Pomeranc1
Ahoj, mam maly obchod s potravinami na vesnici a mimo jine prodavam i maso. Ze vsech potravin,ktere nabizim je prave maso maso nejvetsi vopruz. Hygiena,skladovani, likvidace prebytku. Lide na vesnici jsou jako hyeny a paka. Nejradsi by prisli do obchodu a prehrabovali se v tom mase aby si urvali nejpepsi kus. Takovy ideal, kterymluvi za vse je otazka jesrli mam nejaky libovy bucek. Nekdy to vypada jakoze bez masa se ani nenazerou. Pro me jako obchodnika je nabidka volneho masa nesmirna zatez a proto nabidku masa stale vic omezuji. Idealni je maso vakuovane ci mrazene, protoze s tim nemam praci. Narovinu se mi hnusi se v tom mase hrabat. A narovinu se mi zveda zaludek kdyz si ctu fakturu za maso, potoze je to umrtni list. Kvuli zbytkum chovam psy a co nesezerou regulerne pohrbivam. Kulturu masa nechapu, sam se stravuji vegetariansky a take si snazim hodne veci sam vypestovat. Udelal jsem zkusenost, ze je radikalni rozdil mezi telesnou kondici vegetariana a masozrouta. Urcitou dobu jsem jedl zbyty uzenin a masa a brzy jsem zacal pocitovat zmeny traveni a dokonce nastaly problemy s vyprazdnovanim a tlustym strevem. Navrat k potravě s vysokym obsahem vlakniny mne ale rychle techto potizi zbavil. Maso odmitam konzumovat i ryze z nanozenskych důvodu, coz je asi moje nejslinejsi motivace.