Merkur a tranzity na něj.


25.08.2020 - 15:09
(Rak) Tralalala100
Merkur a tranzity na něj.
Tak jsem koukala na tranzity, kterými si procházím a co na mě čeká. To, že mě Saturn tento rok nešetří, to už jsem tak nějak pocítila na vlastní kůži. A trochu se strachuji o svůj Merkur :39:, který je napadán nyní Saturnem, Martem a dává mi to celkem čočky. Nějak se topím více ve smutku, než by bylo i silnému Raku vlastní. Aspekt už ubývá na síle (ten saturnovský) ale přijde opět na scénu v plné síle na podzim. No a Mars taky. Někdy v lednu by to mělo končit. Tak se koukám dál a dál a od února mě tam bude zase s opozicí trápit Pluto. Tak já nevím, vidím to teď dost bledě, a jelikož jako dost Pannou ovlivněna, ty tranzity na Merkur dost cítím. A být v takovém rozpoložení ještě několik měsíců mě dosti děsí :8:. Nějaké rady, jak přežít tyto tranzity? Četla jsem zajímavý názor, že to tady máme vše ve vlastních rukách a tím pádem i tranzity můžeme svou vůli ovlivnit. Že naše svobodná vůle je silnější, než tady ta síla planet. Ale vlastně ani nevím, jak tuhle myšlenku uplatnit v praxi. :42:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
25.08.2020 - 17:14 | Filtr
(Býk) Artislove
No ja si myslím, že isté veci sa ovplyvniť nedajú.
Ja som mala teraz návrat uzlov a poviem ti dopadlo to hoodne blbo :46:

Či som chcela alebo nie priśla som o všetko :61:
Drastické a neúprosné zmeny asi v každej oblasti môjho života
:41:
Vždy to zariadila nejaká blbá "zhoda okolností", zle pochopená situácia,
ktorá bola úplne inak pochopená ako bola realita a tak podobne..
Nech som robila čo som robila, všetko šlo do "kytek" :17: :117:

Skrátka blbé planéty v blbý čas na blbom mieste :4:

Mne sa v praxi osvedčil jediný spôsob..
Hlavou múr nerozbiješ a proste som sa na to všetko :93: :21:
Jj podepokovala som a taaak ale proste som rezignovala a prijala som to... Povedala som si "keď nejde o źivot, nejde o nič"...

A vieš čo? Je mi lepšie a beriem to ako úplne nový začiatok :78:
25.08.2020 - 17:24 | Filtr
(Rak) Tralalala100 » Artislove
Hmm, to je zajímavé, naschvál jsem se mrkla, kdy jsem měla návrat uzlů já, a musím říct, že si nepamatuji nějakou mimořádnou, zvláštní situaci, která by mě zasáhla.

Třeba co se týče tranzitů, trošku se bojím, že čím více se o ně budu zajímat, tím více si je mohu natáhnout do života. Že podvědomě to vše budu na to házet a budu předpokládat špatné období, a tím ho si ho i udělám.

Musím říct, že když jsem byla v zahraničí, onen tranzit jsem téměř nepocítila, ten můj merkurosaturnský.
25.08.2020 - 17:38 | Filtr
(Býk) Artislove » Tralalala100
Tvoj horoskop som nevidela ale ak si typ ktorý má mať viac úspechu v zahraničí napríklad, tak je dosť možné, že je to pre teba správnejšie miesto a moźno preto tam tie tranzity boli miernejšie..

Ja osobne napr. mám tranzitný saturn v 2 dome a mám pocit, že to je katastrofa, inak obecne ho mám v 11 dome čo tiež nie je výhra a ešte keď tam príde super tranzit :25:

No na tých tranzitoch niečo naozaj je.. Ale ja by som sa toho až tak nebála.. Urćite že tých tranzitov na seba pôsobí viac..

Ja teraz už nejaký piatok študujem védickú astrológiu a musím povedať, že žasnem aká je presná a preto mám aj ja rešpekt, ale niekedy je asi lepšie si od toho oddýchnuť aby sa človek moc nestrašil..
26.08.2020 - 07:39 | Filtr
(Panna) mg » Artislove
Zmeny a rýchle robí teraz u ľudí, ktorí majú aj viac planét v znamení Býka - Urán, napr. aj v tvojom prípade bol Urán konjukcia Luna, ale naopak ten zhluk Jupiter-Pluto-Saturn by mohli skôr pomáhať, keďže máš viac planét na konci znamenia Býka, ale je dosť možné, že keď potom pôjde Urán aj cez ne,
ešte budú rýchle zmeny v najbližších rokoch.
26.08.2020 - 10:49 | Filtr
(Býk) Artislove » mg
jj ja mám toho v býkovi veľa :4:
Tak dúfam, že už nejaké zmeny budú aj pozitívne :23:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »