Demonstrace na Letné


23.06.2019 - 17:55
(Beran) nutelina
Demonstrace na Letné
Příjmy přenos necenzurované.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2 3 4 5 6
Řazení:
23.06.2019 - 19:37 | Filtr
(Kozoroh) Jana O'Lala
Zajímalo by mě, jestli chodí demonstrovat i ti, kteří ho volili.. :25:
23.06.2019 - 19:43 | Filtr
(Rak) aktigram » Jana O'Lala
Poznám ľudí takých pošustov, ktorí chodia manifestovať po celej Europe, príde pre nich auto alebo ich naložia do vlaku, maju to zaplatené a to je ich celoživotná práca. Niekedy to bola mládež ale po 20 rokoch sa už nedá povedať ale mariška a manifesty ich držia pri živote.
23.06.2019 - 19:58 | Filtr
(Rak) Áta22 » aktigram
Myslíš, že člověk, který tam dnes byl a vyjádřil svůj nesouhlas s tím, jak se naše vláda chová je "pošust" ? :22: Nebo mu záleží na tom, co se tady děje...
23.06.2019 - 20:42 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Jana O'Lala
To by museli buď změnit svůj názor, anebo mít rozdvojenou mysl.
Jedna část osobnosti by chodila volit ve volbách babiše, druhá by chodila demonstrovat proti němu.
23.06.2019 - 20:44 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » aktigram
Znám takové pošusty kteří teskní po starých bolševických stranických pořádcích.
23.06.2019 - 21:01 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Sky
jáj?
Já tam vidím vzadu na záběrech úplně prázdné tribuny a vpředu pár babiek :22: :4:
https://www.youtube.com/watch/…
YouTube
23.06.2019 - 21:11 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Sky
:15: :4:
23.06.2019 - 21:57 | Filtr
(Kozoroh) marus74
Zaujímavé :-D Je nutné spamovať aj záujmové stránky politikou? :-D
24.06.2019 - 22:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Řeknu to asi tak...co asi tak čekat od demonstrace, která se děje za T-kvadratury Jupiter-Neptun-Venuše? Bude to vypadat jako strašně velký, strašně idealistický, upřímný, všichni se tam budou objímat a rozplývat se nad tím, jak to je zásadní...A přitom to je jen jedna obrovská bublina, která dřív či později splaskne. Reálný výsledek bude bohužel nulový. Jen se o tom bude mluvit a bude se to dramatizovat, troufnul bych si říci, až hysterizovat. Podotýkám, že fakt nejsem fanouškem Babiše, ale toho, co je na obloze, si fakt nejde nevšimnout... Mám navíc podezření, že Milion chvilek je ve skutečnosti Babišův výmysl, největší Babišův majstrštyk, který mu dopomůže ke 40%. Už léta totiž vychází najevo, že program Antibabiš nefunguje. Selhává na celé čáře. Naopak to Babiše o to víc posiluje. Politici, snad až na Piráty, stále nechápou, že lidi čekají na to, že někdo předvede něco lepšího, reálně, prakticky, bez keců. "Co by kdyby.." nám třicet let všichni politici cpali horem dolem a lidi už tomu nevěřej. Babiš navíc přišel jako reakce na znechucení z pravicových i levicových vlád. Pokud si pamatujete, tak v období okolo Opoziční smlouvy si politici vytvořili poměrně nerozbitný mocenský kartel, kdy bylo celkem jedno, zda je to ODS nebo ČSSD...
Teď přichází jisté vystřízlivění z Babiše a zjištění, že to není spasitel, což ale nemusí ještě znamenat nic. Je to oligarcha, který prostě minulé oligarchy vyštípal...ke cti mu budiž připsáno to, že nekrade tak moc, nemlaská při tom, dokonce, žabař, vrátil dotaci za Čapák, mimochodem Čapí hnízdo taky normálně pro lidi funguje, ty peníze se jen tak z ničeho nic neztratily, na rozdíl od všelijakých těch ROPů Severozápad, OKD a podobně... Dokonce si myslím, že Babišovi opravdu jde svým způsobem o blaho země. Myslím si, že se udrží, že to ustojí, zprostěj ho obvinění, jeho horoskop nenaznačuje, že by se musel nějak náhle klidit ze scény. Nikdo lepší, schopnější, totiž při vší úctě, zatím není. I když to je klišé, a jeho fanatičtí odpůrci to slyšet nechtějí, tak pravdou je, že fakt maká...Fakt je, že takovej tah na branku měl z premiérů naposledy snad ještě Klaus.
Mimochodem, Minářův horoskop, byť bez známého času, je taky docela dílo...
25.06.2019 - 08:59 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Iteza
Tak ty demonstrace začaly už dřív, ale Jupiter-Neptun tam asi byl už tehdy. Minář je parádní Neptunovec, takže do toho schématu podle mě pěkně zapadá. :14:
25.06.2019 - 12:06 | Filtr
(Býk) player » Jana O'Lala
Co by tam dělali? Leda že by jim někdo něco šoupl.
25.06.2019 - 12:13 | Filtr
(Býk) player » Iteza
V podstatě máš pravdu. V Česku platí toto: pokud někde nechceš někoho mít , tak ho musíš veřejně ohromně vychvalovat. Protože všichni ti , co tě neajlavjů mu na just nedaj hlas.

Demonstrace ho skutečně posílí. Má celej venkov , má důchodce. Pokud by vláda padla a šlo by se k předčasným volbám , tak jedinej , kdo bude skákat radostí je ten děsivec a tragéd Kadimůra, kterej se třese do vlády.

Momentálně jsme v patu. A zaplať bůh , establishmenty stát ku prosperitě setrvačností kormidlují. Ale strejda Andrej (pakliže ho noedsoudí do kobky) si dá ještě jedno období a pak půjde do penze nebo na hrad (nebo do Fertu) a my budem znovu volit a pak zase nadávat , koho jsme si to zvolili. Vzpomeňte si na má slovesa.
25.06.2019 - 14:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Iteza
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ..., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Naprostý souhlas se vším a přednostně s tím, že ani není nikdo lepší, kdo by ho mohl nahradit. Všecko je to stejná sebranka. Chtějí ho sesadit, ale dosadili by tam někoho, kdo by to ještě víc po...
Taky co nejvíc z toho všeho cítím je to, že víc těm lidem jde o to, že si nahrabal a že co vše vlastní, než o blaho svých dětí a státu, jak často všude tvrdí.
Nejsem pro něj, ale nikdo lepší v tuhle chvíli není a dokud se tu nezmění myšlení lidí, tak nikdo lepší ani nebude.
25.06.2019 - 14:56 | Filtr
(Blíženci) fanik » ...
Tak že ti přijde v pořádku, že předseda vlády a miliardář si přihrává evropské dotace pro sebe a ti drobnější na ně nikdy nedosáhnou?
25.06.2019 - 15:14 | Filtr
(Býk) player » fanik
Ne - tohle je pokroucený. Ohnutý.

Agrofert (neřeším , zda je to dobrá nebo špatná firma) čerpal tak jako ostatní zemědělci dotace na to , na co je Evropa dává. Dělal to vždycky i dokud Babiš v politice vůbec nebyl. Tak - jako ostatní. Pak mu řekli - že jako premiér je to střet zájmů. Takže Agrofert převedl. A ten jede pořád dál ve stejném režimu.

Pak mu řekli - ale ty tam stejnak chodíš na kafe , tak to teda ne!
Čerpání dotací do zemědělství není rozkrádání státu. Kolos Agrofert živí desetitisíce lidí. Celej problém: nejsou osobnosti do politiky. Není nikdo , kdy by řekl - koukněte , já to budu dělat takhle a takhle a bude to ještě lepší. Tak - když nic nemaj , tak zkoušej - vcelku legitimně - současnou vládu rozvrátit přes kontroverznost jejího premiéra. Na to maj právo. Kdyby bylo v opozici ANO , dělalo by to taktéž, neb suchá je kůrka opozičního politika.

Ale Fiala umí jen rušit EET , Kadimůra jen křížovou výpravu proti islámu a vystupovat z EU , Piráti prozatím ukazujou určitou alternativu , jenže nechtěj. A když vyhrajou Prahu , tak to , co tam prý předváděj , je k pláči. Takže co?

Můžem zbořit dům. Ale jaksi - nejsou cihle na nový...

A říct: každej jinej bude lepší , než je tenhle , tak to si nemyslím. Páč jsme krásní tlustí a růžovoučcí , jako prasátka a každej rok děláme další dírku na opasku.
25.06.2019 - 15:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fanik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ..., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nikdy nečteš pořádně, co píšu, ale jen si z toho taháš to své. Vnímej všechna ta slova. :) Pokud si budeš dělat jen výtah z mého psaní, tak mi nikdy nebudeš rozumět.

Ps: myslíš ti lidi, co když budou mít šanci, tak ty dotace taky zneužijí? Nevím jak ty, ale na dotace a jejich zneužití kýmkoliv v ČR mám dost objektivní pohled. Ze zkušenosti vím, že nejvíc křičí ti, co by to vše, jakmile by byla možnost, udělali taky. V tomhle nemám potřebu moralizovat. Málokdo má čistý stůl, pokud jde o peníze, jejich využití a zneužití. I ten bezdomovec, který nemá nej povahu, Ti při příslibu miliónů, klidně udělá podvod. Málokdo je takový charakter, aby to neudělal. Je to jednoduchá rovnice, kdo miluje peníze a luxus doby, tak bude hrabat, jakmile bude mít možnost a je šumák, na jakém postu ve společnosti je.
25.06.2019 - 15:40 | Filtr
(Blíženci) fanik » player
ODS podporovala drobné podniky vždy,předpokládám že by to zrušením EET neskončilo a Piráti by se s nima mohli srovnat a ukázat potencial,který myslím mají..
Nejde o to,že se nemáme dobře,ale tohle přece nejde tolerovat,Babiš ať si podniká, řídit stát jako firmu už se ví,že nejde a stejně ho ta politika nebaví.Dělá nám ještě ve spolupráci s prezidementem akorát ostudu.
25.06.2019 - 15:42 | Filtr
(Blíženci) fanik » ...
No já reagoval hlavně na tu část,kterou jsi pak upravila,to je pak těžký..
25.06.2019 - 15:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fanik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ..., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to pozor, nic jsem z toho neupravila. Tak opravdu nevím, na co jsi reagoval. Ale tohle ti nedokážu. :4: njn i taková taktika existuje. :34:
25.06.2019 - 15:50 | Filtr
(Blíženci) fanik » ...
Co kecáš? Třeba ted zas jsi tam doplnila ten druhý odstavec ps..
Ale o to vůbec nejde, jen jsem ti položil jednoduchou otázku a ano kradou skoro všichni,ale to není argument. To přece není důvod nechat to být a dávat to těm,kteří mají až dost..
25.06.2019 - 15:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » fanik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ..., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano to ps: jsem doplnila, právě proto ps, ale tamto jsem ani slovem nezměnila a hádat se s tebou nebudu, protože nechci. Křivdíš mi.
25.06.2019 - 15:56 | Filtr
(Býk) player » fanik
Za vlády ODS protékalo státu na předražených státních zakázkách 300 miliard ročně. Sám jsem v jedné takové byl zaměstnán. Podle Transparency internationál , dne zhruba 100 miliard a číslo jde dolů.

Když nastoupila krize , zaznělo v parlamentu: krást se bude dál , ale bude se šetřit. Proškrtáme se do růstu.

Pokud by se někdy Piráti objali s ODS , za půl roku tam vznikne taková válka , že ZEman-Klaus z doby nedávné proti nim budou dvě hrdličky. Leč nepředbíhejme.

Babiše sundá třeba policie a ANO se bez něj obejde. Jde ovšem o to , zda tam potom nenastane další vnitřní válka o pozice. Víme , jak dopadají strany , když jim zmizí leader. Je to v patu. Ale plujem.
25.06.2019 - 15:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ...
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V podstatě mám stejný názor.Kdyby ty ovce aspoň věděly, koho místo něj.Tuhle mi známá poslala, že jde demonstrovat a když jsem se jí zeptala, koho tam chtějí dosadit,tak už neodepsala :4:. Nikdy jsem ho nevolila a nebudu, ale jako tam půjde Bartoš , Fiala nebo Kalousek :63:?...Nahrávají tomu, že se Babiš dostane ještě na křeslo prezidenta :4:.
Jsem kdysi doma plácla, že ho odejmou z funkce ministra a bude premiér a on se tam fakt dostal...a to se o politiku už moc nezajímám, ale bohužel to souvisí se vším.
Já si taky myslím, že bude dobré to kolektivní myšlení trochu navýšit, jinak zmanipulované davy budou hulákat pak u každého, kdo tam bude.
25.06.2019 - 16:01 | Filtr
(Býk) player » MIKULAS
Hezké. Ale řekl bych to obecně o všech politicích , ne?
25.06.2019 - 16:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » :):):)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ..., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlas. No ty jsi učiněná věštkyně. :4: Napsalas to dobře, hudry hudry, ale málokdo ví, čeho by chtěl v konečném důsledku tou demonstrací docílit. Vidí jen jednu stranu mince, ale tu minci nějak pořád nechtějí otočit.
Taky nejsem politický typ a nebývala jsem, ale když se děje, co se děje, poslední rok, dva, tak to nejde přehlížet. Sleduju dost, co se děje, ale jelikož nevidím žádné lepší východisko, tak se do toho nijak nemíchám.
Osobně si nemyslím, že se dostane až na post prezidenta, ale myslím, že to vše ustojí.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-125 126-126
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »