radix 4 letého chlapce


27.03.2018 - 22:08
(Rak) Loen
radix 4 letého chlapce
Zajímal by mě pohled na astro profil tohoto dítěte...jak k němu přistupovat...

byla tu nedávno diskuze o morbidních sklonech dítěte...

Toto je radix syna mé kamarádky - teď sem ho hlídala 4,5h spolu se svým 1,5 letým synem a sem kompletně KO ...

V krizové fázi (kdy mu asi prostě chyběla maminka, byl unavený a já mu zakázala skákat z okenního parapetu na gauč) sem si vyslechla postupně jak ze mě udělá...různá ošklivá zvířata...když sem nereagovala...tak mi po pár gradacích slovně řezal hlavu a končetiny... chmmm...

je to zajímavý dítě...žádnej velkej divoch, ale obří mamánek ("nemá" tatínka) - na mamku strašně žárlí a každý další dítě je konkurence, mamku má totálně na háku... a ona celkem tápe jak na něj
mimo jiné mě zaujalo, že schovává věci a popírá to - nejen doma, ale i na návštěvách atd...

jeho teta po té, co byl s jejich rodinou, baičkou a dalšími příbuznými pár dní na horách doporučila jeho mamce návštěvu terapeuta, že se choval hodně divně...

ve školce si hraje spíš sám, není nijak agresiivní...

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
28.03.2018 - 09:27 | Filtr
(Střelec) tiferett
Už na prvý pohľad do horoskopu vidno, že toto dieťa ( človek) bude mať v živote veľké problémy so spracovaním svojej emocionality.
Slnko v Býkovi v opozícii na Saturn - sklony k výbuchom priam vražednej zlosti a tvrdosti voči svojej „obeti“. Jupiter v Rakovi jasne poukazuje na to, že v tomto živote sa má NAUČIT chápať a pracovať so svojimi emóciami a zatiaľ to rieši brutálnou a morbídnou predstavivosťou - a toto okrem iného je príčinou choroby, ktorá sa volá „pečeňová sepsa“ - totálne zlyhanie pečene a tým aj celého organizmu, čo potvrdzuje aj Mesiac v Strelcovi (pečeň) v 6.dome ( zdravie).
Urán v Baranovi v opozícii na Mars ešte viac potvrdzuje jeho prudkú impulzívnosť vyvolanú stavmi vnútornej zlosti a zúrivosti - čo zase pôsobí totálne deštruktívne ako na jeho vlastnú energetiku, tak aj na energetiku „obete“.
Aspekt Mars - Neptún zase poukazuje na sklony k oplzlosti ( v predstavách) a brutalite.
V podstate celý jeho horoskop hovorí o tomto správaní.
Jediná možnosť ako prekonať tieto negatívne skĺony je detailne rozobrať celý horoskop, každý aspekt a „vytiahnuť“ z každého aspektu jeho pozitívnu stránku a tieto pozitívne stránky , v ktorých je ukrytý veľký potenciál začať upevňovať a rozvíjať.
Za týmto ukrytým neprejaveným potenciálom sa skrývajú obrovské liečiteľské a regeneračné schopnosti. Buď ich začne rozvíjať a prejavovať , alebo zničí sám seba - a možno aj svojich blízkych.
28.03.2018 - 15:22 | Filtr
(Rak) Loen » tiferett
všimla sem si, že to slunce v opozici na saturn má i jeho maminka (ta má komplikovaný vztah se svým otcem, ona je vodnářka a její život a ona sama vždy byla pro jejího otce nepřijatelná...i když teď oba na vztahu začaly po krůřcích pracovat)

Můj vnější subjektivní je, že syn už přejal roli chybějícího partnera matky...

Dělali i regresi, kde se vyjevilo, že matka syna kvůli hodně problematické minulosti s jeho otcem (který o syna nejevil nikdy zájem) úplně nepřijala... ale kompenzačně mu paradoxně nenastavuje žádné hranice...protože "chudáček" ... (to je její hodně časté slovo) ... a pak plní vše co on chce... a když ne, jsou samozřejmě scény...
28.03.2018 - 15:41 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
Tady pomuze jen EXORCISTA...
28.03.2018 - 16:13 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Loen
Tak to Slunce-Saturn a navíc Slunce ve 12. může značit už jen to, že otec chybí. Jinak je to vcelku dost napěťový radix, nejenže vyžral ten dlouhodobej kvadrát Jupiter-Uran-Pluto, ale ještě k tomu ten Mars...všechno, co se týká komunikace/projevu směrem ven je "divné"-Lilith ve 3., jeho vládce ve 12. řízlej tím Saturnem (tvrdost), Mars v opozici na Urana a v kvadrátu na Pluto v 7 a vlastně i ta Luna řízlá Neptunem jako vládce asc. Ten Merkur ve 12. v opozici s Lunou může značit, že rychleji mluví než myslí a navíc je to zabarvené rybí energií. Výchova ve stylu "chudáček" (matka symbolizovaná Lunou v kvádru s Neptunem, případně i tím Sluncem ve 12. taky asi není úplně oukej-bez urážky) je samozřejmě špatně, ale tak to my tady asi neovlivníme. :97:
28.03.2018 - 16:28 | Filtr
(Rak) Loen » Mici Angóra
no... to, že není matka OK, jí před pár lety řekla jedna lektorka montessori kurzů "řekla jí že by měla navštívit terapeuta" - nicméně vodnář a kritika a sebereflexe... (reakce spíš: "co si ta baba namyšlená myslí...")

Každopádně se s nima vídám dost často...a pro mého 1,5 letého syna je to v podstatě jediný dítě, se kterým se pravidelně vídá...což mě trochu děsí...

já mám s těma hranicema ve výchově taky celkem problém...tak koukám kam spousta věcí vede a jak se odráží na dětěti když se starší a starší...

vkládám synastrii chlapce s matkou
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
28.03.2018 - 17:51 | Filtr
(Štír) faraym » Loen
môžete dať dátumy narodenia_?
28.03.2018 - 18:03 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Loen
To je docela masakr, ne? Asi karma. :63: Jinak ona má radix jak moje ségra, akorát nepatrně posunuté domy a Slunce už ve Vodnáři místo Kozoroha a dítko je vychovávané velmi podobně a styčné body v jeho radixu by se taky našly. Ale musím se jí taky zastat, s Neptunem na hrotu 3. domu je těžké nebýt divná. Jinak ta jeho opozice na tom jejím Neptunu je taky dost zajímavá...:14:
28.03.2018 - 19:52 | Filtr
(Rak) Loen » faraym
syn 16.5.2014 - 07:20 h brno

máma 6.2.1977 - 22:45 h náchod
28.03.2018 - 22:08 | Filtr
(Rak) Loen » Mici Angóra
koukám že ty slunce opo saturn mají navzájem v kvadrátu - takže to tvoří velkej kvádr... :32:
29.03.2018 - 08:15 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Loen
No a taky ten Mars u ní ve 12., Pluta v kvadrátu, to je sice časté, ale stejně. :17:
30.03.2018 - 12:51 | Filtr
(Rak) Loen » MIKULAS
díky za odpověď :1:
můžu se zeptat z čeho čerpáte? Had modulace voda? Protože v čínském horoskopu je chlapec kůň (to jsou vrelicí tvrdohlavci :4:)

otázkou je, co je ta správná výchova...

kojen byl chlapec do 3. let (kdy odezněla laktace) - i po té si "vymroval/vymrčuje" prsíčko na uspávání... a bylo mu podáváno (možná i teď občas je)

za stěženjí taky osobně vnímám to, že byl chlaped dán v 1,5 roce do jeslí aby máma mohla pracovat...

a jak mám prosím chápat toto: "Přítomnost energie, jež představují zrozenci, jakými je Váš jedenapůlletý syn, způsobila spontánní reakce v hlídaném chlapci – silné rozrušení."

díky za případné dovysvětlení :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »