Přebírání nemocí


27.09.2020 - 13:06
(Ryby) Maek
Přebírání nemocí
Jak zabránit tomu, aby kupříkladu pes přebíral páníčkovu nemoc?

Děkuji za odpovědi k tématu.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
27.09.2020 - 15:16 | Filtr
(Blíženci) Lupi
Najít sám u sebe - zjistit, co je skutečnou příčinou - vypořádat se s ní. Mluvím z vlastní zkušenosti. Popravdě, mnohokrát už jsem si řekla, co to se mnou je, že se ten pes tak chová? Vyplatí se to.
27.09.2020 - 21:59 | Filtr
(Ryby) thééé
jak píšou holky..
a mě to přijde jako úžasná motivace k vlastní léčbě, nechci aby ten můj milovaný, na mě odkázaný pejsek trpěl, tak sesbírám všechnu léčivou sílu..atd. :68:
28.09.2020 - 07:52 | Filtr
(Ryby) Maek
Ano, je to zřejmě tak a taky mne to napadlo a opravdu se snažím se sebou “něco” dělat a i jsem jí několikrát říkal, že “to” je jen moje a budu rád, když ona bude zdravá.
Stejně si dělá co chce.
Já to asi lépe neumím a tohle mne hodně bolí, když to odnese někdo jiný.
Děkuji Vám za odpovědi.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
28.09.2020 - 10:12 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Maek
Když pes pro tebe udělá kdeco, ale tohle ne. Aby byla zdravá, když ty churavíš. Já mám tu zkušenost, že musíš vědět přesně, co se ti děje a proč a to vyřešit.
Když to nevíme......moji milovaní psi umřeli v zásadě vždycky proto, že jsem pohnula prudce kupředu a oni na to už byli staří. Naposledy: myslela jsem si, že kranioterapie je taková metoda působící velmi zlehka - všichni mi to říkali. Protože jsem trpěla vnitřním napětím, se kterým už se nějak nedalo nic dělat, našla jsem si kranioterapeutku. S tím, že oni umějí právě odstranit napětí i odtud, odkud to jinému nejde. No a ona je teda skvostná, neuvěřitelně účinná....ale právě to moje čubina už neustála.....tohle je něco s čím taky strašně bojuju. Nelíbí se mi to a trpím tím. A společný jmenovatel vždycky byl, že jsem "nevěděla, co činím" - neodhadla jsem proces a jeho důsledky. Jenže odhadnout všechno není v lidských silách a smířit se s tímhle je jedna z nejtěžších věcí, které znám. Jinak to ale asi nejde.
Zas aby to nebylo tak smutný - párkrát se mi opravdu povedlo přijít přesně na to, co se děje a zastavit to - čímž jsem to právě zastavila i u psa. Proto to říkám, že když se ti to povede, tak se to dá napravit.
Ale odebrat jí to jen tak s tím, že si to necháš - to se ti bohužel nejspíš nepovede.
30.09.2020 - 18:13 | Filtr
(Ryby) Maek » Lupi
Je mi o to hůř, když vím, že trpí “kvůli” mě.
Párkrát jsem byl na různých terapiích a taky na Kraniosakrální a když je terapie opravdu povedená, tak ona přijde za mnou a lehne si mi na nohy a to je co říct, protože ona není nijak moc kontaktní typ.
No nic, budu se více snažit.
Děkuji za Tvá slova.
30.09.2020 - 19:55 | Filtr
(Ryby) thééé » Maek
Krásná, držím palce, ať to spolu zvládnete :79:
Víš co, moje fenka třeba po mě nemoci nepřebírala. Starala jsem se o ni já, byl to můj pes a ona spíše přebírala po manželovi (divokost, rozlítanost, nervozitu).
Takže tím Tě chci utěšit, že nemusí a že to možná jde i jinak.
Určitě mám zkušenost, že nebylo dobře, když jsem ji moc litovala. (stejně jsem úzkostlivá a prožívala jsem moc všechno)
A poslední věc, kterou Ti chci říct a nevím jak to dát do slov. Myslím, že psi nás doprovází v určité fázi života, z toho a tamtoho důvodu (jen my víme proč).
A určitě tu souvislost jde nějak pochopit a tím pochopit i potíže fenky. A tím pádem i zmírnit potíže.
Určitě není náhoda, že jsi si pejska pořídil právě v tom určitém období, a právě tuhle rasu a právě fenku ...atd. (jestli rozumíš).
tak se držte :15:
01.10.2020 - 09:06 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Maek
Netrpí kvůli tobě, trpí s tebou. :76: Taky mi trvalo, než jsem si to vtloukla do hlavy, ale je to tak. Jsou s námi do hloubky a platí tím za rychlý rozvoj duše.....vůbec si myslím, že všechna zvířata, která byla ochotna nechat se od lidí ochočit, nějak vypátrala, že s lidmi se jejich duše rozvíjí o mnoho rychleji. A to přesto, jak bestiálně s nimi někdy zacházíme....a to přesto, že s nimi zacházíme mizerně i tehdy, když je milujeme.
Mmch, duchovní praktiky oni úplně milujou - a když se mým psům nějak povedlo se zúčastnit, někdy i zasahovali - a to velmi znale a účinně.
Milujou i řeči o takových věcech!
Jedna konstelátorka má dva jezevčíky, kteří se vždycky strašně dožadovali, že budou u toho, tak jim ale přísně nařídila, že se nesmějí vměšovat - a byla strašná sranda pozorovat ty pejsky, jak to s nima hraje, jak oni by kurňa věděli, co teď :4:
01.10.2020 - 09:08 | Filtr
(Ryby) thééé » Lupi
:68:
01.10.2020 - 09:09 | Filtr
(Blíženci) Lupi » thééé
Fakt ti nepřebrala žádnou bolístku?? To totiž slyším prvně!
01.10.2020 - 09:13 | Filtr
(Ryby) thééé » Lupi
byla vnímavá k mojim úzkostem, ale nepřebírala moji hromadu fyzických potíží, ona tu byla aby mi dodala fyzickou sílu, kterou nemám..
ale měla po manželovi potíže se žaludkem - jak píšu..ale byl to můj pes
01.10.2020 - 09:53 | Filtr
(Blíženci) Lupi » thééé
Vida, to je zajímavý - pro mě novinka. Mně dodávaly moje čuby asi spíš sílu psychickou.
01.10.2020 - 13:02 | Filtr
(Ryby) thééé » Lupi
teď mi to ale nasadilo brouka do hlavy - vždy si šla lehnout za mnou, poslouchala mě, stále byla u mě, ale přebírala od manžela :63: proč to??
někdo říká, že fenky tíhnou k mužům jako páníčkům..
01.10.2020 - 16:59 | Filtr
(Ryby) thééé » Korzárka
No čoveče asi to tak bude :25:
Což mi ale zamotalo hlavu. Zajímavé je, že on ji neměl rád, ona jeho ano. :8:
Budu si to ještě muset prerovnat, jakou měla u nás úlohu.
02.10.2020 - 10:24 | Filtr
(Beran) Háňa*
Uzdravit páníčka :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »