mluvit ve snu s mrtvým


21.01.2018 - 17:46
(Beran) andri2
mluvit ve snu s mrtvým
Zdál se mi velice zvláštní sen o mém zesnulém kamarádovi, který spáchal sebevraždu...bylo to poprvé, kdy jsem ho viděla ve snu a normálně jsem se s ním bavila.Nevím, jak si to mám vysvětlit :39: Říkal, že se má dobře a že hodně věcí pochopil a při rozloučení mi dal pusu.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
21.01.2018 - 18:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je normálne - prišiel sa rozlúčiť a povedať, že je šťastný :1: pekné, od neho, aby sa kamaráti netrápili :1:
21.01.2018 - 18:31 | Filtr
(Býk) Artislove
Áno pravdepodobne sa prišiel rozlúčiť. Keď som bola ešte na základnej škole v 15-tich rokoch mi umrela sesternica. Na pohrebe som radšej nebola. O pár dní na to sa mi snívalo, že sedíme niekde v záhrade na lavičke a ona mi to veľmi vyčíta a to bol prvý aj posledný sen s ňou. Odvtedy, vždy keď niekto umrie, tak skôr alebo neskôr mám s tou osobou sen a keď sedí na lavičke,alebo stojí za plotom a už sa mi s ňou viac nesníva tak viem, že už je na druhej strane. Pokiaľ nie a mám s ňou sny ďalej, tak ešte neprešla..Proste to viem :1: Keď mi umrel dedko keď som mala 7 rokov, dlhé roky sa mi s ním paradoxne nesnívalo ale jeho prítomnosť som cítila v dome, až raz o pár rokov som ho v sne videla. Ja som bola v dome a on stál za plotom, videla som ho cez okno. Intuitívne som vedela, že konečne prešiel na druhú stranu. Dovtedy sme ho u starkej na dome niekedy vnímali, odvtedy už nie. Tento rok mi umreli obe staré mamy. Prvá, s ňou sa mi snívalo iba raz, bola ešte v kóme, ale ja som ju už videla ako sedí v záhrade na lavičke a češe si vlasy. Vedela som že už sa nepreberie,že už spí len jej telo ale duša je preč. Tak aj bolo. O pár týždňov telo zlyhalo. Zomrela na Valentína. Druhá stará mama zomrela v Auguste o pár mesiacov neskôr a mám s ňou sny stále a viem, že ešte neprešla..Sny sú veľkým pojítkom s druhou stranou. A to nehovorím o snoch ktoré sa mi plania a týkajú sa aj iných osôb, nie len mňa :1:
22.01.2018 - 11:38 | Filtr
(Štír) tronco
On se neprisel rozloucit s Tebou.. (mezi Nebem a Zemi je tezko prekonatelna oblast) to Ty jsi se loucila s nim. Srovnala jsi se se svym smutkem z jeho odchodu. Ten smutek je treba "pohrbit" s nim a ozivit tim jen ty dobre vzpominky.
22.01.2018 - 13:12 | Filtr
(Střelec) tiferett
Je celkom možné, že ťa v sne prišiel navštípť mrtvy kamarát. ZAžila som to aj ja a je to bežné.
Po smrti a hlavne po samovražde duša na "druhej strane" prechádza "školením", keď ju duchovný sprievodcovia prevedú prežitým životom a tým, čo urobila.Duša potom pochopí, aké chyby urobila, komu ublížila, koho tu zanechala.
Tesne po smrti je duša na druhej strane dezorientovaná a najprv je vo fáze zabudnutia, keď stratí vedomia Zeme a avojich blízkych. Ale po čase, keď prejde energeti kou a duchovnou liečbou si spomenie a začne bilancovať svoje činy a chyby a dostáva nutkanie dať o sebe vedieť tým najbližším, ktorých tu opustila.
Ja som zažila, keď "duch" môjho otca bol tesne po smrti úplne čierny, robil mne a mojej estre po smrti z nocí hotové peklo, keby mohol, tak by nás zabil, nevedel sa zmieriť s tým, že my sme živé a on musel zomrieť.
Ale po pár rokoch, keď prešiel "skolením" na drihej strane sa mi zjavil zas, už nebol čierny ale biely a ospravedlnil sa mi za to, čím mi ubližoval. Viac sa nikdy neukázal.
Spánok a sny sú fenomény nášho života, cez ktoré a kontaktujeme s inými dimenziami a bytosti z iných dimenzií využívajú naše sny na kontakty s nami.
Dôležité je uvedomiť si, aby sme tieto bytosti k nám nepútali, treba sa s nimi v láske rozlúčiť a prepustiť ich do úrovne, kam po smrti patria.
22.01.2018 - 19:16 | Filtr
(Beran) andri2 » tronco
A jak se pohrbiva takovy smutek?
22.01.2018 - 19:18 | Filtr
(Beran) andri2 » tiferett
Zajimave, vdaka.
23.01.2018 - 19:30 | Filtr
(Štír) tronco » andri2
Nenapsal jsem to presne. Promin. Ten smutek je. To je jasne a nejde utopit nebo transformovat... jen pochopit, proc tu je... v podstate tu bude to te doby, nez se smiris s tim, ze Tvuj pritel bude pro Tebe zit uz "jen" ve vzpominkach, myslenkach na nej a Tvem srdci. Ale i pro nej je dulezite, aby povolilo to pouto, ktere by ho nepoustelo ze sveta pozemskeho nekde mezi Nebem a Zemi .... je to pochopitelnejsi ?
23.01.2018 - 22:54 | Filtr
(Střelec) terere
Duše lidí ,kteří spáchali sebevraždu nikdy neodejdou do světla...
bloudí v mezi nebem a zemí a tak si nemyslím,že by se přišel rozloučit...spíš chtěl na sebe nějak upozornit a takle volá s.o.s.. :16:
24.01.2018 - 18:52 | Filtr
(Beran) andri2 » tronco
Děkuji jj teď jo. Ono je to celkem složité, nebo je to už pár let a já si pořád lámu hlavu nad tím, proč to udělal.
24.01.2018 - 19:51 | Filtr
(Kozoroh) Kačka-Helča
poslední dvě noci mi do snu také přišel kamarád-bývalý spolužák, který koncem minulého roku spáchal sebevraždu (už se mi od té doby o něm zdálo dohromady 3x), nevyříkává si se mnou nic, jen je součástí příběhu a já si v tom snu uvědomuji, že mu připomínám, že už nežije. Také mě napadlo, jestli nepotřebuje nějak pomoc ....... díky za tu diskuzi a sdílení vás všech :62: :17:
24.01.2018 - 20:42 | Filtr
(Beran) andri2 » Kačka-Helča
a bavíš se s ním?
24.01.2018 - 20:42 | Filtr
(Býk) Artislove » terere
to ze nikdy neodidu do svetla je nezmysel :1: bez urazky..
25.01.2018 - 18:16 | Filtr
(Kozoroh) Kačka-Helča » andri2
přímo s ním nemluvím ...... jen "prostě hraje nějakou roli" v tom snu (většinou také nějakou pro mne nepochopitelnou - tak jsem vnímala i jeho oběšení - beru to jako momentální zkrat) a těsně před probuzením jen vím, že si vždy uvědomím, že už nežije a mám potřebu mu to říct, že to, co se mi zdá je ve skutečnosti blbost, když nežije ..... o nic mě nežádá, ani necítím konkrétní poselství toho snu (někdy mám sny varovací), jen prostě vím, že na konci toho snu jakoby můj mozek analyzuje, že to v reálném životě nedává smysl, když je mrtvý :25:

je to spolužák, se kterým jsem byla ve stejné třídě část základky, potom celou střední školu a na vejšce už jsme byli každý jinde - od té doby jsem ho vlastně už neviděla (asi 20 let) a těsně před smrtí spolupracoval v jeho zaměstnání s člověkem, který mi kdysi držel pracovní místo, kde myslel, že ho vystřídám po dokončení školy - s ním jsem se na pohřbu potkala ..... je to taková zvláštní vzpomínka na lidi, které jsem spoustu let neviděla.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »