Prosím o vyložení podivného snu


04.12.2017 - 13:30
(Střelec) Drahomiluše
Prosím o vyložení podivného snu
Věděl by někdo, co by to mohlo znamenat ? Videla jsem nahaté sedící batole, takové ušmudlané a soukalo do pusinky bílý hadřík, tahala jsem to z neho a bylo toho nakonec snad metr. Trochu jsem mu naplácala ručičky, že to se nesmí.
Děkuji. :39:

Řazení:
05.12.2017 - 13:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Posouvám nahoru, zajímá mě to :17:
05.12.2017 - 13:57 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » .
Tak to děkuji :79: zrovna ted jsem přišla a hned koukala, jestli by přece jenom někdo věděl, totiž mi to straší v hlavě několik dní. :8:
05.12.2017 - 16:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Boen to napsala hezky.

Taky mě napadlo něco podobného - ve snech je v podstatě všechno součást Tebe. Ušmudlané batole a bílý kapesník, kontrast špína-čistota. Možná nějaká část v Tobě se chce od něčeho očistit, ale jde na to špatně - batole neví, že se tím hadříkem má umýt, tak se ho snaží pozřít. :4:

Dobré na tom je to, že jsi ho zarazila a případně vysvětlila, že se to takhle nedělá.

Ale určitě v tom bude ještě něco, co já nevidím. :1:
05.12.2017 - 18:18 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše
Děkuji za obě odpovědi, neuměla jsem si to vůbec vysvětlit. Tak nějak by to mohlo být, ale i něco dalšího.

V té době mi nebylo moc dobře a nevím přesně, jestli před snem nebo po snu, mi kamarádka pomohla. Psala jsem jí svoje zdravotní problémy a také že nevím, jestli v nemocnici nebo v kapli, když mel můj táta pohřeb, jestli se na me něco nepřisálo, taková únava od té doby.

Ten hadr mohlo být odstranění toho něčeho ze mě, kamarádka mi na dálku poslala léčivou energii a hned druhý den mi bylo dobře.

Ještě by to mohlo souviset s mým odpoutáváním se od mého manžela, abych se osamostatnila, aby mne nebolelo to, co on dělá.

No, ten sen stále vidím jako živý.

Ta kamarádka, co mne léčila, mi sdělila, že se b dubnu stane babičkou, tak doufám, že s tím sen nesouvisí, že vše bude v pořádku.
Děkuji :17: :74: :68:
05.12.2017 - 21:09 | Filtr
(Štír) tronco
Proc Ti to vadilo?
Mi tam hapruje to, ze jemu to nevadilo, vsak to je normalni. Cisty bili hadrik je ta nejvetsi dobrota a Ty ho fyzicky trestas kvuli svym nesmyslnym etickym hodnotam. To bolelo, nebo minimalne prekvapilo a mohlo naplnit pocit ublizenosti.
Hlavne cista bila... mmm... to zni dobre, jak fararovo roucho... cista duse...
05.12.2017 - 21:11 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » Sky
ted jsem zmatená, já přiskočila a tahala mu to z pusinky ven a ne do něho, musela jsem to vytáhnout celé :1:
06.12.2017 - 12:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pekný sen. Myslím že momentálne sa jedna o kolektívne vedomie, ale určite je to aj v osobnom vedomí. Počas týždňa sa na mňa obratilo viacej ľudí s podobným snom nahé dieťa ktoré sa im narodilo alebo tam bolo. Ja sama som mala do soboty rána sen, že ležím na nejakom stole a mala som rozrezané brucho a niekto mi podaval dieťa ešte s pupočnou šnúrou. Ja som chápala že dieťaťu sa nechce ísť ešte na svet a preto to vybrali tak a že mu mám dohovoriť a potom ho znovu vložia a ono príde na svet. Zobrala som to dieťa a hovorím mu - dievčatko moje, neboj sa už sa môžeš narodiť, už ťa doma čaká aj sestrička. Môj hlas znel chrapľavo a dosť starecký, akoby to nebol môj hlas. Ja som tu pupočnú šnúru nechala voľne a ťahala som ju za sebou, teda neprerezala som ju. Žiadna krv tam nebola, žiaden strach, nič.
V tvojom prípade dieťa - nové smerovanie, nový zrod niečoho čistého a krásneho, ušmudlané - nebojí sa lebo ma prírodnú ochranu pred všetkým - biela handra pocit čistoty, - sen je pre mňa až vznešený.
06.12.2017 - 12:43 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » aktigram
Děkuji :17: u mě skutečně je něco nové, nová myšlenka, že takto to dál nejde.....ale ve skutečnosti to není nic nové, téměř všichni si toto říkáme a jak jsme všichni propojeni, tak je to stále silnější. Proto ty stejné sny u lidí.
Ale je to i v osobních záležitostech, jde o takové osvobození a očištění od šíleného materialismu, který tak strašně na nás doléhá a když je toto smýšlení přímo vedle mne každý den, tak je to děs.
Děcko bylo pekné,baculaté, v pohodě si pochutnávalo a mne popadl velký strach o něho, tak toho strachu se nyní zbavuji, ten je v našich životech problém. :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »