Novorozeně n°3 :D


07.04.2017 - 10:06
(Rak) Loen
Novorozeně n°3 :D
5.4. 2017 5:00 Brno se našim známým (rozervané věřící malířce a sarkastickému neznabohovi geologovi-vládci holubí letky :61: ) narodila holčička :1:

První dům vypadá vydatně a mě se moc líbí venuše v rybách v tinu na lunu - to jen z rychlíku, co sem mrkla :4:

A jak tak na to koukám, asi se budou s naším synem kamarádit :61: :20: ... (její luna konjunkce jeho slunce, jeho luna konjunkce její mars + cca 4 velký trigony atd :61:)

Řazení:
07.04.2017 - 13:53 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Já Ti nevím... Ten trigon sice působí hezky, ale já jsem si ho s Venuší prohlédl i z jiného úhlu: Venuše je sice v povýšení, ale... Trigon od Luny již proběhl a je vzájemně separační z protichůdných živlů. Voda hasí oheň, ten vysouší vodu. Je to takový příslib, který může způsobovat právě lenost (nečinnost) v oblastech, jež symbolizují vzájemné vlivy těchto planet, tudíž nedojde k naplnění, nedostaví se vlastní aktivita. Nenaplněná očekávání.
Naopak od Venuše je zde silný vzájemně aplikační kvadrát na Saturn, který bude mít na Venuši mnohem silnější dopad. Krom toho Saturn je již prakticky stacionární, tedy jeho působení v tom okamžiku je velmi silné.
Vzhledem k tomu, že se jedná o děvče, bude tento vliv silnější. Postihuje celé dětství a období dospívání - progresní Venuše uteče z vlivu Saturna až ve 20 letech a vezme osud do svých rukou, ale do té doby Saturn přísný učitel bude udílet lekce a působit svým chladem.
07.04.2017 - 14:19 | Filtr
(Rak) Loen » Sosna zvlčelý
Koukla sme na to jen z rychlíku, navíc venuše je retro... ale tak pokud ji ten saturn opustí ve 20-ti "vyškolenou" :61: ... tak by to se to stejně mohlo projevit-ona tvořivost tam bude podle mě tak jako tak, to jestli se naplní nebo nenaplní očekávání je věc další..

pak se jí přes tu venuši několikrát převalí saturn s neptunem dohomady... :32:

čučím na to slunce v beranu v konjunkci na uran opo jupiter, luna ve lvu, as ve vodnáři...a do toho ten neptun...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »