player
» Buddha/2
To není pravda. Protože většina světových výroben to má tak 1:1. Čili půlku do sypaných a půlku do pytlíků. A jinak - i kdyby tomu tak bylo , tak pořád je to z čajového listí...není v tom ani soja ani písek.
Jo - třeba hajzlíci na tržnicích v Tunisu , ti ředěj výborný koření pouštním pískem , aby víc trhli , to jo...ale Lipton?
Bosch
» Buddha/2
Dilmah je asi nejlepší ale i s liptonem mám dobrou zkušenost. Kdyby se zhoršili tak je přestanu pít. Onehdá chtěli ze nepálský 100g kolem 450. Tak to jsem ochotný dát raději za dobrou matchu 25g/550.
Buddha/2
» player
Jo, a to koření pak používají v kfc aby kuře bylo křupavější
On ani nejlepší čaj nevydrží věčně, záleží na zpracování i skladování - proto postarší pytlíkáč nemá daleko k senu. Je to podobně jako u kafe, taky má lepší chuť a vůni čerstvě umleté než po půl roce v otevřeném pytlíku