Sen z Afriky


17.08.2018 - 04:48
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Sen z Afriky
Všechno je relativní................
Měla jsem právě sen, matka v nějaké chudší africké zemi se culí na děcko v kočárku a vysvětluje přitom sousedům, že tohle jejich 7. narozené "koťátko" raději nechá zemřít, protože by jim přitížilo v jejich životě, stejně je trochu slabší a takhle bude za za pár hodin mít vše za sebou, což je pro něj lepší, než ho nechat utejrat později nějakou tou fyzickou prací.........A sousedíé přikyvují, chápou, zdravé dítě pomalu umírá, ani už nemá sílu plakat......................Asi obraz běžného života v těchto krajích, že?
Ten sen byl tak autentický ,mohl to být výjev z některěho mého minulého života? Byla jsem já ta matka - vražednice, to dítě - kotátko, nebo někdo jiný? Co mi sen má říct? Abych si více vážila toho co mám?
Uvědomila jsem si , jaké problémy řeším já a jaké řeší oni,................Třeba opravdová láska ,tam opravdu asi málokdo vůbec něco takvého má šanci vůbec poznat, Nebo vůbec onemocnět někde v Africe jakoukoliv banální nemocí, natož tou mou , těžkou a záhadnou, , měla bych to velice jednoduché , kdepak náká piplačka s hlubokou mozkovou stimulací, elektrodami do mozku a řešení výskytu ohrožující návazné vleklé infekce metodou okysličování v tlakové komoře, nechaly by mě bez pomoci pár hodin na slunci a měla bych to dávno za sebou:) .
Díky Bohu že jsem se narodila aspon do civilizované země a pocity opojného štěstí a radosti z opravdové lásky okusila byť na pouhé 2,5 měsíce, i tak toho dostávám opravdu od života hodně............

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
17.08.2018 - 11:49 | Filtr
(Blíženci) kopretina4
:62: :62: :62:
soucítím a přeji hodně síly :68: :68: :68:

Mě napadá v souvislosti s tvými informacemi snad to , že ty můžeš být to dítě, bezmocné a čekající na osud...braň se !! křič a per se o život !!

:15: :15: :29: :17:
17.08.2018 - 11:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kopretina4
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo, tak já se pod toto s dovolením podepíšu :4: Protože mě napadlo totéž... že to dítě je vlastně jakýsi obraz zakladatelky. :15:

***
Myslím, že právě ty zdravotní problémy a vůbec to všechno v životě souvisí s tou pozicí miminka, které se nemá jak bránit osudu.

Ale my už nejsme miminka! :62:

Určitě to nechci nijak zlehčovat... vím, jak je zdraví cenné, a jak nekonečný se někdy zdá běh k tomu mít z něj aspoň kousek. :68:

Teď jsi právě tady, protože je tu dostatek lékařů a lidí schopných a ochotných pomoci. Určitě to není jen tak... :62: Drž se.
19.08.2018 - 09:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moc Vám děkuji za vaše podněty, J.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »