partnerský horoskop


20.03.2019 - 19:15
(Rak) Tralalala100
partnerský horoskop
Prosím jakékoli přidání názoru na partnerský horoskop viz níže.
Zda to je spíše fajn, či nefajn. Budoucnost? Já cítím velké spojení velké propojení. A zajímá mě, zda je to tam někde vepsáno.
Je to taktéž cizinec, na což mi hodně sedí ten náš deváty dům...
Co vy na to???

(Jinak on samotný jakožto kozorožec tak velice citlivá osoba, což je překvapující, nuž? Možná ta luna x))

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
21.03.2019 - 18:20 | Filtr
(Rak) Tralalala100
:25:
21.03.2019 - 18:48 | Filtr
(Lev) Tanana » Tralalala100
Ahoj,

nejsem astrolog, zajímám se o to. Za mě je to spíš dobré. :1:
O budoucnost vztahu bych se moc nezajímala. Ta je prostě nevyzpytatelná. Vše je v pohybu. To, co je pro tebe dnes skvělé, nemusí být skvělé už zítra... Dulezite je, co citis ted. Člověk nejvíc lituje v živote toho, co neudělal a mohl. Táhne tě to k němu? Tak to běž objevit. :3:
21.03.2019 - 19:05 | Filtr
(Lev) Tanana
Jinak ještě k tomu propojení, které cítíš. Muze to být tvoji Lunou v blízkosti jeho ASC a v konjunkci na jeho Cheiron. Emocionalni propojeni, temata vzajemneho leceni. V trinu na jeho Slunce a Mars (aspekt, kterej je velmi fajn na te zakladni urovni - on jako muz, ty jako zena).

On má 4 planety ve 4. domě (v račím domě - mateřském), hadala bych, ze se bude upínat k nějakemu domovu, hledat ho a budovat. Navíc s Lunou v býku... Ale nevím.

Tvé Pluto v opozici na jeho Lunu. Pozor na chutě - ovládat ho, mít ho pod kontrolou... :3:
21.03.2019 - 20:08 | Filtr
(Rak) Tralalala100 » Tanana
děkuji moc :12: :79: :45:
29.03.2019 - 13:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele scorpio82, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,

aký druh veľkého spojenia a veľkého prepojenia cítiš? Je to obojstranné? Aký čas sa poznáte a aký druh vzťahu je medzi Vami?

Všimol som si pri prezeraní Vašich horoskopov, že Vaše Slnečné znamenia sú v blízkej opozícii (Rak - Kozorožec), Vaše Mesačné znamenia sú obe zemité (Panna - Býk), a čo ma zaujalo je veľmi blízky trigon, harmonický vzťah Tvojho Merkúru (vnímanie) v Rakovi (cítenie, jemnosť, predstavivosť) a jeho Pluto (hlboké, intenzívne cítenie) v Škorpiónovi (hlboké, intenzívne cítenie).

Taktiež jeho Jupiter (entuziazmus, optimizmus, dobrodružnosť) je v Škorpiónovi (hlboké intenzívne cítenie) a je v blízkom harmonickom trigone s Tvojim Slniečkom (vitalita, sila, stred) v Rakovi (cítenie, jemnosť, predstavivosť).
29.03.2019 - 16:00 | Filtr
(Rak) Tralalala100 » scorpio82
Děkuji!:-)

Známe se 2 měsíce. Teď když nad tím přemýšlím, je to opravdu pramálo, ale to jsem si neuvědomila, protože je to jako kdybych ho znala už moc dlouho. Od prvního okamžiku jsme si sedli. Takové to souznění, kdy si lidé nemusí nic říkat, ale užívají si svou přítomnost, jakoby se konečně našli. Ale samozřejmě i máme mnoho témat na probírání. Mysl má velice otevřenou, což mě u jeho silného zastoupení kozoroha udivuje, ale to bych asi tipla do toho střeleckého merkuru:-).


Druh vztahu, no, to se časem vyvine. Ale myslím, že i přitažlivost oboustranná je velká, ale těžko se mi ty kozorožčí city čtou :/. :-D.

Vnímám s ním takové to tradiční rozdělení a v jeho přítomnosti se cítím v takové té plné ženské energii-síle. Nějak mě to rozněžnuje být s ním a probouzí ty račí mateřské, pečující a láskyplné tendence.
29.03.2019 - 17:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tralalala100
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele scorpio82, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Určite je to veľmi silné spojenie, a úplne chápem Tvoje pocity :12: Je iste úžasné, že ste sa stretli a že k sebe vzájomne cítite to súznenie a príťažlivosť. Takéto stretnutia sú naozaj veľmi výnimočné a vzácne.

Dôležité je že si šťastná a naplno cítiš Tvoju pravú ženskú silu, si sama sebou. Budem držať palce, nech sa Vám to spoločne krásne rozvíja, prajem Vám veľa vzájomnej lásky, radosti, šťastia, súznenia :-)

Je skvelé že sa poznávate už dva mesiace a máte možnosť rozvíjať Váš vzájomný vzťah ďalej :-)
29.03.2019 - 17:18 | Filtr
(Rak) Tralalala100 » scorpio82
Děkuji moc! :12: :12: :27:
Krásně se to čte.
15.09.2021 - 21:50 | Filtr
(Váhy) Airon » scorpio82
Ahoj.
Libila se mi moc tva odpoved na diskuzi. Mohla bych te, prosim, pozadat, zda by jste se podivali i na muj partnersky horoskop? :16: Cas muze bohuzel neznam. Prekvapil me yod bod ktery je na Chironu. Nevis nahodou, co to znamena?
Moc dekuji, s pratelskym pozdravem, Eva.
Odkaz je: https://astrologie.najdise.cz/kompo…=


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »