Mars ve 12 domě. Jak zjistím jestli je mars retrográdní?


10.12.2018 - 12:42
(Váhy) darkmarek
Mars ve 12 domě. Jak zjistím jestli je mars retrográdní?
Ahoj prosím vás mám Mars ve 12 domě v nativním horoskopu a chtěl bych vědět jak se dá zjistit jestli je Mars retrográdní? Četl jsem že pokud je retrográdní že to znamená používání černé magie v minulých životech.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
10.12.2018 - 12:58 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ne, Tvůj Mars není retrográdní. Aby mohl být retrográdní, musel by být v protilehlé části radixu, než je Slunce. Jinak většina programů včetně Najdise Ti retrograditu vyznačí písmenem "R" - viz lunární uzly (ty jsou retrográdní pořád) Černou magii v minulých životech můžeš klidně pustit z hlavy. Nemluvě o tom, že to může znamenat všelicos, což je nutno vždy posuzovat komplexně ve všech vztazích v radixu zobrazených. Toto je vytrženo z kontextu a vypovídací hodnota takového výkladu je nulová.

Snaž se raději dobře odžít tento život, ať v tom příštím nemusíš zase přemýšlet o dluzích z tohoto života. Lidé dnes přemýšlí o včerejšku a zapomínají, že zítra dnes bude včera! :3:
17.12.2018 - 16:18 | Filtr
(Blíženci) CapRising
Používanie mágie v minulých životoch, ak na ne veríš, ti ukážu kontakty južného uzlu so škorpiónom, 8. domom alebo Plutom, ďalej kontakt takéhoto uzla s Blížencami, Merkúrom, 3. domom. Napr. južný uzol v blížencoch a 8. dome, alebo aspekt s Merkúrom by mohol ukazovať na záujem o tajné náuky, ďalej kontakt južného uzla + škorpión + vodnár - 11. dom, Urán môže poukazovať na to, že človek patril k nejakému tajnému spolku.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »