Přemyslovci nebyli slované


14.06.2019 - 07:33
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AL8EX, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Přemyslovci nebyli slované
Dle nového výzkumu DNA Přemyslovci nejsou slované - nýbrž Germáni -https://ct24.ceskatelevize.cz/domac…

Jak víme dějiny píší výtězové...v tomto případě Přemyslovci, kteří postupně vyvraždili ostatní původní slovanské knížecí rody…

Nově zjištěná skutečnost mi dovysvětlila i důvod, proč Přemyslovci bezskrupulózně chytali slovany jako zvěř a prodávali je na jednom z největších tržištích v Evropě své doby - PRAZE

Germánský rod Přemyslovců tak získal svoje majetky a moc prodejem slovanů, které si podrobil a zmanipuloval bájemy o vyvolenosti…


TYTO BÁJE O VYVOLENÉM RODU PANUJÍ DODNES...LIDÉ MÍSTO NALAEZENÍ VLASTNÍHO VNITŘNÍHO KRÁLOVSTVÍ HLEDAJÍ "VNĚJŠÍHO KRÁLE"...dokud budeme přít mysl, budeme jen ovcemi...a budeme potřebovat PŘE-MYSL-OVCE :5:

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2
Řazení:
14.06.2019 - 07:38 | Filtr
(Rak) aktigram
No a ja som si nikdy ani len nemyslela že to boli slovania, takže som mala pravdu.
14.06.2019 - 09:07 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » AL8EX
Napriklad Benjamin Kuras ve sve knize cesi na vlasku tvoji teorii o mirumilovnosti slovanu vyvraci.
14.06.2019 - 09:14 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » AL8EX
No já si myslím, že tyto s prominutím bludy snad národních obrozenců, či koho, jsou již překonané. Slované i sami mezi sebou byli pěkní hrdlořezové (a neberu to jen na kmeny na území našeho státu, ale celkově). Nene, Slované si s Germány skutečně nemají co vyčítat. A když jo, poukazuje to spíše na neznalost.

Samozřejmě není od věci vidět i to pozitivní, nepoukazovat jen na negativa. Ale v tom případě bychom měli poukázat na pozitiva obou stran a netvrdit, že jedni byli jen dobří a druzí jen zlí.
14.06.2019 - 09:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Se stačí podívat, jak se křížili, koho pojímali za manželky a za muže. By byla blbost, kdyby měli více R1B slovanské. Nakonec jak se v článku došteš, do této skupiny spadá asi jen 37% lidí v ČR, tedy menšina, i když je nejpočetnější.
Jenže ryze slovanské trody nebyli ani Vršovci, Slavníkovci, Zlíčané atd. I tam se to křížilo napříč Evropu.
Mimochodem nás ještě ve škole učili, že Keltové naše území opustili, ale je to blbost. Z veliké části splynuli s nově příchozími kmeny. Takže je mnohem pravděpodobnější, že Přemyslovci měli blíže ke Keltům než Germánům, jež spadají do stejné skupiny R1B.
14.06.2019 - 09:55 | Filtr
(Ryby) MG34
No... ono se tam píše, že měli haploskupinu R1b, což je jen velmi malá část genů (která se dědí čistě po otcovské linii). Tu mám i třeba já, ale nic moc to neurčuje - ona se do Slovanské populace přimíchala už dávno před Přemyslovci.

Kníže z Hrobu K1 byl s určitou nejistotou E. Vlčkem považován za Bořivoje, ale to se teď vyvrací na základě toho, že by vedle něj v K2 nesměla ležet ženská (protože Ludmila je pohřbená jinde) a ta ženská tam podle nových zjištění v K2 leží - přitom ty hroby se párkrát otevíraly, mohlo se s tím manipulovat, zvlášť s K2, ze kterého nezbylo skoro nic. No nevím, no...

Mnohem zajímavější je jiný důsledek - už Vlček uvažoval o možné příbuznosti jedince z hrobu K1 s pohřbeným u Uherského Hradiště (který bývá ztotožňován se Svatoplukem - Velkomoravským králem). Přemyslovci byli jím protěžovaní a proto se vyšvihli. Že pak začali kšeftovat s otroky je důvod, proč ovládli celou českou kotlinu - měli dost peněz na velkou vojenskou družinu. Nevím, jestli tohle obkoukali na Moravě nebo s tím přišli sami.

Jinak předpoklad, že by to byl Boleslav II, jak se tam uvádí, je v rozporu s určením stáří jedince dle E. Vlčka a taky je tam rozpor ve způsobu pohřbívání - měl by to být někdo ze starší generace. Ale tady nastupuje klasická historická disciplína - vytyčím hypotézu a nemilosrdně jí přizpůsobím všechny důkazy (protože na tom závisí prodej a vliv mé publikace).
14.06.2019 - 10:01 | Filtr
(Ryby) MG34 » Žihadlo
na haploskupinu R1b nemá žádné "křížení" vliv - dědí se čistě z otce na syna

"vliv" má jedině to, že biologický otec byl někdo jiný než manžel
14.06.2019 - 10:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AL8EX, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jen pro upřesnění...ono to trochu tak vypadá (i když to nepíšeš…), že ta analýza DNA se dělala s hrobu K1 ..což tak není...byla ze vzorku kde je 100procent jistota že se jedná o ostatky Spytihněva - strýce sv. Václava..


Jinak co se týče Velkomoravských knížat...pokud vim, tak se prodávali i za Cirdy a Metíka všichni co se nedali na jejich víru...OLTÁŘNÍHO A NEDOSAŽITELNÉHO KŘESŤANSKÉHO BOHA...daleko vzdýleného od Života

a ano - Přemyslovci se stali knížecím rodem díky Moravským knížecím rodům...takže si za ně můžeme sami :61:
14.06.2019 - 10:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Žihadlo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AL8EX, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pro mě je zajímavý, že Přemyslovci přišli z Germánského území, narozdíl od ostatních rodů, které se take jistě mýsili i s místními kelty-germány, ale prostě pocházejí ze zcela odlišné kultury, vlivu a duchovní podstaty..


p.s 37procent není menšina..vzhledem k ostatním menšinám
14.06.2019 - 10:21 | Filtr
(Ryby) MG34 » AL8EX
Píšou tam:
"Výzkum pak ukázal, že všichni Přemyslovci od Bořivoje až k Václavovi III., který je poslední z dynastie, mají R1B chromozom."

Tak buď to zkoumali u všech (včetně K1, který ale podle nich vlastně není Bořivoj) anebo předpokládají, že tam nebyl žádný nemanželský sex :4: Jsou to borci (asi spíše ti novináři, kteří to kdoví jak pokřivili).

Jinak já si myslím, že tam těch překvapení bude víc. Třeba lebka Václava - co když je to lebka Boleslavova, kterou jeho brutální syn Boleslav 2 "Pobožný" schválně takto "povýšil"? Ludmila - určitě byla "svatá" a po Bořivojovi nikoho neměla? Atd. Legendy a Kosmas mají tendenci tu historii trochu přikrášlovat :4:
14.06.2019 - 10:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AL8EX, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jj...dějiny píší výtězové, kteří však často jsou v důsledku ti poražení...stačí se na čas dívat z pohledu bezčasovosti...moc přináší neMOC
14.06.2019 - 10:29 | Filtr
(Ryby) MG34 » AL8EX
"Přemyslovci přišli z Germánského území" - to bych neřekl, k přimíchání R1b do Slovanské populace docházelo na našem území (pozůstatky původního obyvatelstva před příchodem Slovanů), v původní pravlasti někde na východě a pak dost později (12. stolení a dál) v rámci německé kolonizace.

Že by zrovna Přemyslovci byli nějaký import...? Jako Sámo měl hodně potomků, tak asi jedině tak. Ale je to všechno hrozně na vodě - nemůžeš říct, že "přišli", když je tu mnoho dalších pravděpodobných možností.
14.06.2019 - 10:32 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Sosna zvlčelý
Slovane..do 12 stoleti znami jako lovci otroku.
Coz koncilo az s prichodem premyslovcu.
A od toho (nejspise nejen) se odvijeji sagy o hrichu na nase hlavy uvalenymi.
14.06.2019 - 10:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AL8EX, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ok...tak jinak, nepatří do východoevropské...slovanské..viz níže

Odborníci se také pokusili vypátrat předky Přemyslovců. Panuje totiž prakticky 100% přesvědčení, že konkrétní DNA v takzvané mužské linii Y, kterou se podařilo detekovat z kostí na druhém nádvoří Pražského hradu, patří knížeti Spytihněvovi, což byl strýc sv. Václava. Výzkum pak ukázal, že všichni Přemyslovci od Bořivoje až k Václavovi III., který je poslední z dynastie, mají R1B chromozom.
„U současné populace nalezneme největší koncentraci osob s haploskupinou R1B v západní Evropě a na britských ostrovech. A do této oblasti se také predikuje, že toto bylo místo, kde haploskupina R1B vznikla. Tady ti lidé přežívali a odtud se potom rozšiřovali dále do Evropy,“ popisuje genetik Daniel Vaněk. Podle něj je typická pro Germány a Kelty, proto se nazývá keltsko-germánská skupina.
Zakladatelé našeho státu tak v sobě měli keltsko-germánské kořeny. A přibližně 26 procent současného českého obyvatelstva má podobný původ jako svatý Václav. Co se týče zastoupení haploskupiny R1B v české populaci, tak je druhá nejpočetnější. Větší zastoupení má jen skupina východoevropská, které se někdy říká slovanská. Tu má přibližně 37 % lidí v Česku.
14.06.2019 - 10:40 | Filtr
(Ryby) MG34 » AL8EX
Jinak s tou mírnou Slovanskou povahou to vidím stejně jako ty - Slované prostě byli zvyklí žít v nějakém područí, takže se u nich často ujali cizí vládci - třeba Hunové, pak Avaři, v Rusku je teorie vzniku státu přes Varjagy, atd. Většinou když se nějaké násilí připisuje Slovanům, tak se na to člověk pořádně podívá a zjistí, že to nastartoval nějaký neSlovan - trochu blbý příklad, ale třeba Stalin a Trockij.
14.06.2019 - 10:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AL8EX, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Však právě… slované a jejich védy sahají mnohem dale než by jsme si mohli myslet...ten duchovní genom je o Bytí...a Životu..nikoly o válce a ovládání…

samozřejmě svět není černo-bílej...ale geny mají svůj projev a to ne jen na hmotné úrovni
14.06.2019 - 10:48 | Filtr
(Ryby) MG34 » AL8EX
R1b se od R1a oddělila už dost dávno (snad na konci doby ledové) a pak tam bylo hlavně to Stěhování národů - vazba na území je daná až tím, jaký národ se kde usadil (a jestli na novém území zpacifikoval všechny původní muže nebo ne) - takže dnešní rozšíření by vpodstatě nemělo říkat vůbec nic o rozšíření před Stěhováním národů...
14.06.2019 - 10:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » MG34
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AL8EX, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A to jsme ještě nevzali v potaz kulturu Atlanskou, která vysvětluje tak náhlý rozkvět Egyptu, kultur jižní ameriky atd...
14.06.2019 - 11:00 | Filtr
(Ryby) MG34 » AL8EX
No, nevím, o té jsem nic moc neslyšel - předpokládám, že za tím mýtem stojí událost, kdy bylo během asi jedné lidské generace zalito Černé moře.

Jinak v tom Egyptě to nebylo tak náhlé jak to vypadá - postupný vývoj je celkem dobře zdokladovaný. A v té Americe to bylo mnohem později, takže nějaký "zbloudilý import" z předního východu nebo Číny je celkem možný.
15.06.2019 - 22:18 | Filtr
(Ryby) MG34 » Annie Tea
Přemyslovci a Féničani se historicky dost míjí. Já jsem slyšel spíše o spojení Mojmírovců s Persií (tam už to historicky navazovalo o dost lépe - invaze islámu rozbila Sasánovskou Persii a Mojmírovci se "objevili" asi jenom 100 let po tom).

Chorvati mají svou enklávu na jihu Moravy - Hlohovec, Charvátská Nová Ves, ale to je z mnohem pozdější doby a úplně jiných důvodů.
16.06.2019 - 10:05 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Annie Tea
Nas soused pan Charvat byl pokryvacem. Delal i okapy.
16.06.2019 - 11:36 | Filtr
(Býk) player » Sosna zvlčelý
Já si myslím , že v určitých dobách řezal hrdla každej národ , kterej na to měl , protože to byl prostě mainstream. :39:
16.06.2019 - 16:09 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » player
To je ňákej novodobej mainstream pořád se ohánět mainstreamem, ne? :4:
16.06.2019 - 16:59 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » player
Mainstream je podle mne stredni proud.
Country, pop..
17.06.2019 - 16:16 | Filtr
(Ryby) MG34 » Annie Tea
"cítím-li se někde v terénu vysloveně dobře, tak jsou to Karpaty"

protožes možná ještě nebyla v Alpách :3:
18.06.2019 - 09:36 | Filtr
(Býk) player
Já věřím v inkarnace , tudíž na rody nevěřím vůbec. Duše není ani Přemyslovec , ani Hotentot ani Slamníkovec. Duše je duše.
Příspěvky: 1-25 26-47
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »