Seznámení


23.06.2018 - 17:20
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Petr204, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Seznámení
Tak si říkám,když se zrušila zdejší seznamka,zkusím to takhle.Rád bych poznal nějakou ženu,bydlim na Chrudimsku.Kdyby se i nějaká žena chtěla seznámit se mnou,budu rád za vzkazy.Jsem úplně obyčejný člověk,co miluje přírodu,procházky,brusle.Nemá asi smysl vše vypisovat,lepší je se poznávat.

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
23.06.2018 - 21:16 | Filtr
(Lev) charlie600
super nápad :15:také bych se tu rád seznámil se ženou :18:
23.06.2018 - 22:35 | Filtr
(Beran) Háňa*
Nechci ti do tohoe kecat, ale nedá mi to. :14:
Ženu nezaujme člověk, který o sobě napíše jen to, že je úplně obyčejný a bere všechno.
Ženy jsou rády vnímány jako žádané, málokterá chce být pro muže NĚJAKÁ.
Jistě máš nějakou představu, jakou ženu chceš potkat - zkus oslovit a zaujmout přímo takovou :3:
23.06.2018 - 22:59 | Filtr
(Býk) Onirique » Háňa*
přesně tak :15:
23.06.2018 - 23:09 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Háňa*
Já bych navíc poradil: Zkus zaujmout i jen tak, bez snahy přímo o seznámení, vztah. Protože když zaujmeš i jen tak a pak z toho vztah vznikne, tak takový vztah má i velikou (no alespoň větší) šanci na úspěšný průběh a trvání. :3:
23.06.2018 - 23:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hm,blbé,že se tu nedaj dělat třeba kotrmelce...některé ženy by to třeba zaujalo. :4:
23.06.2018 - 23:49 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » bubobubo
Technicky to není problém, stačí nafilmovat a hodit sem odkaz na YouTube :5:

některé by možná zaujalo, že umí udělat stojku :14:
23.06.2018 - 23:58 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Buddha/2
:61: vidis a toto neni zly napad :30: kazdy zoznameniachtivy by si mohol dat do profilu medailonik a vymalovane :15:
23.06.2018 - 23:59 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » bubobubo
No občas jsem tu zaregistroval kotrmelce názorové. :61:
23.06.2018 - 23:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo, proč rovnou nepostne odkaz někde na Brazzers? Na co nám jsou obyčejní chlapi na procházky.. :61:
24.06.2018 - 00:01 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Buddha/2
Hlavně aby ji dělal po výplatě! :49:
24.06.2018 - 00:05 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » .
Hmmmm, zajímavé stránky :15: :4:
24.06.2018 - 00:07 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Sosna zvlčelý
:4: když nebude současně dělat i názorové ... tak proč ne :5: :4:
24.06.2018 - 00:52 | Filtr
(Býk) player » Háňa*
V USA praktikují takzvané blindly days , rande naslepo. Prostě jdeš a uvidí se. Zaujmout může patřičně až osobním kontaktem , takže Petr neudělal nic špatně. A jsou holky , které nemají bůhvíjaké sebevědomí , takže co...může to jít omrknout a říkat si , lepši něco , než nic...a třeba to zrovna bude good.

Pokus - omyl - pokus - omyl. Pokud teda někdo shání.
24.06.2018 - 08:26 | Filtr
(Ryby) Maek
Tak Ti přeju abys potkal a zaujal takovou ženu co se k Tobě hodí :3:

A pokud na to jdeš tady a takhle, tak pravděpodobně nemusíš mít obavy z těchto :4:

https://www.youtube.com/watch/…

Nevím jaké máš zkušenosti ze seznamek Ty? Ale já bych o tom mohl, kdybych měl talent a čas, napsat několik smutných slov :39:

Přeju Ti hodně štěstí :3:
YouTube
24.06.2018 - 09:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Petr204, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji ti za tvoji upřímnost,ano na to jsem taky přišel,že většinu žen nezaujme úplně obyčejný člověk,ale nehledám tu většinu.Proč bych ze sebe dělal něco,co nejsem?To bych musel hrát ty hry,co mě nebaví.Ono to s váma ženskýma není zrovna jednoduchý :),na jednu stranu chcete,aby bylo vše vyrovnaný,aby jste měly stejný práva,stejný ohodnocení a je to samozřejmě v pořádku,ale na druhou stranu chcete mít určitý úlevy a nevim,jak to líp popsat,ale trošičku se nad muže povyšujete.A v žádným případě neberu všechno,ani jsem to nepsal.
Pracuju jako řidič na betonárce,když nejezdim,musim být na firmě a ručně paletujem betonové tvárnice,je to docela dřina,doma pěstuju brambory,česnek,mám prostě velkou zahradu,chodim často do lesa na procházky a když mám děti,tak se věnuju jim.Co je na tom výjimečného?Proto o sobě tvrdím,že jsem úplně obyčejný.Vim,že tim těžko zaujmu městskou a vyloženě materiálně založenou ženu,ale s tou bych si asi ani nerozuměl.Věřim v ženskou inteligenci a intuici a pokud by tu byla žena,která chce žít taky obyčejný,klidný život,tak kdo ví.
24.06.2018 - 11:00 | Filtr
(Býk) Onirique » Petr204
No vidíš jak ses hezky rozepsal :15:
Tohle doporučuji zkopírovat a vložit na úvod diskuze...good luck :1:
24.06.2018 - 11:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Petr204
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Daisybunch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Promiň, ale mně to nedá. Opravdu si myslíš, že pouze městská a materiálně založená žena chce někoho výjimečného a žena, která chce, jak říkáš, obyčejný a klidný život nikoho výjimečného nechce?

Chci říct, že inteligentní a intuitivní žena má v životě často ještě nějaký vyšší cíl, než jenom každodenní starost o živobytí, a taková chce k sobě většinou podobného.

A k právům žen - ženy by měly mít stejná práva jako muži, ale zároveň by měla být respektována jejich odlišnost. A když jsme u toho povyšování - mně zase často připadá, že muži chtějí, aby ta žena byla 8v1, aby splňovala x charakteristik a věcí, ale sami toho nabízejí jen polovinu. neříkám, že jsou takoví všichni nebo že jsi takový ty, ale pozoruju to kolem sebe a je to docela zaražející.

Proto vždycky říkám, pokud někdo někoho chce do vztahu, tak se má nejdříve ptát, z jakého důvodu ten vztah vlastně chce a co tomu druhému může nabídnout.
Proč by ta žena, kterou ty by jsi chtěl, měla být právě s tebou a ne s nikým jiným?
24.06.2018 - 11:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Daisybunch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já vlastně chtěla napsat skoro totéž, co Ty, ale držela jsem se... a říkám si... já ho chápu, prostě chce vést poklidný a obyčejný život. A nám se furt něco nelíbí... jo, nelíbí, ale chlapů je mi právě proto líto a raději nepřilévám olej do ohně... ale někdy mi to nedá :4:

Jasně, mnohem lepší je vědět: co je Tvoje vášeň? Co je Tvůj smysl života? Na čem ztroskotaly předchozí vztahy? Umíš pomilovat ženskou tak, až jí praskaj kosti? Vyděláváš dost? Jsi vůdčí typ, nebo budu muset zastávat ve vztahu ženskou i chlapa?

Tak nějak si říkám, že by tu Petik mohl nastavit podobný dotazník pro všechny, co chtěj být na seznamce :61:

Nejpřitažlivější na chlapech je ego, když ví, že je nejlepší, nejlepší jakýho může mít. Nepotřebuje se s nikým srovnávat, protože on prostě je - na ženskou něžnej dravec, na ostatní chlapy: "Čum a uč se." :12:

A hlavně - žena nesmí být nikdy jeho prioritou. Něčím, co se hledá.
Žena je jako šperk, který přijde až jako detail k životu, ve kterém je on šťastnej a naplněnej. Proto ve mně vždycky podobné "inzeráty na lásku" spouští varovnou kontrolku. :4:

Ale já nemám nic proti zakladateli. Fakt si myslím, že ženu najde, a nejen jednu. Strašně moc žen by dalo cokoliv jen za to, co píše. Jen mám trochu obavu, že ty fakt sebevědomý a chytrý ženský hledají v jiných vodách a jiným způsobem.
24.06.2018 - 12:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Petr204, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
I já se krotil a nepsal vše hned na tvrdo,pak by to zase vedlo jen ke zbytečným dohadům a neustálým obhajováním názorů,které nikam nevedou.Poznal jsem spoustu žen s některýma jsem si byl bližší víc s některými mín,ale o to nejde.Tu povýšenost nebo vyčůranost jsem myslel tím,že když potřebovala některá něco opravit na autě nebo v bytě,tak jsem to vždy udělal,kolikrát jsem zjistil,že má propadlou stk,tak jsem ji to zařídil.Potřebovaly vymalovat nebo tak různě,kolikrát jsem i uvařil a když není schopná ani umýt nadobí,tak nevim.Pochopitelně,že nikdo nechce řešit běžný starosti,nikdo se nechce zabývat tím,zda musí počítat každou korunu,ale tohle je právě reálný život.Samozřejmě,že má každý právo na odpočinek,sám na sebe,na svoje koníčky,ale vše by mělo alespoň podle mě být vyrovnané.Je jasný,že když je ženská doma s dětma,tak si potřebuje taky odpočinout,ale přece nemůže chtít po chlapovi,že jen přijde z práce a do rána se o domácnost stará jen on.Mě se líbilo,když jsem byl ještě ženatý a děti byly malé,že jsem si mohl alespoň 30min.odpočinout a pak jsem vzal děti ven nebo na procházku a nikdo si nestěžoval,oba jsme měly,co jsme potřebovaly.
Vyděláváš dost?Co to je dost?Vydělávám dost na to,abych uživil rodinu,mohl jezdit na výlety,nemám žádné dluhy ani úvěry.Kdybych hledal ženu za každou cenu,tak bych se před váma plazil.A rozhodně pro mě není žena prioritou.Záměrně jsem toho moc o sobě nepsal,protože jsem se mylně domníval,že se najde žena,která dá přednost osobnímu setkání a vzájemnému poznávání než dlouhému vypisování.Ale je zřejmě lepší sedět na růžovém oblačku a tajně snít.Já z toho už vyrostl,pokud se stále i ze vztahů dělá takové drama a pokud je tohle náš vývoj,tak potěš pánbůh.
24.06.2018 - 12:42 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » .
No nevím, jestli ty ženy, kterým se Petrovo psaní líbí, budou souhlasit s tím, že jsou nesebevědomější a hloupější, než ty v jiných vodách lovící. :2:
24.06.2018 - 12:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Daisybunch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Petr204, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš,dokud bude v lidech toto zakořeněný,tak se nikam nepohnem.Muž je jiný,žena je jiná,muž by si měl vážit ženy,obdivovat její krásu a respektovat,že i ona se chce prosadit.Žena by si měla vážit muže,měla by umět ocenit,že zabezpečí rodinu,že se stará o opravy atd.Pochopitelně,že někde jsou ty role obráceně,když jim to vyhovuje,tak proč ne.Dokud se bude muž nebo žena povyšovat nad druhým,nikam to nepovede.A proč by ta žena,kterou hledám měla být právě se mnou?To ji budu dokazovat činama,psát a mluvit umý každý :)
24.06.2018 - 13:00 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Petr204
Hele, ber to jen jako jeden z mnoha názorů, ne jako dogma:
Právě že je dobře o sobě napsat víc. Ale možná jiným stylem. Nepřistupovat k tomu jako k seznamce. Prostě buď svůj. Když se chceš seznámit (je to hlavní účel), nikdy nejsi na 100% upřímný. I když se o to snažíš. Pořád je tam v podvědomí to, že jsi "na lovu". Když půjdeš na lov zvířete, taky se nebudeš chovat přirozeně jako v běžném životě, jinak kořist vyplašíš. Prostě to tak je.
Takže někoho ulovíš na to, jak se chováš, když jsi na lovu, ale pak teprve přijde realita... A navíc ony to vědí taky, že lovec se chová jinak. Takže jsou obezřetné a říkají si: "Ale, ale, ale...!"
Ne, buď svůj. Zaujmi tím, jaký skutečně jsi. A nelov. Ukaž pravého sám sebe a poznávej lidi (muže i ženy), kteří jsou Ti podobní, nebo nějak blízcí. Protože v těchto lidech pak často objevíš někoho, kde už si můžete vynechat namlouvací tanečky se snahou zaujmout, neb zaujetí už je. Nemusíš si už klást podmínky, že taková žena by měla být taková a onaká, neb v tom kolektivu, ke kterému přijdeš, budou právě takové.
Zdá se Ti to zdlouhavé? Není. Když se začneš setkávat skrze inzeráty, bude spousta odmítnutí, nepadnutí si do oka. A zase další a další hry na druhé. A pak taky důvěřuji své zkušenosti. Všechny ženy mého života se objevili v době, kdy jsem nikoho nehledal. Kdy jsem se hlavně vůbec nesvazoval tím, že bych si někoho najít měl a chtěl.
24.06.2018 - 13:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Petr204
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"přece nemůže chtít po chlapovi,že jen přijde z práce a do rána se o domácnost stará jen on" - tak se má starat jen ženská? Nebo jak? :4: Těžko říct, co je fér, podle poslední studie je být matkou stejné, jako pracovat na 2,5 plných úvazků. Takže kdo potřebuje víc odpočinku? :20:

"nikdo se nechce zabývat tím,zda musí počítat každou korunu,ale tohle je právě reálný život"
- jsou lidi, kteří si svou realitu nastaví jinak a opravdu nechtějí a nemusí počítat každou korunu

Celkově mi přijde, že to spíš Ty bereš jaksi dramaticky... :63: Já prostě v klidu, pohodě, samozřejmě s trochou nadsázky...

Nechceš psát zbytečně moc, no, ale založil jsi diskuzi a holt se musí počítat s tím, že tu budeme diskutovat, obzvláště ženy, kór když jsi je oslovil.

Ono totiž pak podle toho dalšího vypisování člověk teprve zjistí, co se za tím krátkým a nevinným oslovením nahoře ve skutečnosti skrývá.

Já třeba chodím vždycky na jistotu, v životě bych nešla s někým ven jen s pocitem, že "to třeba nějak vyplyne"... ale to je asi jen můj defekt :4:

Takže prosím - žádné drama. Mně se líbíš.
24.06.2018 - 13:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » .
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Petr204, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je přesně zase to nepochopení!S těma penězma jsem to nemyslel doslovně,ale tak,že nikdo nechce řešit běžný starosti,ale všechny se samy taky nevyřeší.Původně to diskuze být neměla,no ale už zřejmě je:)
Mám děti ve střídavé péči už tři roky,dnes je klukovi 9 a princezně 6,5.Chodim do práce a opravdu mám práci těžkou,ale baví mě a o děti se ten týden starám sám a i když je to někdy náročný,dá se to zvládnout.Možná ten problém toho,kdo má horší má kořeny v tom,že to každý veličuje,jak muž,tak žena.Stejně by se to muselo řešit případ od případu.
Můj problém bude spíš v tom,že mě nebaví hrát ty hry na kočku a na myš,když něco chci,umim si o to říct.A největší sranda je,že můžeš být s člověkem třeba 20,30let,ale znáš ho doopravdy?Víš,kdo je?Proto se snažim jít přímo k věci a už je jedno pokud se jedná o vztah nebo cokoliv jiného.Lidi se nejvíc poznají tím,že spolu tráví čas,když spolu mluví,něco prožívají.Jen jsem udělal nabídku na seznámení,nic víc,nic mín.Když se žádná neozve,svět se nezboří a život půjde dál a když se ozve,nechám to plynout.Možná jsem jen dostal strach,nedávno jsem četl takový hezký vtip.
Jaké je největší překvapení pro muže nad 40let?Když čeká druhou mízu a příjde první infarkt.
Tak jsem asi chtěl tu druhou mízu :)
24.06.2018 - 13:42 | Filtr
(Lev) TriVJednom » charlie600
Hele, podívej se na naše kvadratury, ať se pobavíš :) Jen tak zběžně, když se chceš seznamovat :) Prej je to i na manželství v kterési z interakcí.
Akorát já jsem z východu republiky :-/ a je to se mnou těžký :21:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-85
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »