Sen o soudu


10.07.2020 - 08:04
(Panna) navrji155
Sen o soudu
Dobrý den, dnes se mi zdál takový zvláštní sen. Ze začátku mě velkou část snu někdo pronásledovali a honili 4 lidé (o 2 z nich, vím o koho šlo). Honili mě asi ve dvou obchodech, já jim stále utíkal a shazoval jsem regály, házel košíky po nich a různé věci, abych je zastavil nebo zdržel. Přišlo to docela dlouhé, až mě teda nakonec chytli. Poté mě odvedli k soudu, kde jsem byl souzen, ale myslím, že to bylo za nějakou zcela směšnou věc.
Myslím si, že teď taky přijde jedna důležitá část a to ta, že mezi přihlížejícími u soudu byla i holka, kterou jsem poznal teprve před týdnem při setkání/party u kamaráda a v reálu si máme strašně moc co říct a psát a proto si už třeba také voláme přes messenger a taak a mezi námi je oboustranné nadšení (jen tedy není úplně místní, jsme asi 60 km od sebe, což ji právě dost mrzí, ale vidím u ní i tak velký zájem o mě).
Soud nakonec dopadl dobře pro mne, byl jsem zproštěn viny, i když nevím o co se jednalo a poté jsme spolu šťastni a veselí odešli. Tím to asi skončilo. Nevíte někdo, co by to mohlo znamenat prosím? Děkuji za odpovědi.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
10.07.2020 - 09:21 | Filtr
(Střelec) verka96
Co bych k tomu mohla říct je, jaké jsou pocity ve snu, co zrovna v reálu řešíš. Přijde mi to tak, že konec dobrý, všechno dobre... A ta vzdálenost 60km, to je pro mě za rohem... :5: To je dnes maličkost, i když to může připadat jako problém.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »