Změna práce - celkově pracovní příležitosti


17.05.2018 - 09:08
(Štír) Nabi*
Změna práce - celkově pracovní příležitosti
Ahoj, před nějakým časem (ke konci roku 2016) jsem tady dávala příspěvek ohledně změny pracoviště na začátku 2017. Ta proběhla v pohodě (Jedna větší firma kupovala "naší" malou). Dlouhou dobu už ale cítím, že tohleto opravdu nechci dělat (technický směr - LPG). V bývalé firmě jsem byla 8 let, tady v nové jsem rok a něco, ale je to jako bych byla ve stejné firmě, dělám pořád to samé. Jinak kolektiv tu je fajn, mám chytrého mladého kolegu (je tady necelý rok), který tu vnesl novou energii, ale který teď bude odcházet, jelikož tady z důvodů finančních a spolupráce s mým bývalým šéfem nechce zůstávat (stejně jako já).

No, zkrátka, ráda bych znala váš názor jak na můj nativ, ohledně práce, tak na tranzity. Vím, že teď s neptuními tranzity to je velmi nejisté cokoliv měnit, ale zajímalo by mě, jestli tam vidíte něco, co by mohlo znamenat, že bych mohla získat práci, stabilní a finančně vyhovující.... Nebo prostě počkat.
Na začátku 2019 mi půjde Jupiter přes ASC a bude házet sextil na MC, ale zas kupu jiných napěťových aspektů na ix bodů. Potřebovala bych vědět, kdy je vhodná doba, kdy mě i planety tak nějak podpoří v tomhle důležitém kroku. Jsem momentálně ve velmi nejisté situaci ve všech oblastech života a nemůžu úplně riskovat.

Komentáře jsou vítány i k solaru a podobně. A pokud by vás napadlo i něco s ohledem na jinou životní oblast než práce, tak klidně pište. :62:

25.10.1983, 10:17, Třinec

Děkuji :27: :17:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
17.05.2018 - 12:36 | Filtr
(Střelec) tiferett
Vzhľadom na ten Neptun v opozícii na Venušu ako vládcu 6.domu - čo práve poukazuje na tú nerozhodnu situáciu, by som počkala, kým aspekt pominie - čo bude až do začiatku roku 2020.
Zároveň však Urán je v opozícii na stélium planét v 10.dome - takže by a dalo očakávať, že túto neistú situáiu nezvládneš a udeje sa nečakaná a dosť nepríjemná zmena v oblasti „kariéry“.
Zároveň Pluto je v konjunkcii na hroty 2. a 8. domu - takže tiež a dá očakávať zvyšujúca sa nespokojnosť s finančnou situáciou, ktorá môžr vyvrcholiť až pocitmi zlosti a to povedie k velmi nepríjemne prebiehajúcej zmene celej situácie. Pluto je v natále v 10.dome , čo celú situáciu ešte podporí.
V progresoch je tento rok SLnko v konjunkcii na Urán v 12.dome - čo posilní ohtoročný tranzit Uránu v opozícii na planéty v 10.dome. Takže celé to vyzerá, že napriek oslabujucej energii terajšej opozícii Neptuna na Venušu a Mars zrejme nejaká búrlivá zmena prebehne.
18.05.2018 - 06:15 | Filtr
(Štír) Nabi* » tiferett
Doufala jsem v trošku motivace, ale i tak díky za reakci :74:
18.05.2018 - 18:46 | Filtr
(Lev) Orfanikus
V solaru od narozenin 2018 máš uplněk v rohových domech mezi IV-X,je hodně silná
konstelace pro změnu,je znakem toho,že pohár přetekl a životní okolnosti
přináší změnu bez ohledu,jestli to člověk chce nebo nikoliv,dostaneš se do takového sledu událostí,že změna bude přirozeným vyústěním okolností.
Asc.solaru v systému celých domů padne do 7.domu nativu,takže do života vchází
nové známosti - pracovně,nebo v privátním životě.
19.05.2018 - 07:56 | Filtr
(Štír) Nabi* » Orfanikus
Díky Orfanikusi za výklad :1:

Máš nějaké doporučení, které bys mi dal v souvislosti s tím, co vidíš? Samozřejmě vím, že věci se udějí jak mají, ale pokud by zde byla energie, která by mi mohla pomoct lépe a možná jednodušeji (což možná ale není zcela účel těchto konstelací) projít tímto obdobím, to bych byla moc ráda.
19.05.2018 - 08:52 | Filtr
(Ryby) Maek » Nabi*
Tak to ber tak, že Tě to má posílit :44:

Je lepší být posílená než pos.... :4:

Zvládneš to :3:
19.05.2018 - 10:31 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Momentálně bych byl na změny opatrný situace nejistá a zvratová.
Pracovní stránka je spojena se situací v partnerských vztazích a zde je nebezpečí nějakých iluzí.
Doporučil bych věnovat se momentálně práci s tělem cvičení sport pohyb..pracovat na spojení tělo mysl a mysl si vše potřebné přitáhne. Vhodná je nyní mírná introverze, vzhledem k silnému postavení planet nad obzorem je dobré zájem o vnější svět vyvážit nastolením dostředivých tendencí, aby nedocházelo k přílišné ztrátě energie.
19.05.2018 - 17:05 | Filtr
(Štír) Nabi* » Maek
Díky za podporu Mauku :4: :17:
19.05.2018 - 17:09 | Filtr
(Štír) Nabi* » Bosch
Díky, to je dobrý nápad. Spojení tělo a mysl. Delší dobu cítím, že potřebuju nějaký mě milý pohyb a chtěla bych někde začít chodit na kurzy tance nebo tai chi. :15:
Jo no, introverze, to cítím že potřebuju.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »