zustat ci odejit


19.04.2019 - 17:03
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kwacenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

zustat ci odejit
ahoj muzete mi nekdo opet prosim poradit zda zustat ve vztahu ci odejit ?Nechci opet ztracet cas s nekym kdo ho nechce ztracet semnou.Tak ze
ja 22.4.1989 nar.liberec v 7:30
ON : 10.10.1982 nar.liberec v 01:30.
Moc mi pomuze kdyz mi nekdo trochu poradi.Mockrat dekujj

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2 3
Řazení:
20.04.2019 - 07:18 | Filtr
(Lev) charlie600
Odejít :3: potkáš jiného který rád bude s tebou :15: :18: :17: Přeji předem vše nej k narozeninám :37:
20.04.2019 - 10:37 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Pro nás je strašně jednoduché poradit, že zůstat, nebo odejít, my si následky neponeseme. Ale Ty a on ano.
Co takhle raději stará osvědčená metoda papíru, kde na jedné straně napíšeš důvody, proč zůstat, na druhé pro odchod? A pak s tím můžeš konfrontovat partnera. Když se i jeho týká Tvé rozhodnutí, zasloužil by si naplno vědět už v okamžiku rozhodování, o čem uvažuješ. Ne až po té.

Na tvém psaní mne zaujala však jiná věc. "Nechci opet ztracet cas s nekym kdo ho nechce ztracet semnou." To znamená, že se situace již opakuje. A že problém nemusí nutně chodit v partnerech, ale neseš si ho s sebou. Přitahuješ si právě Ty takové partnery do života. Ba dokonce na ně možná tak působíš, že oni se pak chovají, jako by "nechtěli ztrácet čas" s Tebou.
Netvrdím, že to tak určitě je. Ale určitě bych se nad tím zamyslel. A hledal příčinu. V sobě, ne v druhých. Někdy stačí změnit něco v sobě. Někdy dokonce i jen si něco uvědomit. Výměna partnera za jiného totiž časem může skončit opět na tomtéž bodě, na počátku všechno fajn, ale po několika letech... A bude Ti zase více.
Takže ano, pokud cítíš, že s tímto nemůžeš být, tak se klidně rozejděte. Ale pak si pořeš sebe, aby po tomto nepřišel jiný stejný. Možná pořešení sebe samé by dokázalo i tento vztah změnit. Nebo naopak on sám zjistí, že je lépe odejít. Každopádně se to někam pohne a pro Tebe k lepšímu.
20.04.2019 - 12:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lunatik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:
20.04.2019 - 12:44 | Filtr
(Býk) player
Mé padesátileté šediny pod šamponem Schwarzkopf mi dovolují ti říct pravdu.


Je to úplně jedno. Vesmíru je to šumítko , tvému okolnímu světu v podstatě taky.Jakmile člověk začne jednou přemýšlet , zda má někde zůstat či odejít , tak potom už není otázka zda , ale jenom kdy. A i když setrváš , tak odletí tvoje duše a stejně budeš už jen hledat důvod , kterej nepůjde přeargumentovat. Říká se tomu duševní hygiena. Svět je totiž jenom jeden obří kundapták. Jsme dynamičtí tvorové , dobyvatelé a desperáti a konquistadoři.

Takže buď zůstaň nebo odejdi...Buď trp nebo hledej nové vzrušení a obzory.

A pragmaticky - pokud jsi výborná milenka či kuchařka, tak běž , pokud ti tyhle věci moc nejdou , tak nikam nechoď. :46:
20.04.2019 - 14:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ono tu už všechno víceméně padlo. Tak jen přidám něco z mojí zkušenosti. Ideální partner ("ten pravý") totiž v jistém smyslu neexistuje. Pokud se ptáš, zda je to ten pravý, odpověď zní: NE. Až dojdeš k tomu, že se přestaneš ptát, pak to ten pravý s největší pravděpodobností je. Pak to totiž už naprosto neřešíš, protože to prostě víš, cítíš a nepotřebuješ se ujišťovat nebo si to potvrzovat. A další věc, ten pravý s tebou může být třeba jen měsíc...netřeba se omezovat hledáním někoho, na celý život. Je určitě fajn, když se to povede, ale není to pravidlem.
Pro mě je ta pravá ta, díky které žiju tady a teď, v přítomnosti, díky které neutíkám do budoucnosti a do obav, co bude, ani do minulosti a do přehrabování se v tom, co se mohlo stát jinak...
20.04.2019 - 17:30 | Filtr
(Býk) player » Iteza
Mám dva známé , postarší kamarády. jeden měl tři manželství , kyždé trvalo deset let. druhej sice jedno , ale pak žil na psí papíry porůznu. Zajímvé bylo , že se shodli , že všechny byly "ty pravé". Že zažili rozmanité životy.

Takže pravý nemusí být jeden. Může jich být až 15 dejme tomu. Jde o úhel pohledu.
20.04.2019 - 18:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A kolik je kamarádům let (jen mě to zajímá, dělám si takový soukromý průzkum).

Ono asi taky záleží, jak to kdo má nastavené. Jestli chce s někým zestárnout, vychovat děti, růst, nebo jestli bere vztah jenom jako nějakou vedlejší věc, respektive, nemá moc jasnou představu, co, kdy, kde, s kým. Ne?
20.04.2019 - 18:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lunatik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale to je pravda. Z určitého úhlu pohledu neexistuje nic takového jako oženit se s nesprávnou osobou, nebo chodit s nesprávnou osobou. Člověk, kterého si bereme je vždycky přesně ten pravý partner, který nás v dané době může naučit to, co se právě naučit potřebujeme.
21.04.2019 - 09:20 | Filtr
(Blíženci) fanik
Odejít,když On už odešel? :61:
a nejspíš do něj ani nepřišel..ze vztahu je lepší odcházet současně a po domluvě,ABY TO BYLO JASNÝ
Pokud to byl jen pokus o vztah,tak se to ani řešit nemusí a můžeš odejít kdy chceš
:29:
22.04.2019 - 21:34 | Filtr
(Beran) Háňa*
Odejít.
Co není, to si nevyčaruješ ani nevyčekáš.
Navíc, jak praví klasik, ze společenského hlediska je přijatelnější kopačky dát, než dostat :3:
23.04.2019 - 08:11 | Filtr
(Beran) Al* » player
:15:
23.04.2019 - 09:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kwacenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dekuji za prani a ta vase odpovedi .Nejsem zadna naivka, a vim ze konec by byl nejlepsi jenze ten pocit kdyz se obejmem ..Ja rozchody prozivam a asi proto nechci dalsi..Jenze tohle je vycerpavajici.?
23.04.2019 - 15:30 | Filtr
(Býk) player » Prairie
Od 50 do 65 let dejme tomu.
24.04.2019 - 09:54 | Filtr
(Býk) player
Víš co? Ty sem hodíš nějaké dvě data narození a vlastně jako hledáš odborné vyřešení rovnice. Chceš po jakýchsi matematicích , aby ti na to dali štempl , jako že to stejnak lepší nebude , nebo abys počkala do švestek a pak se to najednou všechno rozzáří , že? Jakoby potřebuješ kartáč na svědomí. Ale položím ti otázku? Co to vlastně je?

Máte děti? To tady ani neuvádíš...
25.04.2019 - 15:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kwacenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nechci tu rozebirat muj vztah do podrobna slo mi o to kdyz by byl tak nekdo hodny aby se jukl na to jaka je nase budoucnost a popripade rict zda v tom pokracovat ci nikoliv unavuje mne to..vim ze muzu kdykoliv odejit ale nekdy se staci trocha snazit ale z obou stran.Jen jsem chtela vedet zda kdyz zustanu zda to bude fungovat ci n.
25.04.2019 - 22:58 | Filtr
(Blíženci) fanik » kwacenka
Fungovat to může jen za předpokladu,že se na fungování normálně dohodneš s protějškem. Jestli nechceš bejt trapná a říkat mu,co jsi se o vašem vztahu do budoucna dozvěděla od lidí na internetu a nebudeš schopná se s ním o dalším fungování normálně pobavit,tak to prostě musíš vycítit, to na co tě asi tak chce a jestli vůbec :29:
26.04.2019 - 08:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kwacenka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"slo mi o to kdyz by byl tak nekdo hodny aby se jukl na to jaka je nase budoucnost a popripade rict zda v tom pokracovat ci nikoliv unavuje mne to"

Ale takhle to nefunguje. Tedy, astrologie takhle nefunguje. Dá Ti směr, může Tě navést, ukázat slabé a silné stránky vztahu, ale nerozhoduje za Tebe. AStrolog, který Ti řekne: "S tím se rozejděte, protože až bude ten a ten tranzit, tak k tomu stejně dojde", je špatný a neetický astrolog. Takhle nefungujej ani život.

A tohle je určitě potřeba probrat s partnerem. Jednoduše mu říct, co Tě trápí, jak to vnímáš a vidět i jeho postoj.
26.04.2019 - 08:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Prairie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lunatik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pochopil jsem to tak, že Kwačenka řeší nenaplněný vztah s mužem, má z toho vztahu smíšené pocity, partner s ní netráví tolik času kolik by si přála. Přestože je v tom vztahu víceméně nespokojená neví (váhá) zda ten vztah definitivně ukončit, protože má pořád tak trošku naději, že by se situace mohla zlepšit. Proto zkouší, hledá pomoc (radu) i od astrologů, zda má ten vztah ještě naději.

Na to je opravdu těžké odpovědět, protože aspekty v synastrii většnou ukazují jen náročnost vztahu, kde (v jaké obasti) můžou být problémy.
Co jsem si, ale ověřil, že nejnáročnější pro vztahy je když se mezi partnery v synastrii vytvoří "velký kříž", ty lidi se (co jsem viděl) většinou rozejdou.
26.04.2019 - 08:50 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Moc bych se nedivila, kdyby se ti tenhle partner snažil nějakým způsobem (i podvědomě) uniknout, je tam sice hodně pěkných aspektů, ale ten tvůj Saturn s Uranem, které perou na většinu jeho osobních planet, to je tak pro masochistu :3:

Každopádně tranzitní Uran, kterého máš teď na Slunci, může "vyzývat" k náhlým změnám a ukvapeným závěrům, takže si každopádně všechny kroky dobře rozmysli. Někdy tyto změny nastanou i bez tvého přičinění. :17:
26.04.2019 - 19:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kwacenka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kwacenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ona tam byla i nevera z jeho strany z jeho ex ...prave ze to malicko dobre co na tom je mne v tom vztahu drzi..ale naucila jsem se ze pokud je problem na zacatku vztahu a nevyresi se bude tam furt..a tady to tak asi bude jelikoz ja uz sem mluvila moc a nic z toho..pro nekoho se to zda jednoduchy jenze ja ro nechci vzdat a pak se vracet ..proto sem hledala nejaky reseni, ktery mi napovi budoucnost tohohle vztahu
ale je to furt 50% na 50% .Ste strasne moc hodny kdo nad tim stravil trochu casu moc si toho vazim
26.04.2019 - 21:18 | Filtr
(Beran) Háňa* » kwacenka
Co tě unavuje, to nepotřebuješ.
27.04.2019 - 00:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kwacenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
co to presne znamena ze Saturn s Uranem, které perou na většinu jeho osobních planet, to je tak pro masochistu ...?
27.04.2019 - 18:06 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » kwacenka
To znamená, že vzhledem k vzájemnému postavení planet ve Vašem partnerském horoskopu se s tebou prostě nemusí cítit dobře. Nelze říct, proč to tak je nebo kdo za to může, je možné, že to pochází s minulých životů, nikde není psáno, že i přesto ten vztah nemůže fungovat, nicméně takové planetární vazby obvykle naznačují, že partnerství nemusí být úplně procházka růžovým sadem a chce to hodně odolnosti a tolerance na obou stranách. Navíc Váhy mají ve vztahu rády pohodu, pokud možno klouzat spíš po povrchu a užívat si jen to pěkné (neplatí to o všech, ale tenhle je hodně vzdušno-ohnivý, zatímco ty jsi zemsko-vodní, můžete se sice jako protiklady přitahovat, ale těžko říct, jestli vám to bude dlouhodobě vyhovovat). :32:
28.04.2019 - 01:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kwacenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mne to přímo takovym zpusobem zranuje vzdy jsem radsi odesla nez abych trpela ale u tohohle mi to proste proste nejde...Vim ze to je o toleranci ale do jake miry se da tolerovat?jsou preci hranice tak proc mi to nejde?..Navic klesla jsem tak hluboko ze potrebuju aby mi radili astrologove? za co jsem tedy vdecna opravdu.Jen sama sebe nepoznavam ceho se tak bojim kdyz vim ze mi bude lip.?
28.04.2019 - 04:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kwacenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ty mi jdou prave...ale kdyz se to nevraci tak se ptam zda ta chyba neni vazne ve mne..
Příspěvky: 1-25 26-50 51-62
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »