Autonehoda


02.07.2020 - 22:39
(Beran) andri2
Autonehoda
Vyznáte se někdo ve snech? V noci se mi zdál fakt divny sen,že jsem viděla autonehodu 3 aut(jedno z těch aut byli policajti), kteří potom vytáhli z těch aut 2 lidi,že byli hledání a dali je bokem. Vedle nich leželo plno kufru,které ukradli. Já se na ně dívala z nějakého okna, kde me sledovala velká pojízdná kamera a já jsem byla v šoku,že jsem viděla autonehodu. Předem děkuji:-)

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
03.07.2020 - 10:28 | Filtr
(Ryby) MG34
Nic moc kladného a tenhle sen bych rozhodně nepodceňoval. Předně je jasné, ža tam není nikdo "cizí" - všechno je to z tebe - lidi jsou tvoje vlastnosti, věci jsou tvoje, nehoda je tvoje, atd. I když jsi ve snu jako pozorovatel.

Ta autonehoda je symbolem nějakého zásadního životního průšvihu (ať už morálně, z hlediska nějaké "životní cesty", apod. - prostě něco takového neuchopitelného, ale přitom podvědomě velmi důležitého, možná úplně nejdůležitějšího). Je to zostřené i tím, že havarovala (selhala) i policie (která má ve snech striktně kladnou roli a zrovna tyhle věci má "hlídat"), takže je možné, že ti třeba správně nezafungovalo svědomí tam kde mělo (nebo něco takového).

Nakradené kufry - další zdůraznění stejného tématu - je to nějaká tvoje pudová stránka, která tě zavedla až do tohoto bodu. A na závěr ta kamera - řekl bych, že je to jakoby "vztyčený prst boží" nebo spíše "božské oko", které tě sleduje a vidí (myšleno symbolicky, ale přesto jakoby reálně) - jak říkám, rozhodně bych ten sen nebral na lehkou váhu - ale asi trochu jinak než to na první pohled vypadá.
03.07.2020 - 10:29 | Filtr
(Ryby) MG34 » MG34
Jo a ještě ta trojka - třikrát a dost - asi to není poprvé, co se to stalo - tipuju.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »