Černý duch


06.03.2020 - 13:17
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ajomed, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Černý duch
Ahoj, minulý týden a včera večer jsem měla sen, kde hrál v hlavní roli černý duch. V prvním snu jsem viděla sebe sama v černých kalhotech a zeleném svetru, jak jdu k otevřeným dveřím vedoucí ven z budovy kde pracuji, za kterými stál černý duch. Dveře už byly otevřené, nejsem si vědoma toho že by mi je otevřel on. Pocity ve snu nebyli žádné, jen jsem na sebe koukala jak si to štráduju.
Na dnešek se mi zdálo to samé, akorát jsem už to nepozorovala, přímo jsem se toho zúčastnila. Nešla jsem ke dveřím ale k duchovi abych se na něj podívala. Místo tváře měl hnědý matný flek. Ihned co se naše obličeje střetli jsem se probudila. Opět žádné pocity, žádný úlek, nic.
Snažila jsem se hledat význam. Jsem u tohoto snu dost na vážkách. Prosím, jestli je tu někdo, kdo opravdu rozumí významům a byl by ochoten mi pomoci pochopit, budu vděčná.
Přeju krásný den každému človíčkovi.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
12.03.2020 - 20:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jediné, co mě k tomu napadá, je Ženy, které běhaly s vlky (kniha). V jedné z kapitol tam pěkně analyzuje ženské sny a co mohou určité postavy ve snech znamenat, bohužel si nevzpomenu, jaká to byla kapitola. Ale myslím, že tam bys odpověď najít mohla.
25.03.2020 - 19:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Prairie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ajomed, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji ti za snahu:)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »