Opakovaný sen


25.09.2017 - 11:47
(Váhy) Raduška710
Opakovaný sen
Dobrý den , můžete mi někdo prosím poradit , co znamená sen,který se mi zdává opakovaně,je hodně živý a intenzivní a stále o stejné osobě?
Tento sen je o muži se kterým jsme si byli hodně blízcí a nyní už v kontaktu nejsme.Ve snu se vždy objímáme a je to velmi intenzivní, příjemný pocit který se mne drží i po probuzení klidně celý den.Tento sen přichází nepravidelně a nezáleží na tom jestli jsem přes den na toho člověka myslela nebo ne.Sen se mi zdává cca.posledního půl roku.V kontaktu nejsme přes 2 roky.Co to prosím znamená? Děkuji :-)

Řazení:
25.09.2017 - 18:25 | Filtr
(Blíženci) Pomněnka
Řekla bych, že ti do snu kecá tvoje podvědomí ukazuje ti s čím se máš vnitřně vyrovnat.
25.09.2017 - 22:06 | Filtr
(Ryby) Crumb
Podle starých řeckých snářů značí objímaní dobrého známého dobro. Značí též vyslechnutí příjemných slov. Takže se s oním člověkem možná zase dostanete do kontaktu. Patrně na Vás v poslední době často myslí. Nebo se Vám prostě přihodí něco dobrého, vyslechnete něco příjemného, dostanete dobrou zprávu apod. Objímání ve snu je spojováno také s láskou. Tak např. objímat milence ve snu by mělo svobodné ženě přinést štěstí v lásce, vdané mrzutost v manželství.
25.09.2017 - 22:43 | Filtr
(Štír) tronco
Možná je to o srovnávání se s Tvým mužským potenciálem....
26.09.2017 - 11:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vnímám to podobně jako Crumb. Řekla bych, že na tebe dost myslí, ale nezaručuje to, že se k sobě musíte vracet. Mívám to někdy i s myšlenkami přes den, tedy nemusí jít o objímání...Většinou když vnímám pár dní dotyčnou osobu, ve většině případů poté zjistím, že skutečně tam šlo o nějaké napojení.
26.09.2017 - 11:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Takové sny jsem měla, když jsem s někým ukončila kontakt dřív, než jsem měla. To jsem pak o tom člověku měla desítky snů za noc a budila jsem se i s brekem, to si pamatuju...

Možná se s ním znova shledáš, líbí se mi, co napsal Crumb :1:

Anebo symbolizuje něco z Tvého já. Něco, s čím si danou osobu spojuješ nejvíce.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »