkur je VLÁDCE 5. domu (psala jsi, že jsi začátečník v astrologii, vládcovství znamení je základní věc), ne že je v něm. Mars ve Vahách zrovna třikrát dobře postaven není.
09.10.2020 - 08:02 | Filtr
(Panna) mg
Podľa čínskych horoskopov (ako obaja z roku Kohút-vodný) ste začali správne, teraz budete mať dobrý vplyv z roku Byvol/2021/, príp. aj dieťa narodené v tomto roku by vhodné a potom prídu roky 2022 a 2023 roky Vody, kedy budete vo svojom živle. Len dieťa z roku 2023 by bolo v opozícii.
03.12.2020 - 09:31 | Filtr
(Panna) monca11
Dobré ráno přátelé,

Tak jsem na dně.
Pár měsíců jsme to zkoušeli a pak mi gynekolog řekl že mi dobře nevyšli testy a zjistilo se ze mam vrozenou malou zásobu vajíček. Tedy jako brzký přechod.
Ještě nějaké tam mám a proto jsem musela na IVF, tj umělé oplodnění. Pichla jsem si desítky hormonálních injekci, byla jsem na operaci krátké kdy mi vajíčka ten měsíc utvorena 4 odebrali. Do 5 dne kultivace vydrželo jen 1 a to mě zavedli.
V pondělí se dozvíme jak to dopadlo, ale tarot mi moc dobře nevyšel a teď mě to ještě víc vystresovalo.
Druhé ivf je moje jediná šance ale zase málokdo si umí představit jak náročné to je a bylo. Jak jsem unavená z hormonů. Kolik strachu mám když občas krvácím atd. Šance na vlastní dítě ve 27 je nejistá a já mám pocit že mám nejhorší možný životní osud. Mít dítě je moje jediné přání a životní smysl.
Samozřejmě se nevzdám a budu to ještě zkoušet přes ivf...
03.12.2020 - 18:00 | Filtr
(Střelec) verka96 » monca11
Hezký večer,
chápu, že informace od lékařů o možnosti/nemožnosti mít děti je poněkud frustrující... Nepřemýšlela jsi např. o jiných možnostech než je mimotělní oplodnění nebo spíše o příčinách, proč tvé tělo produkuje méně vajíček? Jestli se problém týká genetiky, kde je tedy problém v tvé rodině? To jde hezky vidět na tvém horoskopu. Pokud vezmu v úvahu pouze tuto příčinu, tak nevědomě přebíráme vzorce svých rodičů a oni zase vzorce svých rodičů a tyto vzorce jsou základem pro "geneticky dané" nemoci nebo příčiny nemocí, což pramení v automatickém přebírání těchto vzorců chování, které mohou být nezdravě nastavené. Geneticky dané totiž neznamená, že jej musí mít děti a že se tomu nejde vyhnout. Existuje taková technika, je tedy přesněji více verzí, jak se k problému dostat, to ale nenabízí klasická medicína, i když poznatky psychologie jsou už několik známé.
Pokud budu brát v úvahu i jiné možné příčiny, tak o těch hezky mluví MUDr. Helena Máslová (gynekoložka), která má několik rozhovorů a přednášek na youtubu.com. Např.
https://www.youtube.com/watch/…
YouTube
04.12.2020 - 12:09 | Filtr
(Panna) monca11 » verka96
Dobrý den,..

Velice si vážím vaší odpovědi a pomocí. Historii rodiny z jedné strany neznám. Můj otec byl adoptovany za druhé světové války se narodil ukrajince v Berlíně, která byla 17 léta a pak nevimejak zahynula, tehdy se tam bombarodovalo. Otec se tak dostal skrze červený kříž do ČR. Otec pak měl 6 děti. Sestra moje i ostatní sourozenci mají už každý dvě deti. Moje maminka měla lehce problémy otěhotnět ale dvakrát otěhotněla (další sourozenci jsou od předchozí ženy).

Užívám si synovce a neteře ale touha jít vlastní dítě je silná. Zkusíme tedy další IVF. Psychicky mi dobře není, ale snazim se držet. Změnili se mi už teď hodnoty.. Udělám maximum, dokud nějaká vajíčka mít budu tak budu chodit na ivf ?. Přeji si to tolik.
❤️
04.12.2020 - 12:44 | Filtr
(Panna) monca11 » verka96
Děkuji za tip na tu doktorku. Objednám se k ní na konzultaci
04.12.2020 - 15:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » monca11
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Toto je velmi začarovaný kruh. On je zapotřebí zejména klid. Souvislost se zráním vajíček a jejich úbytkem vlivem stresů je prokázaná.
Duševní klid, zdravé prostředí, čistá voda, zdravé jídlo, čistý vzduch, pryč s otravnými lidmi...
Bohužel takovým zjištěním se člověk dostává do naprostého opaku. Běhá po doktorech, tráví čas čekáním na vyšetření, pak na výsledky, pak na zákroky, zase na výsledky, bojí se, zda to dobře dopadne... A čím více se bojí, tím více lpí.
To neříkám, abych tě nějak kritizovala. Byla bych na tom asi sama stejně. A nevím, jestli to nějaký chlap dokáže pochopit přesně tak, jak to žena prožívá.
V této situaci bych tedy poradila asi hlavně ten klid. Nestresovat se tarotem, astrologií, protože k Tobě nemusí dorazit pokaždé jen povzbuzení a Tvoji situaci to může po psychické stránce ještě zhoršovat, tím i samotný proces.
Až se zadaří (a abys nebyla překvapena, kdyby i přirozeně :3:), tak se hlavně nestaň přehnaně úzkostlivou a vystresovanou. Pamatuj, že to vše se bude přenášet na mimíse.

Kamarádka taky podstoupila IVF. Napoprvé se nezadařilo. Napodruhé ano, má zdravého syna, ale řekla bych, že se na něm projevilo, jak se stresovala v těhotenství ze strachu, že o něj přijde. Kluk je dosti bojácný, ušlápnutý, ze všeho hned vynervovaný.
Pak se zadařilo i na třetí pokus, takže má holčičku, která je zcela pohodový ďáblík.
A teď naprosto nečekaně a přirozeně, když jí bylo řečeno, že se nemusí těhotenství obávat, že to prostě nepůjde, je v šestém měsíci. Takže možná trošku stresuje, že to jaksi nebylo v plánu mít ještě třetí, ale současně to bere jako určitou satisfakci po tom, co jí bylo řečeno, že přirozeně nepočne. :3:
Tak držím palce, ať vše dobře dopadne ať už je to cestou jakoukoliv. A udělej vše pro to, aby jsi od sebe stres a tlak udržela co nejdále!
04.12.2020 - 16:19 | Filtr
(Střelec) verka96 » Žihadlo
Je to tak, nejvíc dělá psychika, nestresovat se, být v klidu, relaxovat, hodně o tom mluví ta lékařka... Hodně štěstí. :27: :74:
04.12.2020 - 19:11 | Filtr
(Ryby) thééé » monca11
Asi tohle zrovna nebudeš chtít slyšet, ale dej tomu šanci.
Podle mě není problém oblast dětí, vidím překážku spíš v Tvém vnitřním nastavení "na problém", moc to jedeš rozumově , a "za každou cenu, a hned".
Tvoje energie je nepřirozeně "na plné kule". A to Tvému tělu bude škodit, bude Tě na sebeobranu brzdit.
Zkus se zaměřit na příběhy žen s pozitivním koncem.
Znám spoustu, kterým bylo řečeno, že nemůžou otěhotnět, a přesto otěhotněly.
Znám ženu, která se svým manželem nemohla 9 let otěhotnět, a potom měli 7 dětí.
Zamysli se nad reprodukčními centry, podívej, jaký je to byznys.
Je spousta doktorů, kteří ti pro peníze řeknou cokoliv. Nenechej se vést těmito lidmi.
Podle mě by jsi se nejdříve měla více sladit se sebou, s tělem, s instinkty :15: a držím palce, ať to jde hladce (ať si doktor říká cokoliv) a když to tolik hladce nepůjde, ať máš spoustu víry :15:
Tyhle zázraky řídí úplně něco jiného, než doktoři a náš rozum.
(I v tranzitěch Tě to pobízí ke změně myšlení, uvažování, chce se po Tobě změna v hodnotách)
04.12.2020 - 21:36 | Filtr
(Panna) monca11 » thééé
Strašně moc všem děkuji za odpověď. Vám konkrétně nad informacemi o mě. Jakobyste mě znala. Ano tím jak to nějaký měsíc trvá tak jsem asi začal hodně tlačit na pilu, ve všem totiž jsem hodně proaktivní a to i v pomoci ostatním, ale i u sebe. Ihned se snažím "zachránit". Pokusím se zamyslet nad tím, jak s touhou se krotit a možná vyhledám pomoc psychologa.
Každopádně k hodnotám. Už ten den co jsem se dozvěděla z krve stav zásob vajíček jsem spadla na dno všech mých den. Dřív jsem brala dítě u Mladé ženy víc jako samozřejmost, že budeme mít hezké fotky na Instagramu. Najednou mi problémy ostatních i moje přijdou zbytečné, uvědomila jsem si poprvé upřímně jaký je to zazrak. Řešila jsem ze ségře po porodu zůstaly špeky. Ségra má ale oproti mě na světě už svá štěstí já ne, a měnila bych s ní. Tedy vím, že jsem byla příliš povrchově zaměřena. Vždy budu asi se snažit zabezpečit rodinu ale už jsem se rozhodla že to nebude první místo v mém žebříčku. Opravdu si přijdu jak kdybych dostala studenou sprchu. Dítě je fakt zázrak. A já měla nějaké tušení nebo jak to říct pak že se něco děje, dokonce jsem kvůli tomu lhala lékaři že se snažíme roky místo 4 měsíců a on mě proto na to vyšetření poslal a tam se na to přišlo, jinak totiž říkal ve 27 testy dělat nebude. Nakonec byl taky překvapen, a mě asi to otevřelo oči, snad je ještě šance ❤️...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »