Je možný nějak "restartovat" nefunkční žlučník a nebo už bude pořád zlobit a je lepší, aby byl vyoperován? Jak se vám žije bez žlučníku, je to horší s ním a nebo bez něj? Děkuju moc za vaše odpovědi
Najdise.czSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
Moje matka žije s vyoperovaným žlučníkem přes čtyřicet let a ta se i ve svém věku cpe vydatně řízkem, salátem a zají to dortem...Měla kameny a chycenou slinivku.Takže asi jak kdo. Mně ho rozbouřilo první těhotenství v druhé polovině a od té doby jsem nemohla jíst všechno. Zkoušela jsem třikrát jaterní olejovou očistu, bylo mi vždy ale velmi zle z toho a to nemám kameny.Takže taky jak kdo to snáší a že mám na sobě vyzkoušeno fakt hodně .Za mě jsou dobré peruánské byliny, jen teď nevím název(mám vysypáno ve sklenici), ale je to případně k dohledání,je to hořké dost.Pampeliška, ostropestřec,zkoušela jsem na radu rmen barvířský(s tím opatrně,ten je zde špatně k sehnání) to vše ti může pomoci.Vyzkoušela jsem i velmi hořkou haritaki z ajurvedy... Doktorka mi říkala, že některým lidem nepomůže operace a mají problémy dál, tak si vyber. Ovšem když má někdo kameny a nedostane je ven, to bych nejspíš neváhala.
Najdise.czSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ..., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
Teď jsem si vzpomněla a nevím, zda to tu už někdo psal, ale známý brával nějakou šťávu z černé ředkve a prej mu to velice účinně zabíralo, ale nevím, jak je na tom teď. Už ho nepotkávám. A tenkrát míval slušné bolesti, co vyprávěl a ani nemůžu říct, že by to byl hodovní tip na mastné, smažené a podobně, ale spíš si myslím, že mu škodily ty bublinkový limošky, co rád pil. Zkus zkusit tu šťávu, třeba pomůže.