Ženská prostituce, její skrytá forma a "skutečný muž" poblíž tohohle "outsourcingu"


29.12.2017 - 10:56
(Ryby) MG34
Ženská prostituce, její skrytá forma a "skutečný muž" poblíž tohohle "outsourcingu"
Přesněji řečeno myslím to ve všech gardech, tedy i mužská prostituce, atd.

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2 3 4 5 6 7
Řazení:
29.12.2017 - 14:14 | Filtr
(Býk) Onirique
Máš na mysli starou známou hru "něco za něco"?
Poměrně častý jev, a "skutečný muž" (ty uvozovky jsou tam stěžejní) ji hraje s radostí jemu vlastní :76:
Ovšem...co...ehm...kdo je to skutečný muž?
Vždycky jen odrazem skutečné ženy...a naopak :3:
:68:
29.12.2017 - 14:36 | Filtr
(Ryby) MG34 » Onirique
Po jídle jsem to trochu posunul. Jednak bych to rád bral genederově nezávisle - všechno se dá napsat v obou gardech (plus homo-verze) - jen klasická ženská prostituce má velkou tradici, takže se na ní všechno lépe demonstruje a nechám ji tedy v nadpisu.

Pak bych chtěl ten outsourcing vztáhnout na všechno - ne jen na sex, ale i na úklid, výchovu dětí, vaření, šacení, atd. Dnes je možné si prakticky na všechno někoho "najmout". Je to levné, je to zažité, je to funkční. A tím, že je to více osob, je to i zajímavé.

A pak bych někde "poblíž toho všeho" nechal chvilku zevlovat "skutečného muže a ženu" - ať je to co je to. A třeba mi z toho něco vypadne.

Jinak "skutečný muž" může být klidně i třeba prostitut (dámský společník) - co já vím? - přemýšlím.
29.12.2017 - 14:42 | Filtr
(Ryby) MG34
Naše aktuální životní úroveň je v absolutních číslech (ne v relativních) srovnatelná s úrovní středověkých panovníků. Ale přitom stále používáme vzorce chudiny. Tzn. nějaká inspirace a jediná "tradice" se dá najít u středověké šlechty - jinde bohužel ne, jsme jedna z prvních "plošně bohatých" generací.

Takže co s tím - jak to bylo tehdy? Byly chůvy, kojné, zahradníci, atd.?
29.12.2017 - 14:46 | Filtr
(Býk) player
Za mě - špatný.

Protože obě kategorie sebou vzájemně pohrdají. Muž se na ni dívá jako na zboží a žena na něj jako na nadrženýho chlíváka. Akorát se potřebují. Párkrát jsem kolem kristových let navštívil bordel , je to (teda v Čechách) velmi smutná a špatná instituce.

Snad jedině , až mi bude 70 , že si ža čtvrtinu důchodu budu moc sáhnout na mladý maso...ale nevim.

Skrytá - tady už je to kapku složitější. Pohnutky. Holky si naivně myslí , že muž stojí o jejich komplikovanou sinusoidní duši. Ni omylem - až na výjimky , ale v těchto případech zas pohříchu nestojí o její tělo.

Muž chce ženu nahou a vzrušenou. Vtip je v tom , že přímou výzvu holka až na výjimky neuchopí, protože ona má sex přes hlavu. Tudíž hledí na jednu věc. Vím , kam míříš , proto ještě hodím do pácu jednu myšlenku. Zjistí li totiž u chlapa lakotu , tak jí secvakne , že její hnízdo a její potmostvo moc přepychu nezažije. Tudíž skrytá prostituce je pro ní v podstatě jakousi nezbytnou složkou námluv.

Na druhou stranu , znám dva případy , kdy si bohatý holky jen vytáhly z davu spermoňka , požádaly o dítě a pak už od něj nic nechtěly. Jedou si sólo piko a maj všeho přebytek. Sexu se v podstatě dobrovolně zřekly. Ale o gen požádaly "skutečné" muže.
29.12.2017 - 14:48 | Filtr
(Býk) player » MG34
Vzorce chudiny používáme proto , že na jednoho panovníka (dnešního šéfa dejme tomu) připadá x podřízených. Tudíž - životní úroveň podřízených.

My jsme chudina v hedvábí.

Bohatí duchem neinvestují do haraburdí.
29.12.2017 - 14:53 | Filtr
(Býk) Onirique » MG34
Obrazů/archetypů skutečného muže je totiž přesně tolik, kolik je žen...každá má ten svůj vlastní (který si vytvořila po celou dobu od svého narození...a možná ještě dýl), říká se tomu taky Animus. A naopak, každý skutečný muž má v sobě obraz své Animy.
Kdyby si lidstvo jako celek dokázalo sjednotit tenhle obraz (všichni by to měli stejně), to bychom už byli asi někde jinde...a jen bůhví kde :3: :16:


Asi by se mi líbilo mít na každou činnost (okruh činností) jinou osobu...budu si nad tím rozjímat...
29.12.2017 - 15:02 | Filtr
(Ryby) MG34 » player
"Protože obě kategorie sebou vzájemně pohrdají."

Jsi si tím jistý? Já třeba prostitutkami jen pro to, co dělají, nepohrdám. Jejich služeb nevyužívám, ale principiálně bych s tím problém rozhodně neměl. Já si vážím práce - a tyhle služby práce jsou.

A stejnětak si pracovnice můžou docela vážit svého klienta. Je tu nějaká prostitutka (s anonymním nickem klidně), aby to mohla uvést na pravou míru?
29.12.2017 - 15:23 | Filtr
(Ryby) MG34 » player
Když přemýšlíš, že si koupíš kytaru za 1000,- tak přemýšlíš, že je to třeba 1/20 tvého měsíčního platu a ne že tvůj měsíční plat je 1/20 platu generálního ředitele.

Jak jsem psal - jsme bohatí v absolutních číslech a relativní jsou úplně k ničemu - resp. kdo žije v zajetí relativního srovnávání platů, má to asi docela těžké sám se sebou.
29.12.2017 - 15:25 | Filtr
(Ryby) MG34 » Onirique
Archetyp bych hledal nad existujícím vzorkem populace.

Je škoda hledat ten archetyp ve vlastní fantazii (pokud je odtržená od reality).
29.12.2017 - 19:46 | Filtr
(Býk) player » MG34
Tys to vůbec nepochopil. Nejde o výdělky. Jde o to , že jsi někomu podřízen. Kdo o tobě může e taky často rozhoduje.

Proto jsi chudina v hedvábí. I kdybys byl v dělnické kategorii a vydělával sto táců měsíčně. To nemá s výplatou nic spoílečného.

Zkrátka je to poměr pán-kmán.
29.12.2017 - 22:58 | Filtr
(Býk) player » cimi
Takhle - je to věcí kultury toho či onoho národa či jedince a postoje k erotice , jako takové.

Četl jsem , že v Nizozemí a Maďarsku je to úplně jinak , že tam dívkám jejich povolání vysloveně šmakuje a neměnily by. Ale ony do toho s tím jdou. Kdežto u nás jsou to většinou v bordelích otrokyně nebo životní zkrachovalky. Mají to jako východisko.

Jinak ta věta: kombinace mateřské a sexuální lásky mě velmi zaujala. Zajímavé.

Já jsem se bavil se tantrickou masérkou a ta svoje povolání miluje. Jenže z ní vypadla pravda , že už v dětství měla chuť se pořád někoho dotýkat.

Samozřejmě se to nedá úplně paušalizovat , jako v podstatě nic.

Ale jinak - co to vlastně je prostituce. Žena jde mužovi něco prodat. Prodává mu něco zcela bezhodnotného - a poměrně drahého. Jakou má chvíle sexu hodnotu, cenu? Když navíc on ví , že ona o něj defacto nestojí , že je to prostě kus. A po něm přijde další kus.
30.12.2017 - 00:15 | Filtr
(Býk) player » cimi
No. Masáž...

tTk - já jsem si ji zaplatil , stála mě 2000 korun 90 minut (dalo se koupit třeba i tříhodinová za čtyřku). Udělal jsem tak po přečtení článku o těchto masážích a tak jsem šel ze zvědavosti.

Takhle - i to je dost drahý , ale má to asi tak 10 x vyšší level , než hodina v nevěstinci. Navíc je to úžasnej relax.

Jinak - paušalizovat samozřejmě nejde - ale co vím od pravidelného návštěvníka , ty holky v bordelech jenom čekaj na výnosný sňatky , až zkrátka přijede princ na bílým koni a řekne - pojď , už to nedělej. Proto je tam ta obměna velice častá.

Něco jiného jsou taková ty domácí studia. Holka to má ve svým bytě jako profi , zvykne si na krásný peníze za málo práce. S takovou jsem se ještě nepotkal , tekže jejich pocity nemám zmapovány. :6:
30.12.2017 - 09:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Poznala som mladú ženu, ako študenstka robila v eskorte, zarobila si mnoho a tak s tým nemala problém lebo chcela peniaze.
Našla si dokonca aj manžela ktorý vedel čo robí, bohatý s dobre zabehnutou firmou aj ked po dvoch manželstvach. Bola po 2 rokoch tak nespokojná že to začala znovu robiť.
Chcela s tým skončiť ale nedokazala sa toho vzdať. Podľa nej tieto hrátky boli niekde inde posunuté, vraj muža pri tom vnímala iba ako svoj objekt a mohla si s ním robiť čo chce, cítila sa silná. Možno ta skrytá nenávisť k mužom v nej naozaj bola a myslím že takto chcela trestať aj manžela. Neviem čo s ňou je teraz, už som sa s ňou od toho času nestretla.
30.12.2017 - 10:19 | Filtr
(Ryby) MG34 » player
Každý je něčemu podřízen - někdo nahoře je zase "otrokem" např. "lidu" - nemůže si dovolit je moc ždímat, protože by to pro něj špatně dopadlo. Tento pocit je naprosto irrelevantní - proč mu vůběc dáváš nějakou váhu? :3:

A hlavně je to irrelevantní z pohledu dostupnosti toho outsourcingu, co tu probírám. Koupit si (dnes) můžeš cokoliv bez ohledu na společenské postavení - stačí když složíš příslušnou sumu.
30.12.2017 - 10:31 | Filtr
(Býk) player » aktigram
To máš recht. Je v tom v podstatě dominance. Je to zhruba čtvrtina žen. Ta není submissivní , nýbrž má ráda moc nad mužem. Dokonce jsem zažil ve svém životě nejmíň u dvou holek , že se ze subinky proměnily v dominantní.

Ale hlavně - jak je holka nezávislá a je schopna sanovat své vrtochy ze své peněženky , většinou její nezávislot je už tak silná , že manžel je defacto přítěž. Taková si vystačí s milencem.
30.12.2017 - 10:33 | Filtr
(Ryby) MG34
Docela mne zaráží ty negativní přístupy prostitutek ke svému povolání, co se tu zmiňují - u nás a ještě dnes. O těchto patologických se bavit nechci - chtěl bych se bavit o nějakém "přirozeném stavu" - práce je baví a dělají to dlouhodobě - žádná truc-brigáda. Abych to mohl dát do jedné linie s au-pair, uklízečkami, domácími manžely, zahradníky, kuchařkami, atd.

Na ty ostatní povolání se tu zapomíná. Jde o to, aby se z těch všech povolání dala jakoby poskládat jedna osoba. A pak si z té poskládané osoby něco zpětně ukousne partnerka/partner (protože zrovna tohle je baví nebo na tomhle by rádi ušetřili).

Partnery ani jednoho nebaví uklízet, vařit a starat se o děti - tak si na víkend najmou au-pair, uklízečku a stravování bude v hospodě. A pak zbude to ostatní, kde se bude odehrávat vztah a bude se realizovat "skutečná žena" a "skutečný muž".

A z toho mi vyplývá, že nic, co se dá outsourcovat, není nutná podmínka vztahu. Bude-li třeba někdo asexuál(ka) a partner bude s normálními potřebami, dá se outsourcovat i ten sex.

A pak je tu situace, kdy je outsourcováno prakticky všechno - co s tím pak? Ale i na tohle jsou odpovědi v minulosti - tohle jsou přesně některé královské páry středověku. Jak to řešili, kam to vedlo?
30.12.2017 - 10:46 | Filtr
(Býk) player » MG34
No protože když se baví muž a žena o sexu , tak jeden mluví o voze a druhý o koze. Baby to maj všechno přes hlavu. Ony po nás nekoukají , jako my po nich (a když už , tak nám zcela nelogicky čuměj na prdel).

Kurtizána může mít ráda své povoláni pouze , pokud od dětství patří do mimozóny. Zkrátka - pokud je z jiného těsta.

Jistě - ony si zvyknou. Žijí v teplíčku , vydělají dost...ale to neznamená , že je to začne bavit. I když...jednou jsem si s jednou dal práci a...ale stejně - za měsíc už si brala libereckýho milionáře.

Až na výjimky - ony mysl vypínaj. Používaj mnohdy gely , aby vůbec klouzal a netrpěly.

Chlap se podívá na nahou babu a vyletí blahem na Mars. Baba se podívá na nahýho chlapa a směje se. Dokonce to je u mnohých tak , že nesnesou , aby chlap chodil doma třeba v trenkách. Samozřejmě - tohle není dogma , výjimky se najdou. Koneckonců - já právě ty výjimky , co nemaj sex přes hlavu celoživotně infiltruji. Jsou nejlepší.. :6:

Je dokázáno , že i když žena má oproti muži asi 10 násobný prožitek z erotiky (má na to vybavenější tělo) , takže prvotní vzrušení má naopak pouze 10%. Čili holka dělající nejstarší řemeslo světa musí svojí (podotýkám soudobou - v historii , než jsme upalováním snížili erotickej průměr) přirozenost potlačit ve prospěch zisku.
30.12.2017 - 10:50 | Filtr
(Ryby) MG34
Ještě se tu zmiňuje "hodnota" - dost důležitý pojem. Neexistuje žádná "absolutní hodnota věcí a služeb" - vždycky je to průsečík nabídky a poptávky, někdy ještě sprzněný přetrvávající tradicí nebo legislativním rámcem.

Je velkou chybou, když ve vztahu někdo svoji námahu povyšuje na určující faktor "hodnoty". Typicky např. afektovaná uklízející žena v domácnosti. Vydává své celodenní uklízení za základní hodnotový pilíř toho, co do vztahu vkládá. Přitom najmutá uklízečka to zvládne bez keců za pár stovek za pár hodin...
30.12.2017 - 10:53 | Filtr
(Ryby) MG34 » Sky
Neřekl bych. Resp. pokud je to bráno patologicky, tak jen v některé kultuře (jestli zrovna v té naší - nevím, na Slovensku je to asi horší "díky" křesťanství).

Já se na to dívám tak nějak z globálně-historického hlediska a vychází mi to jako normální věc - ta prostituce je už od dob starověkých chrámových služeb a zvyků v průběhu věků většinou vnímána celkem normálně.
30.12.2017 - 10:58 | Filtr
(Ryby) MG34 » player
Když ti to "nezapadá", tak zkus totéž napsat o prostitutovi nebo o au-pair. Tam už to vychází lépe?
30.12.2017 - 10:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ešte jeden príklad - moja známa miluje sex a teda veľakrát išla s mužom do postele iba preto že ten sex potrebovala. No mňa šokovalo niečo iné - bola bez práce a ponukli jej prácu v masažnom salóne, vraj tam mala robiť skôr na recepcií, ale ona o dva dni odtiaľ ušla - jej slová - ver mi, ja čo milujem sex a hodne sexu, ja som tam nemohla robiť, išla som sa zadusiť.
30.12.2017 - 11:02 | Filtr
(Býk) player » MG34
Naprosto. Au-pair , práce s dětmi , to je pro ženu alfa , omega. Prostitut? To je problém. Na to už člověk musí být vybaven extrémními dispozicemi a jako povolání je to v teple - ale br...

Představa , že si mě objedná na tři hodinky nějaká celulitidní dvaasedmdesátka a já bych musel...no potěš koště. :61:

Sice - když jsem četl rozhovor s gigolem , tak psal , že tři čtvrtiny si nakonec vystačej se žvaněním a na akci ani nedojde , ale i tak.

Ale jsou chlapi , kteří na to maj. Je jim úplně fuk , zda je jí 15 nebo 90 , hlavně když je pišingr na svým místě. Já bych to nedal... :6:
30.12.2017 - 11:07 | Filtr
(Býk) player » aktigram
Protože ona si vybere , s kým do tý postele jde. Po čuchu. Ten kamarád s benefity ji přitahuje a voní.

Kdyžto jako placená služba musíš jít i do toho , kdo ti naopak smrdí (přitom jiný bude vonět , je to věc odlišnosti DNA , nic jinýho , než prostá chemie).

Já zase poznal holku , která prostě v den ovulace si nemohla pomoct. Její manžel byl ale kamioňák , tak vždycky šla na bar a tam se na někoho usmála. :4:

Ale říkala - nikdy jsem si nevzala od nikoho telefon ani nikomu svůj nedala. Paralelní vztah eliminovala , muže měla ráda.

Byla to teda kočka. Ale párkrát se stalo , že nikdo nebyl po ruce , tak pak to sofistikovala a začala už dva dny před ovulací vytipovávat , a na ten den si domluvila rande. Baby jsou velmi chytré a variabilní.
30.12.2017 - 11:13 | Filtr
(Býk) player » MG34
Jinak já tehdá zjišťoval , jak to maj holky v bordelu se svými antitypy. Zkrátka , zda musí jít , když je jí ten chlap odpornej. Co si budem namoluvat , málokdo přichází do bordelu ve střízlivém stavu a většinou jsou to lidé movití , tudíž dost hustý ega.

Povídlala , že se mají tři možnosti. Buďto se hned vzdálit , nebo se vymluvit na krámy nebo prostě říct ne. Vem si jinou. Tak mě zajímalo , jak často se tohle stává. Tak prej tak jednou měsíčně.

Jenže - já se vrátím k tomu pohrdání - logicky. Žena muže ctí , jde po jeho duši. Kdyžto on se jí v bordelu změní v obyčejné funící zvířátko. Které ona musí jen pokrmit a dát spát...neboli - úctu v tu chvíli má k tobě asi jak k šimpanzovi. Ale hold - jíst se musí a platit nájem taky.

Špatný.
30.12.2017 - 11:21 | Filtr
(Býk) player » Sky
Veřejný dům je prostě Kaufland - ale vesnickej , malej. V regálu je jen pár výrobků na prodej. A není to žádnej Harrods. Prostě Kaufík. Rohlík s paštikou tam dostaneš , ale slavičí jazýčky , to tak někde v Thajsku nebo v Amsterodamu.

Na druhou stranu , popisovali mi kámoši z Prahy Lotos. Tam prej to je na úrovni a exotika.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-125 126-150 151-162
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »