Pluto konjunkce IC (vstup do IV. domu)


03.11.2019 - 10:21
(Panna) Michaela168
Pluto konjunkce IC (vstup do IV. domu)
Zdravím. Blíží se mi vstup Pluta do IV. domu. Co lze od tohoto tranzitu očekávat - stěhování, ztrátu bízkých,...? Pluto vládne mému II. domu a spoluvládne I. domu, v nativu stojí ve XII. domě ve Vahách a je v konjunkci s ASC. Moc děkuji za všechny reakce.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
03.11.2019 - 16:21 | Filtr
(Střelec) tiferett
To je ešte dosť ďaleko, skôr by som sa zamerala na Saturn v kvadrature na natálne PLuto...
Budú sa riešiť rôzne karmické problémy vo vzťahoch k súrodencom, susedom, známym, je možné, že bude nutné zmeniť formu a spôsob komunikácie, viac dozrieť a zoserioznieť v tejto oblasti, prekonať strach, bloky a pocity viny v komunikácii, odložiť detinské postoje v komunikácii ale aj vo vzťahoch .
Pozor si treba dať na cestách, jazdiť rozvážne, opatrne, ak sa dá tak nejazdiť..
Vzťahy, ktoré sú mrtve a prázdne ukončiť, ponechať a formovať len vzťahy, ktoré sú založené na báze dospelosti, múdrosti, rozvahy..
Je toho ešte veľa, čo tento aspekt obsahuje. Tie temnejšie stránky radšej ynechávam.
Dajú sa nájsť podrobnejšie výklady v knihách..
03.11.2019 - 16:47 | Filtr
(Panna) Michaela168 » tiferett
Děkuji. Saturn v kvadrátu na Pluto už naštěstí odeznívá. Opravdu přinesl to, co popisuješ. V srpnu jsem neudělala jízdy v autoškole, na jaře jsem při nácviku srazila plot a lehce poničila auto. Ukončila jsem všechny nefunkční vztahy, zavřela i zadní vrátka. Mám pocit, že mnohem, mnohem víc mě sejmula opozice Urana ze VII. domu na Mars v I. domě - každá přesná opozice mi zasadila mimořádně ošklivou vztahovou ťafku.
04.11.2019 - 07:15 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
To je těžko říct, co přesně čekat, nikdo není jasnovidec, ale počítám, že tam těch změn bude asi víc, nejdřív tam přejde ten Saturn, taky Jupiter a pak teprve Pluto. Mě čeká to samé, ale ještě později než Tebe, moje sestra má už dlouho to Pluto přímo na IC, kde má navíc ještě Slunce, nějaké nucené změny v domově proběhly, taky nemoci blízkých, bohužel. :17:
04.11.2019 - 07:16 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Michaela168
Uzavření všech nefunkčních vztahů symbolizuje podle mě spíš Pluto kvádr ascendent. :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »