Je možný vztah?


03.06.2020 - 21:24
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mezi nebem a zemí, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Je možný vztah?
Dobrý den všem, chci vás poprosit co rozumíte atrologii, jestli se mi podívate na tento partnerský horoskop. Zajímalo by mě jestli bude mít tento vztah nějakou budoucnost a jestli tam jsou nějaké zvláštnosti vymykající se normálnosti. Něco jako silná mentálni vazba atd. Moc děkuji za vaše komentáře :15:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
03.06.2020 - 22:35 | Filtr
(Střelec) verka96
Sice se tranzity učím, ale přijde mi tam docela dost napětí, více opozic (neustávající koflikty - nejvíc ve spojení s Marsem), málo harmonie. TAková Itálie...
05.06.2020 - 08:18 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Jestli vztah bude mít budoucnost ti řekne jen jasnovidec :1: Ty vazby Marsů a Saturnů (hlavně ten kvadrát ze Štíra do Lva) nemusí být úplně příjemné, ale co se té mentální vazby a celkově komunikace týče, to může být opravdu důležitý styčný bod. Taky Slunce ve Střelci a ascendenty ve Vahách můžou přinášet hodně společného. Ta Luna ve 4. a Jupiter na DSC jsou asi hodně příjemné. :17:
06.06.2020 - 09:59 | Filtr
(Panna) mg
Okrem tých napäťových aspektov je tam dosť veľa dobrých - napr. Venuša jeho blízko jej Marsu (príťažlivosť), Venuša jej blízko Slnka a Merkura partnera, jej Merkur konjukcia jeho Severný uzol (jej myslenie a komunikácia by mohla byť pre neho to, čo vedie správnym smerom), jej Saturn blízko jeho Slnka (ona by bola ako učiteľ).
06.06.2020 - 11:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mezi nebem a zemí, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"Ta Luna ve 4. a Jupiter na DSC jsou asi hodně příjemné". Můžu poprosit o detailnější vysvětlení?
07.06.2020 - 08:58 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Mezi nebem a zemí
No když máš něčí Lunu ve 4. domě, obvykle se s tím člověkem cítíš jako "doma", že ho dlouho znáš, může ti i přímo vytvořit příjemný domov. Jupiter v 7. je velmi vhodný pro jaký typ partnerství, dotyčná osoba ti obvykle přeje, rozšiřuje obzory atd. Prostě jsou to aspekty, díky kterým se člověk s tím druhým cítí dobře. :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »