Dready a spiritualita


16.03.2018 - 10:39
(Vodnář) Hulakala
Dready a spiritualita
Ahojte vseci!

Není tu nejaky odborník přes toto téma :D a nevěděl by jaké spis účinky mají dready na spiritualitu člověka? Někteří lide píší a to sem našla ve většině článku, ze je to otevřelo v pozitivnim. A jen jeden článek byl proti dreadum, ze se člověk otvírá negativním bytostem či co. Ale to mi moc nepřišlo. A nebo taky to nemusí působit nijak, taky možnost. Mě to intuitivne táhne ale trosku mě odrazuje ten jeden jediný negativní článek. Třeba je tu mezi vámi nejaky bývaly či současný dredac a podělí se o zkušenosti :-) prosím prosím!

A jako dodatek jednalo by se o přiměřeně množství jen tak symbolicky!

Děkuji

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
16.03.2018 - 10:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dredy jsou prostě druh účesu. Ke druhu účesu (nebo k čemukoliv jinému, v oblasti módy i jinde) se rozhodneš na základě něčeho, co už máš v sobě. Je to jen způsob sebevyjádření beze slov.

Čili pokud tíhneš k tomu či onomu, dostaneš se k tomu s dredama i bez.

Svádět něco na účes je stupidní asi jako svádět něco na planety v radixu :) (prosím nebrat jako útok na Tebe nebo někoho, je to jen konstatování mýho pozorování) Před chvíli jsem to psala, ale jinam: Výchozí bod je jiný, ale zbytek už je volba.
16.03.2018 - 15:42 | Filtr
(Štír) tronco
Kdyz jsem zil na plazi, tak se mi udelala takova helma na hlave, tak jsem vzal nuz a rozrezal to na 55 dilu a smontoval hackem... tu spiritualitu jsem tam vnasel treba koralky od lidi na pamatku, drobnymi na kafe (derave "duros"), ruzne vzorky hasise, ale potom je tam i videt, kde jsem zil. Rozrizni si jeden vejpul napodel a uvidis jehlici z lesa, cement ze stavby, pisek z plaze :D Jednou jsem se probudil a mel jsem ostrihanou pulku hlavy. V jedne ruce nuzky, v druhe dready. Tlemil jsem se a brecel. Hodil jsem je po byvalce. Jiste. Je v nich hodne vzpominek. Je tam takove mysterium. Neni to jen styl ucesu. Jasne. Jak pro koho. Pozerstvi je vsude. Zkus vzit nuzky na skutecneho rastu a uvidis mystika v akci :4:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »