Zmensenina Zeme


17.06.2020 - 00:13
(Štír) Alazir
Zmensenina Zeme
:27:Dobry den, prosim o vysvetleni meho snu.
Zdalo se mi jak jdu po brehu u more kousek vedle hladiny a nejakym podlouhlym predmetem delam pravou rukou caru v pisku podel celeho pobrezi :12:Pak se prede mnou objevila zmensenina Zeme na nejakem podstavci. Vypadala jakoby ji nekdo vyrobil z mokreho sediveho pisku, krasna, pravidelne kulata. Nekdo mi rekl, ze mam dal delat caru, ale tentokrat po cele rovnobezce ve smeru rotace Zeme. Zmensenina Zeme se ale nepohybovala. Hlas mi řekl mi at si sahnu na tu stranu, kde sviti v te dobe Slunce. Polozila jsme na ni dlan a byla prijemne tepla. Pak jsem si sahla na druhou stranu a byla chladnejsi. Zmensenina Zeme zmizela a ja se dal prochazela podel pobrezi a delala predmetem caru.
:27:V jednu chvili jsem se chtela podivat do more na rybicky, ale misto abych se podivala kolmo do more, more jakoby se zvedlo a ja to videla z boku. Jako kdyz se divate na stenu akvarka. Pote jsem se vznesla vysoko do vzuchu a skocila jsem sipku do more. Snazila jsem se vyplavat, ale slo to tezko. Uz mi dochazel dech a ja si pomyslela, ze je to stejne jedno a nadechla jsem se a zaroven i probudila :32: Diky ze zkusite neco vymyslet :37:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
17.06.2020 - 08:33 | Filtr
(Blíženci) cimi
Krásný sen bez ohledu na výklad x)

Možná je to jen odraz tvé lásky k přírodě, zemi, živlům...
Přeneseně možná uvědomování si jednotlivých částí existence, jejich hranic a jejich kvalit...
To probuzení — tedy to co tomu předcházelo mi připomíná ponor do vod vědomí a bez-vědomí...
Nějakým způsobem tam i vnímám esenci prenatálu...buď tvého, nebo obecně...
17.06.2020 - 23:32 | Filtr
(Štír) Alazir » cimi
Dekuji, miluju Zemi :12:
22.06.2020 - 14:03 | Filtr
(Štír) Alazir
:24:Hmmmm, nikdo jiny nevi ? Nechce ? :79:Skoda, takovy krasny sen a ja jsem tam zvedava, zda mi rika i nejake pekne poselstvi. Urcite je vas tu sikovnych vic. Poteste me, pleas :62: :17: :74: :68: :79:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »