Další z nesmyslů alternativních teroristů šířících dezinformace. A rozumní lidé nestačí vysvětlovat protože čert nikdy nespí a je vždy rychlejší a aktivnější. Když kafe, tak s mlékem. Smetanou.. Nejlépe s cukrem. https://www.stream.cz/adost/…
mg
» Bosch
Pes tiež nechce zožrať všetko, čo mu dá. Ja som raz dala psovi konzervu pre psa a pridala som tam pokrájaný chlieb z Kauflandu, tak všetko si vybral a chlieb nechal tam. Káva s mliekom a cukrom zvyšuje kyslé prostredie a veľa ľudí je už aj bez toho dosť prekyslených, sama káva s cukrom to nerobí.
Bosch
» mg
Obilniny obecně zvyšují kyselost taky i chleba rohlíky maso těstoviny sůl cukr.. Kyselost nezvyšuje máloco. Ale v tom problém není. Protože tělo si s kyselostí umí poradit. Takže tělo je stavěné geneticky i třeba jen na masitý provoz. Jsou v nás geny z období kdy jsme se stravovali jen masitou stravou protože nic jiné nebylo k dispozici. A díky nim si náš pufrovací systém s kyselostí poradí. Aby došlo k překyselení organismu u zdravého člověka, musel by vypít asi tak půl litru fridexu. Překyselení se týká lidí s postižením ledvin a jinými poruchami. To se ale léčí akutně nedá se s tím dlouhodobě žít. Ke zvýšené kyselosti (pH krve) dochází často zcela přirozeně např.při nachlazení. To je úplně normální a tělo si s tím poradí samo. Lidé však snadno propadnou dezinformacím takzvaných odborníků na všechno a pak jim z toho straší v hlavě a pozorují se tak že z toho oni anebo jejich okolí onemocní. A..mají pravdu. Neměli "to" jíst. Udělalo se jim z toho zle. Když si zadáš do hlavy toto je špatné pak ti z toho bude zákonitě po snězení špatně.