No což.


17.10.2017 - 21:35
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tom33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

No což.

Stránka: 1 2
Řazení:
17.10.2017 - 21:42 | Filtr
(Rak) dan162
co to je za klauni ?
17.10.2017 - 21:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dan162
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tom33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vskutku rychle sis to nastudoval...ale jak vidno nemáš zájem, pokud ho někdy mít budeš, tak pořád máš svojí hlavu, mozek a oči a můžeš si to nastudovat.
17.10.2017 - 21:53 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » dan162
Jak by řekla Morti: Devátej chlívek úplně vymetenej! :61:
17.10.2017 - 21:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tom33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tohle je téma k diskuzi. Ne téma k hloupým poznámkám ale degenerace postoupila, jak vidno.
17.10.2017 - 21:57 | Filtr
(Rak) dan162 » Tom33
Zvláštní jak obsah a forma jsou ve shodě. Názor dřív než argument. Domnělá protiváha, ve skutečnosti závaží. Jo,nastudoval. Když chci žít krásný život, tak krásně uvažuju a jednám. Když chci žít válku, tak válčím.
17.10.2017 - 22:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dan162
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tom33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No konečně názor. Nicméně že sis to nastudoval za 7 minut ti nevěřím. Je to hodně dlouhé a chce to čas, hodně dlouhý čas a zkušenosti..

No souhlasím. Jen je zdravé si umět vymezit hranice. Stát nohama na zemi. Jsou tací kteří se tě nebudou ptát jestli chceš nebo nechceš válčit. Buď se necháš, nebo padneš. Je třeba se umět za sebe postavit, netřeba hledat nepřátele. Ale demagogie a náboženský fanatismus kvete ve velkým a proto štěstí, přeje připraveným.
17.10.2017 - 22:05 | Filtr
(Rak) dan162 » Tom33
Fajn, hodně štěstí ať se ti u tebe podaří to, co jsi vyjmenoval, když to potřebuješ. A co tě napadlo to postovat sem ? Tady nejvíc řešíme emoce, astrologii, životní trable...Máš nějaký problém, který ti můžeme pomoci vyřešit ? Ne celého světa, české kotliny, ale ryze tvůj.
17.10.2017 - 22:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pro dnešní večer jsem zvolila Život,scifi,slabší prej,ale tak uvidím.
17.10.2017 - 22:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dan162
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tom33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Každý máme své problémy. Život není o sluníčkách a květinkách a nekonečné pohodě. Jinak děkuji za nabídku.

Řešíte pitomosti. A jste lhostejní a rozmazlení blahobytem.

A přestaň se mnou jednat jak s pitomcem. To si nech od cesty.
17.10.2017 - 22:15 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Tom33
Chápu, že se Ti nelíbí, když s Tebou někdo jedná jako s pitomcem. Mně by se to taky nelíbilo. :15: Proto nechápu, proč ze sebe necháváš dělat pitomce od autorů těch článků, co jsi sem dal? :63:
17.10.2017 - 22:17 | Filtr
(Rak) dan162 » Tom33
Může být, že jsem lhostejný, rozmazlený blahobytem, přiznávám. Asi jo. Určitě jo.

Omlouvám se, protože nechci jednat jak s pitómnikem, i když určitou jednostrannost nebo užší pohled vnímám.

Kluci, kteří sem postují poslední měsíc politické diskuze, jsou dva, a těmi tématy, na jejich pozadí řeší sebe, poznávají sebe, provokacemi promítají sebe, není to agitka těsně před volbami a nejde jim o spásu světa.

Skutečně se tu zabýváme člověkem a jeho problémy, než společenskými problémy.

Nooo, když tady řešíme pitomosti, a ty chceš sem patřit a řešit tu něco s námi, tak řešíš taky pitomosti, ne ? Nebo že bys jen tapetoval ?
17.10.2017 - 22:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tom33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====


Protože pitomce ze sebe nechává dělat většina...která netuší kam to směřuje. Mám ověřené vlastními zkušenostmi, že meinstream je demagogie a manipulace. Dejte si alespoň několik měsíců ideálně let času na čerpání informací ze všech zdrojů a hlavně z těch které jsou označovány a nálepkovány za populistické a pak si utvořte názor.





Dan162

Svoboda= svoboda názorů= nebo ne?

Je to v tématu = ostatní. Tak sem můžu vkládat co chci.

Jsme všichni lidé včetně tebe a mám nekonečnou trpělivost.

Tak se probuď. Ale na postranní ironické poznámky opravdu nejsem zvědavý.

Bavme se věcně a k věci. Nedal jsem to sem proto aby někteří na to hned reagovali ale jako alternativní informaci. Dejte si kdokoliv z vás sami sobě čas a poznejte i jiné zkušenosti než co vám denně v mediích tlačí do hlavy za informace jako hotovou věc...a pak se rozhodněte...ale po sedmi minutách odsuzovat něco jiné jen proto že je to něco, co vidíš poprvé. To neberu...
Tak jsem reagoval cca před 11 lety...když jsem se s tímto setkával a trvalo mi mnoho let než jsem si ujasnil co a jak z více stran...protože na rozdíl od většiny jsem celých jedenáct let jen netancoval a nebavil se v alkoholickém a orgasmickém opojení na potápějícím se titaniku. A pryč s přehnanou slušností a korektností
:29:
17.10.2017 - 22:41 | Filtr
(Beran) Háňa* » Tom33
Téma k diskusi : No což a odkaz ?
A kde je tedy tvůj názor, když chceš diskutovat ?
A vůbec, tady není nějaký military kroužek, popletl sis dimenze, asi :3:
:29:
17.10.2017 - 22:42 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Tom33
OK, děkujeme Ti, že nás necháš několik let v klidu tvořit si názor. Přece jde o to udělat si názor sám. Tak pa za několik let, ideálně za nějaké to desetiletí či století. :29:
17.10.2017 - 22:45 | Filtr
(Rak) dan162 » Tom33
Ano, můžeš si sem vkládat témata jaká chceš. Týden po volbách bych asi věřil, že jde o tvou potřebu něco prodiskutovat, nyní ne. Svobodu vnímám i jako právo mít zavřené oči před čím chci a zaobírat se pitomostmi, nebýt objektem manipulací (ani pozitivních ani negativních), a vyhýbat se hrám se záporným součtem. Zajímá mne člověk, jak došel k nějakému názoru, i když třeba s ním nesouhlasím, co ho vedlo k tomu, že považuje za důležité třeba hlásat nějakou univerzalitu a jak je šťastný ve svém životě.
17.10.2017 - 23:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Proč by papež František neměl být křesťan?
17.10.2017 - 23:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tom33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je takový masakr, že tady bychom mohly řešit všechno od manipulace formou náboženství, které vlastně jen nástrojem k ovládaní mas......a všechno se vším souvisí.
Můj názor...

není asi na místě, když jak vidno, hned se vše demagogicky tupě odsuzuje...vše co je nové a jiné...věříte evidentně jen co vám řeknou na čt 24 a v jiných meinstream mediích a nevím kde všude...

Můj názor je pro abychom sami rozhodovali o své zemi a měli sakra konečně jako společnost sebevědomí..abychom to byly my kdo si bude rozhodovat ve svém domě. Jinak dopadneme v příštím desetiletí mnohem hůř než v 30 a 40. letech 20. století...

Jeden druhému si tu lozíte do řiti...a natřásáte si tu vaše EGA a když někdo bečí jinak než stádo, tak je zle!
To je sakra můj názor. A už mně nebaví ta snaha většiny se jen líbit a být oblíbený.

Doprčic a ještě mi tu někdo píše že nenapíšu svůj názor, když je hned evidetně jasné jak běžná ovce přistupuje...k něčemu co vidí poprvé.

Já vážně kašlu na to našlapování pošpičkách aby si na mně někdo neukazoval. Je mi ukradené že přijdu o práci za to co si myslím. Stejně už se to stalo a dělám svobodně. Tak sakra čeho se všichni bojí. Má většina v kalhotech protože jsou otroky bank a má hypotéky?

Prostě peníze peníze..

Klidně si mně onálepkujte čím chcete kdokoliv chcete.
17.10.2017 - 23:29 | Filtr
(Rak) dan162 » Tom33
Ano, náboženství je často zneužito k manipulaci. Asi toto nemám chuť řešit, ale když budeš potřebovat, lidé ti napíší svůj názor.

čt24...no dost lidí televizi nemá, nepotřebuje, předpokládáš mylně ve svém svatém boji, že kdo "neprozřel", je v zajetí mainstreamu (ať už si ho představíme jakkoliv)

Zásadní rozdíl mezi mnou a tebou bude ne v tom, že mne baví hrát si na Titanicu, ale v tom, že ty svůj názor chceš rozšiřovat, máš ambici stejnou jako jiní věro-zvěstové, kteří ukazují, co si máme myslet, co je dle nich nejlepší. Patetické slovo "o své zemi", motivace nebo manipulace strachem ("abychom to byli my...jinak dopadneme"), malý respekt ke druhým (lozíte do řiti, bečí jinak), obviňování nebo jiná podpásová metoda diskuze (natřásáte si ega).

Proč chceš nás zachránit, otevřít nám oči ? čeho se bojíš tak, že jsi ochoten vyjít ze své komfortní zóny a vymítat ďábla ? Jaký strach je v tobě tak silný, že jsi se rozhodl bojovat ?
17.10.2017 - 23:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dan162
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tom33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To není o mně. To je o nás všech a spolupráci. A hodně lidí nejen sebe mám rád.

To není o ambici. To je o srdci. O realitě. Sám z toho materiálně nic nemám a ani nechci.

Vložil jsem zde jeden odkaz a první co vidím je narážka na klauny...to je podpásovka...ne to, že se jednám narovinu.

A o tom, že mi nic není ukradené.

Jestli tohle je manipulace strachem, tak mnozí máte hlavu v písku a zadnici venku. Ale pro mně za mně žijte si dál v tom vašem růžovém snu. A svatý boj si nech od cesty. Na tohle slovo jsem alergický.

To není o záchraně vás..to samozřejmě nezmůžu nic..to je o osobní odpovědnosti ale pokud některým nezáleží nejen na sobě ani na vlastní rodině a ještě to nazve mojí podpásovkou, tak vážně už nemám argumenty.
Tohle..je realita.

1.– 3. září 2004, Rusko - zajetí rukojmích ve škole v Beslanu 366 mrtvých, 747 zraněných 11. března 2004, Španělsko - bombové útoky na vlaky v Madridu, celkem 13 bomb 191 mrtvých, 2 057 zraněných 7. července 2005, Velká Británie - bombové útoky v metru a autobusu v Londýně 52 mrtvých, 700 zraněných 23. července 2005, Egypt - bombové útoky v turistickém resortu Šarm aš-Šajch 88 mrtvých (také 1 Čech), 200 zraněných (také 1 Čech) 20. září 2008, Pákistán - bombový útok na hotel Mariot v Islamabádu 53 mrtvých (také český velvyslanec) 29. března 2010, Rusko - bombový útok v moskevském metru 38 mrtvých, 67 zraněných 24. ledna 2011, Rusko - bombový útok na moskevském letišti Domodědovo 35 mrtvých, 180 zraněných 28. dubna 2011, Maroko - bombový útok v kavárně v Marakéši 16 mrtvých, 20 zraněných 18. července 2012, Bulharsko - výbuch autobusu s izraelskými turisty v Burgasu 7 mrtvých, 32 zraněných 15. dubna 2013, USA - bombový útok na Bostonský maraton 3 mrtví, 170 zraněných 21. – 23. září, Keňa - vraždění turistů v obchodním domě v Nairobi 19 mrtvých 21. října 2013, Rusko - sebevražedný útok v autobusu ve Volgogradu 7 mrtvých, 36 zraněných 29. a 30. prosince 2013, Rusko - sebevražedné útoky na nádraží a v trolejbusu ve Volgogradu 32 mrtvých, 72 zraněných 22. prosince 2014, Francie - útok autem na vánoční trh v Nantes 10 zraněných 22. prosince 2014, Francie - útok autem v Dijonu 13 zraněných 7. ledna 2015, Francie - útok na redakci časopisu Charlie Hebdo v Paříži 12 mrtvých, 10 zraněných 14. a 15. února 2015, Dánsko - útoky ve výstavní síni a před synagogou v Kodani 2 mrtví, 5 zraněných 2. dubna 2015, Keňa - teroristický útok ozbrojenců na univerzitu ve městě Garissa 148 mrtvých, přes 70 zraněných
20. června 2015, Rakousko - útok terénním vozem v centru Štýrského Hradce, poté napadení nožem 3 mrtví, 34 zraněných 26. června 2015, Tunisko - výbuch a střelba v letovisku Sousse 37 mrtvých, 36 zraněných 11. srpna 2015, Švédsko - útok nožem v obchodním domě IKEA ve Västeraas 2 mrtví 17. srpna 2015, Švédsko - útok nožem před knihovnou ve švédském Norrköpingu 3 zranění 17. září 2015, Německo - útok nožem na policistku v Berlíně 1 zraněná 31. října 2015, Egypt - výbuch na palubě ruského letadla letícího z Šarm aš-Šajchu 224 mrtvých 13. a 14. listopadu 2015, Francie - série teroristických útoků v Paříži 15 mrtvých, 15 zraněných, - střelba před barem Le Carillon a restaurací Le Petit Cambodge 5 mrtvých, 8 zraněných, - střelba v restauraci La Casa Nostra 19 mrtvých, 9 zraněných, - střelba na terase restaurace Le Belle Equipe 15 zraněných, - bomba na terase restaurace Camptoir Voltaire 89 mrtvých, desítky zraněných, - masakr v koncertním sále Bataclan 2. prosince 2015, USA - útok manželského páru na centrum pro postižené v kalifonském San Bernardinu 14 mrtvých, 23 zraněných 5. února 2016, Německo - útok nožem na policistu na nádraží v Hannoveru 1 zraněný 17. února 2016, Turecko - bombový útok v Ankaře na kolonu vojenských autobusů 28 mrtvých, 61 zraněných 13. března 2016, Turecko - bombový útok v Ankaře 37 mrtvých, 70 zraněných 22. března 2016, Belgie - série teroristických útoků na letišti a v metru v Bruselu 35 mrtvých, 340 zraněných 7. června 2016, Turecko - bombový útok poblíž univerzity v Istanbulu 11 mrtvých, 36 zraněných 12. června 2016, USA - střelecký masakr v gay-klubu v Orlandu 50 mrtvých, 53 zraněných 25. června 2016, Německo - útok nožem v azylovém středisku poblíž Berlína 6 zraněných 28. června 2016, Turecko - bombový útok na letišti v Istanbulu 45 mrtvých, 239 zraněných 14. července 2016, Francie - útok kamionem na promenádě v Nice 87 mrtvých, více než 400 zraněných
18. července 2016, Německo - útok nožem a sekerou ve vlaku do bavorského Würzburku 5 zraněných 19. července 2016, Francie - útok nožem v městečku Garde-Colombe 4 zranění 24. července 2016, Německo - odpálení výbušniny na vstupu na hudební festival v bavorském Ansbachu 12 zraněných 24. července 2016, Německo - útok mačetou na autobusovém nádraží v Reutlingenu 1 mrtvý, několik zraněných 26. července 2016, Francie - podříznutí faráře v kostele ve městě Saint-Etiénne-du-Rouvray 1 mrtvý 2. září 2016, Francie - útok nožem na předměstí Paříže 2 zranění 30. října 2016, Německo - útok nožem na teenagery v Hamburku 1 mrtvý, 1 zraněný 19. prosince 2016, Německo - útok kamionem na vánočním trhu v Berlíně 12 mrtvých (také 1 Češka), 48 zraněných 8. ledna 2017, Izrael - útok kamionem na pěší zóně v Jeruzalémě 4 mrtví, 15 zraněných 18. 1 2017, Francie - útok nožem poblíž Lyonu 5 zraněných 25. února 2017, Německo - útok autem v Heidelbergu 1 mrtvý, 2 zranění 9. března 2017, Německo - útok sekerou na nádraží v Düsseldorfu 7 zraněných 22. března 2017, Velká Británie - útok automobilem a nožem na Westminsterském mostě v Londýně 4 mrtví, 35 raněných 24. března 2017, Itálie - útok autem a nožem ve městě Foggia 2 zranění 3. dubna 2017, Rusko - bombový útok v petrohradském metru 14 mrtvých, více než 50 zraněných 7. dubna 2017, Švédsko - útok nákladním automobilem v centru Stockholmu 19. května 2017, Itálie - útok nožem v Miláně 2 zranění 22. května 2017, Velká Británie - sebevražedný bombový útok na koncertu v Manchesteru 23 mrtvých, 119 zraněných
3. června 2017, Velká Británie - útok automobilem a noži v Londýně 11 mrtvých, 48 zraněných 6. června 2017, Francie - útok kladivem poblíž pařížské katedrály Notre-Dame 2 zranění 7. června 2017, Německo - ubodán psycholog v centru pro uprchlíky v Saarbrückenu 1 mrtvý 14. července 2017, Egypt - útok nožem v Hurghadě 3 mrtví (také jedna Češka), 3 zranění 18. července 2017, Německo - útok nožem na festivalu v Reutlingenu 2 zranění 28. července 2017, Německo - útok nožem v Hamburku 1 mrtvý, 6 zraněných 30. července, Itálie - útok nožem na řidiče autobusu veřejné dopravy v Sieně 1 zraněný 9. srpna 2017, Německo - útok nožem v Lipsku 1 těžce zraněná 16. srpna 2017, Španělsko - útok dodávkou na promenádě La Rambla v Barceloně 14 mrtvých, přes 100 zraněných 16. srpna 2017, Španělsko - útok automobilem v Cambrilis 1 mrtvý, 6 zraněných 16. srpna 2017, Španělsko - výbuch v Alcanaru 1 mrtvý, 7 zraněných 18. srpna 2017, Finsko - útok nožem v Turku 2 mrtví, 8 zraněných 18. srpna 2017, Německo - útok nožem ve Weppertalu 1 mrtvý, 1 zraněný 19. srpna 2017, Rusko - útok nožem v Surgutu 8 zraněných Ještě se cítíte multikulturně obohaceni?
17.10.2017 - 23:49 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Tom33
Psal jsem Ti dosti obsáhlou odpověď, ale po tomto Ti dám jinou, jednoduchou a srozumitelnou: jdi do :71:!
17.10.2017 - 23:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Už chybí jen Aštar Šeran.
17.10.2017 - 23:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dan162
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tom33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Svobodu vnímám jako vědomí a reálný stav a schopnost se vědomě rozhodovat a jednat.
17.10.2017 - 23:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sosna zvlčelý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tom33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobře, beru na vědomí. Jednou provždy. :29:
17.10.2017 - 23:56 | Filtr
(Býk) player
To je dobře.jen cvič , ať můžu klidněji spát.

A z hlediska voleb? Volím smrt. :4:

Život je plevel , kterej ničí vesmír a jako takovej je ho potřeba vykořenit. :99:
18.10.2017 - 00:01 | Filtr
(Rak) dan162 » Tom33
Ok,může se stát, že člověk sklouzne ze zoufalství k malé drobné slovní podpásovce, i když takový ve skutečnosti vůbec není.

No jestli máš rád, tak to je moc pěkné, ale nějak mi z tvých příspěvků čiší strach, smutek, negativní emoce, ne to, co máš rád.

Ohrožení je nepřijetí nějaké možné události, která může, ale vůbec nemusí být pravděpodobná. Strach z toho, co se může v nějakém scénáři stát. Myslím si, že jsi toho plný.

Myslím si, že jsi poctivý, přímočarý, citlivý, zkouším se vžít do pocitu ohrožení. Četl jsem ten seznam v oněch sedmi minutách, tedy začátek a konec, ale ohrožení ve mne ani napodruhé nevyvolává. Nevzniká ve mne nějaká potřeba akce, potřeba něco chránit. Nevnímám to jako místní realitu. Přijde mi to manipulativní - i když nechceš, šup tady máš můj humus, u pojišťováků tady máte bububu co vše se přihodilo Anežce co se nepojistila a u zelených třeba tady máte fotky z masokombinátu z jatek. Protože jsem se rozhodl, že svůj strach zmenším tak, že se pokusím ho přelejt do druhých ? Budu stejný jako nenáviděný mainstream tím že to do lidí nacpu ?

Proč ti vadí, když mám jiný pohled, proč moje lhostejnost tě ohrožuje ? Vždyť by mělo být ok, že ty máš názor A, já názor B, ne?
Příspěvky: 1-25 26-45
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »