Skrytá frekvence 432 Hz v pozadí hudby


16.06.2020 - 11:29
(Střelec) endymion
Skrytá frekvence 432 Hz v pozadí hudby
Tak jako ve všech částech tohoto světa, je nám mnoho věcí skryto se záměrem udržovat nás v nevědomosti a spánku. U muziky tomu není jinak. Vzhledem k tomu, že málo z nás má potřebu zkoumat hudbu dopodrobna, což je většina posluchačů, tak vlastně ani nevíme "co" nás v muzice v pozadí ovlivňuje na našich emocích a našich výsledných frekvencích. Všechny emoční a psychické stavy, jako jsou agrese, náladovost, deprese atd., mají své vibrační frekvence. Jednoduše řečeno, je- li muzika nastavena na určité frekvence, může spustit stav agrese a prakticky jakoukoliv emoci a následný psychický stav. Například žánr metal, death-metal jsou konstruovány na spouštění agrese. Vyzkoušejte si někdy pustit tento žánr a pozorujte pocity v břiše.
Veškerá muzika má své určité ladění. Ladění muziky, aby mohlo být pro nástroje stejné (aby mohli spolu hrát v harmonii), musí vycházet z jednoho společného bodu. V praxi to funguje tak, že se určí jeden výchozí tón a jemu se dá určitá frekvence. Představit si to můžeme, jako vlnová délka, či frekvenční svět, ve které daná skladba bude zahraná. V dnešní době je za výchozí bod považován tón A, který je laděný na frekvenci 440Hz!!! Tento výchozí bod ladění schválila "Mezinárodní organizace pro standardizaci (ISO) v roce 1955, po předchozím doporučení (1939) nacistické strany mluvčím Josephem Goebblesem. Proč, to se můžeme jen dohadovat s různými teoriemi, ale výsledek je dnes velmi známý. Takto laděná hudba působí disharmonicky a to na celou lidskou společnost!!! Od této doby je většina muziky, hlavně té moderní, kterou slyšíte v rádiích, televizích a všech médiích, laděna na 440 Hz.
Zvláštní zajímavostí je, že strunné nástroje mají sice možnost se přeladit na 432 Hz, ale je tu problém... Například hoboje, klarinety, zobcové flétny, píšťaly a všechny podobné nástroje, které se již neladí a jsou naladěné z výroby, mají výchozí ladění... HÁDEJTE JAKÉ?? 440 Hz!!! Čili ze zkušeností z
velkých orchestrů víme, že chtějí-li si housle a další nástroje s těmito nástroji zahrát, aby TO znělo, tak si musí housle a podobné strunné nástroje naladit na 440 Hz... Zdá se, že moc možností, jak se dostat z kazajky 440 Hz, hudebníkům dáno nebylo...
Poznámka: všimněte si, že když velký orchestr začíná ladit, tak kdo udává základní tón, podle kterého se všichni naladí???
Co bylo důvodem přeladění na 440 Hz, proč a odkud bylo přeladěno???
Ve správné harmonii s Vesmírem je Fibonacciho hudební škála, u níž je základní kmitočet 432 Hz oproti kmitočtu 440 Hz. Audio skladby se základem 432 Hz se zdají, že vyplňují prostor přímo ve Vás, zatím co skladba znící v dnešním tonu 440 Hz většinou vynechává spojení s vědomím. Budeme-li zkoumat dvacet roků kolektivní vědomí, ovládané a používané 440 Hz a to nejen u hudby, zjišťujeme nárůst negativního sociálního chování.
Tato informace byla velmi dobře známá již více než sto let Rudolfu Steinerovi, který varoval lidstvo při používání negativních tonů, které mohou přinést chamtivost a jiné negativní projevy, jak jsme toho dnes svědky.

Bohužel, většina západní hudby je stále naladěna na nepřirozený základ 440 Hz, je to zanedbatelný rozdíl oproti 432 Hz, jen 8 cyklů (kmitů), ale velmi znatelný rozdíl pro vnímání lidského vědomí a jeho reakcí. Kmitočet 432 Hz vibruje na principech přirozených harmonických vln posvátné geometrie a spojuje vlastnosti světla, času, prostoru, hmoty, gravitace a magnetismu se vším živým, rovněž působí na DNA a vědomí. Podívejte se na výsledek pokusu, kde geometrie hmoty ukazuje rozdíl mezi těmito dvěma frekvencemi.
Tento pokus byl prováděn tak, že do vody byly pouštěny dané frekvence a voda zobrazila jejich geometrické vyjádření. Tyto pokusy prováděl již známý Masaru Emoto, který dokázal, že voda reaguje na různé frekvence, nálady lidí a je schopna tyto informace přenášet (čili i zobrazovat).
432 Hz - geometrie je konkrétní, jasná, v harmonii a částice vody se mezi sebou netlučou, v harmonii jsou i naše emoce.
440 Hz - částice vody jsou naskládané na sebe bez jakéhokoliv náznaku nějaké jasné struktury. Dalo by se to nazvat CHAOS? V tomto stavu jsou i naše emoce při poslechu dnešní hudby...
Podle hudebníka a výzkumníka Briana T. Collinse, který komponuje hudbu na frekvenci 432 Hz, je tzv. standardní výška

(A=440 Hz) ve své podstatě disharmonická. Jeho kampaň na podporu hudby laděné na frekvenci 432 Hz jako náhrady za 440 Hz mu získala celosvětové uznání v komunitě podporující tuto frekvenci.
Jak již bylo řečeno výše, dnes je většina hudby západního světa naladěna na A 440Hz, protože Mezinárodní organizace pro standardizaci (ISO) ji schválila v roce 1955, po předchozím doporučení roku 1939 mluvčím nacistické strany Josephem Goebbelsem. Původ standardizace této frekvence vzbuzuje přirozeně další vlnu odporu. Ve Francii v roce 1955 protestovalo proti standardizaci frekvence A 440Hz více než 20 000 hudebníků.
Jiná studie říká, že 440Hz stimuluje levou hemisféru, kde je uloženo naše EGO, smysl pro detail, matematiku, logiku a materialismus ve smyslu ,,co vidím a slyším, to musí být pravda“. 432Hz je údajně blíže přirozenému zvuku (zpěv ptáků, lidský zpěv) a je příjemnější na poslech a stimuluje pravou hemisféru (cit, empatie, intuice).
Ve filmovém průmyslu dokonce k vytvoření agresivní atmosféry používají někdy i frekvence 442HZ, které jsou už opravdu VELMI disharmonické!!!
Snad Vám již dnes bude jasné, že je opravdu důležité, jakou hudbu posloucháte...
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
16.06.2020 - 13:01 | Filtr
(Ryby) MG34
To jsou zase "perly"..

"metal, death-metal jsou konstruovány na spouštění agrese"
"strunné nástroje mají sice možnost se přeladit na 432 Hz"
"na principech přirozených harmonických vln posvátné geometri"
"Jiná studie říká"
"frekvence 442HZ, které jsou už opravdu VELMI disharmonické"
a další

když ti vadí frekvence základního ladění (a mimochodem stejným způsobem se sladí i zpěv), tak si hudbu přehrávej rychleji nebo pomaleji - přehrávače to většinou umožňují - tím se veškeré základní ladění úplně všeho posune na libovolnou frekvenci, kterou si vybereš

442 vers. 440 je naprosto zanedbatelná chyba při ladění, která se v klubu úplně ztratí - zvlášť když se ladí per huba/ucho (jen strunné nástroje vzájemně bez absolutního ladění) a třeba kytara nemá zámek a od prvního říznutí se pomaličku dál rozlaďuje (a přitom hraje přes kytarový efekt, který to stejně posune úplně jinam)

agresi ti může spustit úplně v klidu třeba i Bach nebo Roland Santé (u toho druhého ale asi bude příčina ještě trochu jinde, to je věc druhá :4:)
ale například z této METALOVÉ ukázky si agresi nedokážu představit ani náhodou (snad jedině ze vzteku, že to s tou agresí byla lež)
https://www.youtube.com/watch/…

mimochodem někde jsem slyšel, že když se hudba metalové skupiny Ghost pouští pozpátku, tak chválí ježíše krista :3:
https://www.youtube.com/watch/…
YouTube
16.06.2020 - 13:03 | Filtr
(Štír) Nabi*
Díky za příspěvek... našla jsem si porovnání a já ten rozdíl rozhodně CÍTÍM.
To je fakt zajímavé, vůbec jsem si nemyslela, že bych to takhle dokázala hned vnímat. Každopádně to vysvětluje, proč mě iritují některé skladby, i když se mi hudebně líbí... Nedávno jsem si toho začala všímat, nezávisle na informaci, kterou jsi sem teď dal.
Přikládám video... Od 4:20. https://www.youtube.com/watch/…
YouTube
16.06.2020 - 13:13 | Filtr
(Ryby) MG34
Jo a ještě třeba k těm houslím - jsou bezpražcové a lidský prst je dost široký a jeho stisk může být různě intenzivní - tam je 440 vers. 442 naprosto normální tolerance při stisku struny, řekl bych že i víc, dá se to vytáhnout klidně i o tón a víc, když na to přijde

o páce u elektrické kytary nemluvě
16.06.2020 - 18:27 | Filtr
(Rak) aktigram
Ja som hudbu ale aj rádio musela prestať počúvať lebo som cítila nepokoj až agresivitu a bolela ma hlava. Mohla som počúvať televíziu. Takže neviem či to s týmto súvisí, mňa bolelo pozadie v každej pesničke a nemusela to byť tvrdá hudba.
Niekedy som mohla počúvať aj jezz ale teraz nezvládam, rozbolí ma tak nesmierne hlava že to nedám.
Teraz počúvam ruskú hudbu, konečne ma pri určitých interpretoch hlava nebolí, no ako sú ladené nástroje veru netuším, ale nie je tam ten podmazový zabijak.
26.11.2020 - 03:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Viktor Hes, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím, na poznání léčivých frekvencí hudby doporučuji seznámit se základy muzikoterapie a s alikvótními tóny. Jako muzikant amatér jsem se to snažil v praxi vesměs uplatnit.
26.11.2020 - 18:50 | Filtr
(Lev) Tuvalu
hodně zajímavé téma, díky


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »