Horoskop - vztahy


20.09.2019 - 11:10
(Ryby) raada
Horoskop - vztahy
Může se prosím někdo podívat na horoskop - žena 24.02.73, 2:45, zda mi někdo ještě vstoupí do života -či už vstoupil - v oblasti vztahu, příp.jaké je znamení,je to někdo z minulosti, dá se něco vyčíst???moc děkuji :74:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
20.09.2019 - 14:05 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Někdo možná koukne na tranzity, jestli nějaké vhodnější období přichází, v tom já nejsem zběhlý, abych o tom spekuloval. Já sám na tranzity nehledím, já prostě věřím, že vhodné období je vždy. To jen naše rozhodnutí jsou někdy lepší, jindy horší, i výchozí podmínky mohou být příznivější a nepříznivější, ale jestli vylezeme z ulity světu vstříc, to je naše volba. Nezáleží jen na tom, jestli máte Volvo, nebo trabanta. Volvo může jet bahnitou cestou (a zapadnout) a trabant si to prdět stodesítkou po dálnici, protože jsme se tak rozhodli. Trabant je na tom najednou mnohem lépe.
My sice můžeme říct, že dle nějakých tranzitů nastává vhodné období za 5 let, ale na Vás je, zda chcete čekat 5 let, než Vám někdo vstoupí do života, nebo se rozhodnete, že vstoupíte Vy někomu do života mnohem dříve, třeba už zítra.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »