Když už zde bylo téma stání u kasy. Napadla mě další souvislost. NÁKUPY PŘED ZAVÍRACÍ DOBOU.
S praxe pozoruji, že jsou lidé, kteří vkročí do obchodu za 2 minuty před zavíračkou a dělají jako by nic. Zpravidla to bývají jedni a ti samí a to den co den. Dneska třeba rekord jedna paní, která odešla snad 15 minut po oficiální zavíračkou. Jak to máte vy? Chodíte nakupovat jak se říká za 5 dvanáct, nebo raději zajdete do jiného supermarketu, kde mají ještě v tu dobu otevřeno?
Tuatha Dé Danann
Mam jiste zkusenosti prace v restauracich. Obecne jak se rika ,ze pokud je pokrm,jidlo pripravovane s laskou, tak je vzdy ve vysledku vynikajici, nebo naopak pokud se vari s nenavisti, tak je samozrejme nechutne a dokonce muze zpusobit zazivaci potize. Proto durazne vsem doporucuji NENAVSTEVOVAT jakekoliv pohostinstvi, jak se rika "za 5 minut 12". Mohu potvrdit, ze kdykoliv nejaky "vysmaty turisti zavitali do nasi restaurace napriklad v 9.25, kdyz restaurace ma zavirat v 9.30, tak cely personal v kuchyni vcetne sef kuchare i obsluhujiciho personalu byli na pokraji infarktu, jelikoz jiz 30 minut pred zavirackou zacinali poklizet, zametat, vytirat, sklizet potraviny do mrazaku a uz sami sebe vydeli doma v gauci u televize nebo u piva v hospode a do toho prijdou nejaky hladovci Tak si predstavte s jakou LASKOU potom ten sef kuchar to jidlo asi vytvari Uz jsem videl letat panve po kuchyni, kopani do mrazaku a slysel mnoho velice neslusnych slovnich vyjadrovani smerovanych smerem k "pozdnim hostum"