Mirka
Já bych to viděla na kováře, satan má světlejší klobouček, ale jistá si nejsem.Ale oba jsou mírně jedovaté jen v syrovém stavu nebo málo tepelně zpracované. Tak zkus . Satan po naříznutí jen pomalu a světle modrá, kovář modrá hodně intenzivně.No nevím, když si nejsem jistá, letí to do popelnice.
Bosch
» Mirka
Tak prý má satan světlý klobouk což není tento případ. Modral velmi silně což jsem viděl poprvé že by hřib takto šel do modra. A prý když na něj jdou slimáci a ty hlodavky shora na klobouk tak je jedlý. Syrové bych to nejedl vařím v polívce pár hodin.
Buddha/2
» Mirka
To už musí hlady šilhat Já tedy nikdy neviděl nakousanou žádnou z těch několika opravdu jedovatých co poznám . Satan je obyčejně díky své nechutnosti jedna z nejkrásnějších hub